Οι 10 καλύτεροι προγραμματιστές MP3 για να αγοράσουν το 2018

Δείτε την επιλογή των φτηνών συσκευών αναπαραγωγής MP3

Οι ημέρες δόξας του iPod μπορεί να βρίσκονται στον καθρέφτη οπισθοπορείας, αλλά οι συσκευές αναπαραγωγής MP3 είναι ακόμα ένα πράγμα. Με πολλές επιλογές, μεγάλες και μικρές, ακριβές και φιλικές προς τον προϋπολογισμό, υπάρχουν ακόμα πολλά να διαλέξετε για εκείνους που δεν θέλουν να ξοδέψουν μια περιουσία για να ακούσουν τις αγαπημένες τους μελωδίες. Φυσικά, προτού αγοράσετε, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, επειδή από πού αγοράσατε τα αγαπημένα σας κομμάτια παίζει ρόλο σε ποιον παίκτη θα πρέπει να επιλέξετε. Για παράδειγμα, εάν έχετε αγοράσει μουσική από το iTunes, μόνο οι συσκευές iPod της Apple θα αναγνωρίσουν και θα παίξουν τη μουσική. Ωστόσο, εάν διαθέτετε πολλή μουσική χωρίς μουσική DRM ή μουσική που δεν περιορίζεται μόνο σε προϊόντα μιας εταιρείας, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές επιλογές για να επιλέξετε χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Δείτε τις αγαπημένες μας επιλογές παρακάτω.

Η AGPtek είναι μια σχετικά νέα μάρκα, αλλά έχει εντυπωσιάσει αρκετά άτομα όταν πρόκειται για φτηνές συσκευές αναπαραγωγής MP3. Και το AGPtek M20S είναι ένα εξαιρετικό μοντέλο για όσους δεν χρειάζονται τόσες δυνατότητες. Παρά την χαμηλή τιμή του AGPtek M20S, έχει μια μεταλλική κατασκευή υψηλής αισθητικής και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο μόνο σε 3 x .3 x 1,2 ίντσες. Μπορεί να παίξει μια μεγάλη ποικιλία μορφών ήχου, συμπεριλαμβανομένων MP3, WMA, OGG, APE, FLAC, WAV και AAC. (Για να μην αναφέρουμε την υποστήριξη για το ραδιόφωνο FM.) Το M20S έχει επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, με 14 ώρες αναπαραγωγής σε δίωρη φόρτιση. Όταν πρόκειται για αποθήκευση, το M20S έρχεται με 8GB δωμάτιο, αλλά μπορείτε να το επεκτείνετε μέχρι και με μια κάρτα microSD 64GB. Έχει επίσης υποστήριξη για 20 διαφορετικές γλώσσες, όπως αγγλικά, ισπανικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ολλανδικά και πορτογαλικά, καθιστώντας αυτό το μοντέλο χτύπημα με ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Πρώτα κυκλοφόρησε το 2013, το iPod Shuffle της Apple παραμένει ένα λαμπερό φως στο χώρο MP3, χάρη στο μικρό μέγεθος και το φιλικό προς το πορτοφόλι σημείο τιμής. Το iPod Shuffle clip-and-go, διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, διαθέτει περίπου 2GB αποθήκευσης και διάρκεια ζωής μπαταρίας 15 ώρες. Τα χειριστήρια εύκολης πρόσβασης προσφέρουν ένα μεγάλο κουτάκι ελέγχου με δυνατότητα κλικ, το οποίο διευκολύνει την αλλαγή της έντασης του ήχου, καθώς και την επιλογή νέας μουσικής.

Το iPod Shuffle κάνει ακριβώς αυτό, ανακατεύει τη μουσική που είναι εγκατεστημένη στο iPod. Χωρίς οθόνη, αφήνετε την ιδιοτροπία του "ανακατέματος" του Shuffle και ελπίζετε ότι θα σας βρει το τραγούδι που θέλετε να ακούσετε. Για να αντισταθμίσει την έλλειψη επιλογής τραγουδιών, η Apple συμπεριέλαβε το "VoiceOver" που μπορεί να σας πει τον τίτλο, τον καλλιτέχνη και την κατάσταση της μπαταρίας. Η κατασκευή ανοδιωμένου αλουμινίου είναι ανθεκτική και ανθεκτική. Χρόνια μετά την απελευθέρωσή του, το iPod Shuffle παραμένει το χρυσό πρότυπο για κάτω από $ 100 MP3 players.

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για ένα MP3 player, είναι πιθανότατα το αστρικό ήχο που ακολουθείτε. Μην κοιτάτε μακρύτερα από τη Sony NW-A35, η οποία παράγει ποιότητα ήχου καλύτερο από CD. Ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX μειώνει τη νόθευση και τον θόρυβο σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων, ενώ η τεχνολογία DXE (Digital Sound Enhancement Experience) HX αναβαθμίζει τη μουσική σε υψηλή ανάλυση.

Και όχι μόνο αυτό το MP3 player ακούγεται καλό, αλλά φαίνεται καλό επίσης. Η απλή, μινιμαλιστική σχεδίασή του αντικατοπτρίζει πόσο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσετε, χάρη στην διαισθητική οθόνη αφής 3.1 ιντσών. Έρχεται σε μοντέλα 16GB και 64GB, αλλά μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 192GB με τη βοήθεια κάρτας microSD. Επίσης, μπορείτε να καλύψετε έως και 45 ώρες χρόνο αναπαραγωγής και ομαλή σύνδεση Bluetooth.

Για τους αθλητές που επιθυμούν να αντλούν την καρδιά τους στη μουσική, αλλά δεν τους αρέσει να φέρνουν ένα ογκώδες smartphone, αυτό το MP3 player είναι η απάντηση. Έχει μια ενσωματωμένη λειτουργία βηματόμετρο για την καταγραφή βημάτων, απόστασης και θερμίδων που καίγονται και έρχεται ακόμη και με ρυθμιζόμενο περιβραχιόνιο για να κρατήσει τα χέρια σας ελεύθερα. Με 16GB αποθήκευσης, μπορεί να κρατήσει 4.000 + τραγούδια, αν και μπορεί να επεκταθεί μέχρι 128GB με μια κάρτα TF. Αυτή η συσκευή έχει μια ενσωματωμένη μπαταρία 500mAh για να παραδώσει έως και 50 ώρες αναπαραγωγής, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μέση προπόνηση της μπαταρίας σας.

Σχεδιασμός-σοφός, μετρά 3,5 x 1,57 x 0,4 ίντσες και ζυγίζει τριών ουγγιών, γεγονός που καθιστά εύκολο να μεταφερθεί σε ένα μακροπρόθεσμο. Έχει επίσης μια έγχρωμη οθόνη TFT 1,8 ιντσών, καθώς και τέσσερα πλήκτρα κατεύθυνσης που διευκολύνουν την πλοήγηση της μουσικής σας.

Ποιο είναι το καλύτερο πράγμα για το MP3 player MYMAHDI; Είναι φθηνό. Αυτό το καθιστά ιδανικό για το άτομο που δεν μπορεί να είναι το πιο, πώς θα το πούμε, υπεύθυνο όταν πρόκειται για τα gadgets του, αλλά εξακολουθεί να θέλει να ακούει μουσική εν κινήσει. Έχει εσωτερική αποθήκευση 8GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 128GB μέσω κάρτας microSD. Η μουσική είναι εύκολη να προστεθεί μέσω μεταφοράς και απόθεσης όταν είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή σας και υποστηρίζει διάφορες μορφές, όπως MP3, WMA, FLAC, APE, AAC και πολλά άλλα.

Το σώμα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και για το συμπαγές του μέγεθος, είναι αρκετά βαρύ (78 γραμμάρια), αλλά αυτό καθιστά ακόμα πιο ανθεκτικό. Με ένα ηχείο στο πίσω μέρος, διπλασιάζεται επίσης ως καταγραφέας φωνής με ένα βολικό κουμπί αναπαραγωγής AB.

Με την εντυπωσιακή αναπαραγωγή ήχου με διάρκεια ζωής 35 ωρών (διάρκεια 4 ωρών για βίντεο), το MP3 player NWE395 της Sony αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τους μετακινούμενους και τους ταξιδιώτες. Η μνήμη 16GB της πλατφόρμας προσφέρει περισσότερο από αρκετό χώρο για χιλιάδες τραγούδια και ακόμη και χώρο για βίντεο. Η οθόνη 1,77 ιντσών μπορεί να μην αισθάνεται σαν μια μεγάλη οθόνη βίντεο στον σημερινό κόσμο των δισκίων, αλλά για γρήγορες βιντεοκλίπ και κάποιες φωτογραφίες, είναι μια ωραία προσθήκη που δεν έχει όλα τα κουδούνια και τα σφυρίγματα της ζωής των smartphone. Ευτυχώς, θα έχετε εξαιρετική ποιότητα ήχου, χάρη στη συμπερίληψη δυναμικού κανονικοποιητή, ο οποίος εξισορροπεί τα επίπεδα έντασης μεταξύ τραγουδιών.

Όπως και οι περισσότερες συσκευές MP3 που δεν ανήκουν στην Apple, η Sony προσφέρει υποστήριξη για όλες τις μορφές μουσικής χωρίς απώλειες και προσφέρει εύκολη μεταφορά περιεχομένου με μεταφορά και απόθεση μέσω ενός εξερευνητή αρχείων στα Windows. Η δημιουργία λιστών αναπαραγωγής από τον υπολογιστή σας μέσω του αποκλειστικού λογισμικού της Sony προσφέρει εύκολη μεταφορά πίσω στο E395 για άμεση χρήση. Το ίδιο το σχέδιο είναι τυπικό σε ποιότητα Sony και ελάχιστο με τα απαραίτητα κουμπιά μπροστά σε μορφή που είναι εύκολο να απομνημονεύσετε για χρήση εν κινήσει.

Δίπλα στις συσκευές Apple, οι συσκευές αναπαραγωγής MP3 έχουν μια συνήθεια να φαίνονται αρκετά χρονολογημένες, αλλά το AGPTEK A01T κατέχει το δικό του όταν πρόκειται για το σχεδιασμό. Είναι κομψή και λεπτή, σχεδιασμένη με έξι κουμπιά αφής και μια έγχρωμη οθόνη TFT 1,8 ιντσών. Το σώμα του είναι από μέταλλο και έρχεται σε λεπτό χρυσό χρώμα.

Με ένα ευφυές ψηφιακό μάρκα μείωσης θορύβου, μειώνει το θόρυβο για να σας επιτρέψει να εστιάσετε στη μουσική. Με ένα ενσωματωμένο βηματόμετρο, είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για τους αθλητές και η λειτουργία Bluetooth 4.0 σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να τοποθετήσετε μπερδεμένα καλώδια. Το AGPTEK A01T διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 8GB, με υποστήριξη μέχρι και 128GB, και μπορεί να παραδώσει μέχρι 45 ώρες μουσικής ή 16 ώρες αναπαραγωγής βίντεο σε 1,5 ώρες φόρτισης.

Το 4GB της συσκευής NWZWS613 της Sony είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα σε αυτή τη λίστα, καθώς συνδυάζει MP3 player και ακουστικά, εξαλείφοντας την ανάγκη για ξεχωριστή μονάδα βάσης και σύνδεση ακουστικών. Διαθέτει έναν περιτυλιγμένο σχεδιασμό για ελαφριά αλλά ασφαλή εφαρμογή και είναι ακόμη αδιάβροχος έως και δύο μέτρα (αν και δεν είναι κατάλληλος για χρήση με θαλασσινό νερό), ανθεκτικό στο ιδρώτα και ανθεκτικό στη σκόνη.

Έρχεται με ένα περιστρεφόμενο δαχτυλίδι που χρησιμοποιείται ως τηλεχειριστήριο και όταν συνδυάζεται με το τηλέφωνό σας, μπορεί να λαμβάνει κλήσεις εν κινήσει. Με μια γρήγορη τριών λεπτών φόρτιση, θα έχετε έως και 60 λεπτά αναπαραγωγής, το οποίο είναι το τέλειο χρονικό διάστημα για μια προπόνηση. Μπορείτε να φορτώσετε εύκολα τη μουσική μεταφέροντας τα αγαπημένα σας τραγούδια, άλμπουμ και λίστες αναπαραγωγής από το iTunes για Mac ή Windows.

Όταν πρόκειται για συσκευές αναπαραγωγής MP3, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το όνομα αυτό δεν καλύπτει πραγματικά όλα τα αρχεία ήχου που μπορούν να αναπαραχθούν εγγενώς σε αυτές τις συσκευές. Ακόμη και στις επιλογές της Apple, μπορείτε να φορτώσετε τύπους αρχείων χωρίς απώλειες (FLAC, WAV κ.λπ.) και να τα αναπαράγετε σε πολύ υψηλότερη ποιότητα από τα MP3. Και ακριβώς αυτό το FiiO X1 II player έχει σχεδιαστεί για: πλήρη αναπαραγωγή ήχου χωρίς απώλειες υψηλής ανάλυσης σε ένα προσιτό σημείο τιμών.

Η FiiO είναι μια εταιρεία γνωστή, στην πραγματικότητα, για την παροχή φορητών ενισχυτών ακουστικών, γεγονός που εξηγεί γιατί έχουν επικεντρωθεί στον τομέα χωρίς απώλειες της βιομηχανίας φορητών συσκευών αναπαραγωγής πολυμέσων. Πρώτον, ας ξεκινήσουμε με τη συνδεσιμότητα, καθώς είναι αναμφισβήτητα η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή του σχεδιασμού. Παρέχει συνδεσιμότητα Bluetooth, αν και οι κριτικές από τρίτους δείχνουν ότι είναι ίσως λίγο ασταθής και αναξιόπιστη.

Το FiiO X1 II χρησιμοποιεί πρωτοποριακό πρωτόκολλο ήχου και σας δίνει μια όμορφα ισορροπημένη έξοδο όπως αυτή που κανονικά θα βρείτε μόνο σε πλήρη στερεοφωνικά συστήματα. Υποστηρίζει τις παραπάνω μορφές ήχου εκτός από μερικούς άλλους, αλλά το κάνει σε ανάλυση 192 ​​kHz / 32-bit, κάτι που ξεπερνά την ποιότητα αναπαραγωγής του CD και σίγουρα πέρα ​​από αυτό των MP3. Υπάρχει μια μειωμένη λειτουργία καθυστέρησης με όλες τις ασύρματες λειτουργίες και υπάρχει ακόμη και κάποια έξυπνη τεχνολογία που καταγράφει ότι αν την έχετε συνδέσει με το σύστημα αυτοκινήτου σας και βελτιστοποιεί την ισχύ που ταιριάζει με την αναπαραγωγή.

Η τιμή Killer και η όμορφη απλότητα συνδυάζονται σε αυτό το εξαιρετικά προσιτό MP3 player RCA για να σας δώσουν τον ιδανικό σύντροφο για την προπόνηση το πρωί. Παρόλο που δεν προσφέρει την φανταστική οθόνη αφής όπως πολλοί άλλοι και δεν αισθάνεται αρκετά premium ως ποιότητα κατασκευής, είναι λεπτό μέγεθος και σχεδιασμός τύπου στυλό σημαίνει ότι θα γλιστρήσει στις τσέπες ενεργών ειδών ένδυσης ή κλιπ σε έναν ιμάντα το συμπεριλαμβανόμενο αποσπώμενο αθλητικό κλιπ) καλύτερα από τις περισσότερες από τις άλλες επιλογές αυτής της λίστας.

Διαθέτει 4GB εσωτερικής αποθήκευσης, η οποία μπορεί να χωρέσει έως 1.200 MP3, καθώς και ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία για εύκολη χρήση. Και επειδή το USB είναι ενσωματωμένο απευθείας στη συσκευή ακριβώς όπως μια μονάδα αντίχειρα, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε επιπλέον χρόνο για να βρείτε ένα καλώδιο μικρο-USB μόνο για να το φορτώσετε ή να μεταφέρετε τραγούδια. Είναι μια επιλογή χωρίς κόπο, χαμηλής τιμής για όσους δεν χρειάζεται να βάλουν όλα τα κουδούνια και σφυρίχτρες στην μουσική τους τζόγκινγκ.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .