Οι έμποροι τώρα προσφέρουν χρήστες με επώνυμα κινητά πορτοφόλια

Οι έμποροι λιανικής ενθαρρύνουν τους πελάτες να χρησιμοποιούν εμπορικά πορτοφόλια, σε περαιτέρω πωλήσεις

Η κινητή τηλεφωνία ρυθμίζει όλα αυτά τα χρόνια - ειδικά η λιανική βιομηχανία προσαρμόζεται γρήγορα στο σημερινό κινητό περιβάλλον. Οι τάσεις λιανικής πώλησης φέτος αποκαλύπτουν με σαφήνεια ότι οι έμποροι που προσφέρουν ευκολίες όπως η πληρωμή και η πληρωμή μέσω κινητού τηλεφώνου είναι πιο επιτυχημένες από εκείνες που προσφέρουν παραδοσιακές μεθόδους πληρωμής. Ενώ αυτό αναμενόταν, μια άλλη εκπληκτική τάση που έρχεται στο προσκήνιο είναι αυτή των καταστημάτων λιανικής πώλησης που προσφέρουν τις δικές τους, αποκλειστικές υπηρεσίες κινητής πληρωμής , σε αντίθεση με τη χρήση καθολικών πορτοφολιών όπως το Apple Pay, το Android Pay και ούτω καθεξής.

Ένας αυξανόμενος αριθμός ειδών λιανικής πώλησης προσφέρουν τις δικές τους επώνυμες υπηρεσίες κινητών πορτοφολιών, οι οποίες προσφέρουν πολύ περισσότερα κίνητρα και ανταμοιβές επιβράβευσης στους πελάτες, σε σύγκριση με τα καθολικά πορτοφόλια. Δεδομένου ότι οι υπηρεσίες αυτές στοχεύουν ιδιαίτερα στην καλύτερη κατανόηση της συμπεριφοράς των χρηστών, μπορούν επίσης να βοηθήσουν να αλλάξουν τη συμπεριφορά των χρηστών με τρόπο που να βοηθήσει τους εμπόρους να αυξήσουν τις πωλήσεις. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι, δεδομένου ότι η Apple Pay και παρόμοιες υπηρεσίες δεν μπορούν να προσφέρουν ένα τόσο ευρύ φάσμα υπηρεσιών, οι χρήστες προτιμούν τελικά τα πορτοφόλια των εμπόρων.

Πλεονεκτήματα για Εμπόρους

Αυτές οι υπηρεσίες που βασίζονται στο έμπορο προσφέρουν ορισμένα πλεονεκτήματα. ειδικά για τους εμπόρους. Μερικά από τα σημαντικότερα οφέλη είναι τα εξής:

Έμποροι που προσφέρουν ιδιόκτητα κινητά πορτοφόλια

Παγκόσμια πορτοφόλια έναντι εμπορικών πορτοφολιών

Με την ξαφνική αύξηση της δημοτικότητας των εμπορικών πορτοφολιών, οι πάροχοι καθολικών πορτοφολιών αρχίζουν τώρα να κατανοούν την ανάγκη να προσφέρουν περισσότερα κίνητρα στους πελάτες τους. Η Samsung Pay, για παράδειγμα, προσφέρει τώρα στους χρήστες μια κάρτα δώρου 30 δολαρίων αφού ολοκληρώσουν τις πρώτες 3 αγορές μέσω της πλατφόρμας. Αυτές οι υπηρεσίες θα μπορούσαν να γίνουν δημοφιλείς μόλις αρχίσουν να παρουσιάζουν περισσότερες ευκολίες στον χρήστη. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να χρειαστεί χρόνος για να αρχίσετε πραγματικά να εμφανίζετε θετικά αποτελέσματα.

Εν τω μεταξύ, οι έμποροι θα πάνε καλά να προσφέρουν όλο και περισσότερες συμφωνίες και ανταμοιβές μέσω των πλατφορμών τους με επώνυμα σήματα. Επιπλέον, η ενοποίηση αυτής της υπηρεσίας με απρόσκοπτες επιλογές πληρωμής μέσω κινητού τηλεφώνου θα ενισχύσει την πιθανότητα επιτυχίας της.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη ορισμένων χρηστών να παραμείνουν σε καθολικά πορτοφόλια, αρκετοί λιανοπωλητές ενσωματώνουν τις υπηρεσίες τους σε καθολικές πλατφόρμες όπως τα Android Pay, Apple Pay και Samsung Pay. Αν μπορούν να βρουν τρόπους άμεσης εμπλοκής των χρηστών με την εφαρμογή τους, μπορούν να μεταφέρουν με επιτυχία τη συμπεριφορά των πελατών, προκειμένου να κάνουν χρήση του εμπορικού τους σήματος, αντί να μεταβούν σε άλλη πλατφόρμα.