Τα 10 καλύτερα εικονικά ακουστικά που θα αγοράσουν το 2018

Ζήστε έναν εντελώς νέο κόσμο με αυτά τα κορυφαία ακουστικά

Η εικονική πραγματικότητα κερδίζει γρήγορα τη δημοτικότητα, αλλά η αγορά εξακολουθεί να είναι σχετικά νέα, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι να ψάχνετε όταν αγοράζετε ένα ακουστικό. Για να βοηθήσουμε, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα επτά καλύτερα VR ακουστικά που θα λειτουργήσουν για όποιον ψάχνει για ένα κομμάτι ενισχυμένης πραγματικότητας . Είτε θέλετε ένα ακουστικό VR που λειτουργεί με το smartphone σας και δεν θα σας κοστίσει περισσότερο από $ 10 ή αν θέλετε το πιο ισχυρό σύστημα στην αγορά, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι στη λίστα που θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Το HTC Vive είναι η κρέμα της καλλιέργειας όταν πρόκειται για ακουστικά VR. Διαθέτει οθόνη OLED με ανάλυση 2160 x 1200 και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Διαθέτει παρακολούθηση ακριβείας με 32 αισθητήρες ακουστικών και παρακολούθηση κίνησης 360 μοιρών, έτσι ώστε κάθε λεπτή κίνηση να παραλαμβάνεται από το μηχάνημα. Η εκπληκτική του εμφάνιση παρουσιάζει ένα οπτικό πεδίο 110 μοιρών, αρκετό για να καλύψει ακόμα και την περιφερειακή όραση.

Το HTC Vive είναι μοναδικό από μόνο του λόγω των δύο ενσωματωμένων ελεγκτών χειρός. Και τα δύο από αυτά έχουν 24 αισθητήρες για ακριβή ακρίβεια και παρακολούθηση κίνησης. Περιέχουν επίσης δύο σκανδάλες ενεργοποίησης και πολυλειτουργικά μαξιλαράκια με απτική ανάδραση HD που δημιουργούν μια εμπειρία απόκρισης και διαδραστικής εικονικής πραγματικότητας. Αυτοί οι ελεγκτές, με την παρακολούθησή τους ένα προς ένα, τελικά αντικατοπτρίζουν τις κινήσεις των χεριών σας.

Πολλοί χρήστες του Amazon έχουν δηλώσει ότι το HTC Vive δεν είναι κανένα από όλα τα υπάρχοντα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας στην αγορά. Η ενσωματωμένη διεπαφή λογισμικού του Steam Store διαθέτει πάνω από 60 VR βιντεοπαιχνίδια σε αυτό (με περισσότερα να έρχονται) που λειτουργούν καλά με τους ελεγκτές που περιλαμβάνονται. Περισσότεροι κριτικοί αναθεωρητές ανέφεραν την απότομη τιμή, το βαρύ βάρος των 15 λιβρών και την ανάγκη για συμβατό υλικό υπολογιστή με κάρτα γραφικών μεσαίου επιπέδου.

Ο πιο ισχυρός παππούς όλων αυτών που αναζωπυρώνει την άνοδο του VR είναι ο Oculus Rift. Από κάθε σετ μικροφώνου-ακουστικού της λίστας, αυτό είναι το πιο ισχυρό μέχρι σήμερα στην ανάλυση οθόνης και την ικανότητα.

Το Oculus Rift διαθέτει οθόνη OLED με ανάλυση οθόνης 2160 x 1200 και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Η μονάδα παρέχει οπτικό πεδίο 110 μοιρών, με περιοχή παρακολούθησης 5 x 11 ποδιών. Μέσα στο ακουστικό είναι ένα ενσωματωμένο σύστημα ήχου κατάλληλο για VR, δίνοντας στους χρήστες την εμπειρία του ήχου που παρέχει χώρο και βάθος, τελικά ξεγελώντας όλες τις αισθήσεις.

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού έρχεται με δύο ελεγκτές Oculus Touch που σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράσετε με τον εικονικό κόσμο. Φυσικά, η συσκευή έρχεται με το δικό της ανεξάρτητο απομακρυσμένο για πλοήγηση μέσω των μενού και των ελέγχων έντασης, επίσης. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού λέγεται ότι είναι άνετο και πλήρως προσαρμόσιμο έτσι ώστε να παραμορφώνεται και να προσαρμόζεται στο κεφάλι του χρήστη.

Το πιο ελκυστικό κομμάτι είναι το σημείο τιμής και η ανάγκη για συμβατό υπολογιστή (θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή με Windows με κάρτα γραφικών NVIDIA GTX 1050Ti / AMD Radeon RX 470 και 8 GB + RAM για να χρησιμοποιήσετε το σύστημα).

Το PlayStation VR είναι το πιο συναρπαστικό ακουστικό μέχρι σήμερα. Το PlayStation VR της Sony είναι ιδανικό για οποιονδήποτε ιδιοκτήτη του PS4 που θέλει να παίξει μεγάλους τίτλους παιχνιδιών κονσόλας όπως Batman ή Star Wars.

Αν και απαιτεί κονσόλα PlayStation 4, ελεγκτή κίνησης και κάμερα PlayStation Eye, το PlayStation VR είναι $ 200 μικρότερο από το Oculus Rift και φέρνει άφθονη δύναμη στο τραπέζι. Όπως και το Rift, χρησιμοποιεί μια οθόνη OLED. Η οθόνη μετρά 5,7 ίντσες και δίνει ανάλυση 1920 x RGB x 1080, φτάνοντας μέχρι 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Για πλήρη εμβάπτιση, τα ακουστικά διαθέτουν τεχνολογία 3D ήχου, επιτρέποντάς σας να ακούτε και να εντοπίζετε τους ήχους πάνω, κάτω και γύρω σας.

Το PlayStation VR προσφέρει περίπου 100 μοίρες οπτικού πεδίου. Η συσκευή ανιχνεύει την κίνηση και την κίνηση σας με επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο και σύστημα παρακολούθησης PlayStation Eye. Συνδέετε τη συσκευή μέσω του PS4 με σύνδεση HDMI και USB.

Μέχρι στιγμής, αυτό είναι το καλύτερο ακουστικό VR για αγορά, αν είστε σοβαροί για τα παιχνίδια VR. Και υπάρχει μια ολόκληρη σειρά παιχνιδιών βίντεο που θα λειτουργούν με το PlayStation VR.

Πολλά από τα ακουστικά VR έξω είναι μάρκα ονόματος, με τιμή μάρκας ονόματος που ταιριάζει. Αλλά όταν φτάνετε ακριβώς κάτω σε αυτό, ένα VR ακουστικά πραγματικά χρειάζεται ακριβώς να κάνει καλά στο κράτημα του τηλεφώνου σας, μπλοκάρει το περιβάλλον σας, και μένουν άνετα στο κεφάλι σας. Αυτό το Pansonite - ένας καλύτερος πωλητής του Αμαζονίου - κάνει όλα αυτά για μια πραγματικά προσιτή τιμή.

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη έκδοση από τη μάρκα και η έρευνα που έχουν κάνει και τα μήκη που έχουν περάσει είναι τεράστια. Πρώτον, οι φακοί: έχουν βάλει μαζί ένα εξαιρετικά καθαρό σύνθετο υλικό ρητίνης που εξασφαλίζει και μια κρυστάλλινη εικόνα και έχει λιγότερες πιθανότητες για ίλιγγο κατά τη χρήση του ακουστικού. Έχουν εξοπλίσει τα κύπελλα προσώπου με ένα μαλακό, αναπνεύσιμο faux δέρμα που σας επιτρέπει να φορέσετε το ακουστικό για μεγάλες περιόδους χωρίς να θυσιάζετε την άνεση. Έχουν πάρει αυτή την άνεση στους ιμάντες επίσης, κατασκευάζοντάς τους από ένα μαλακό, ελαφρύ υλικό που ανακουφίζει από κάποια πίεση στις οπές των ματιών χωρίς να προσθέτει κανένα υπερβολικό βάρος στο λαιμό σας κρατώντας τα επάνω.

Τέλος, ο μηχανισμός ρύθμισης που σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την απόσταση από τα μάτια σας και το ύψος που ευθυγραμμίζεται με τους μαθητές σας είναι μια απλή λειτουργία βασισμένη σε κουμπιά, η οποία καθιστά εύκολη τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας ενώ φοράτε το ακουστικό για σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή. Συνάδει με τις πιο συνηθισμένες συσκευές Android, αν και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη λίστα μόνο για να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι συμβατό.

Εάν διαθέτετε τηλέφωνο Samsung που κυκλοφόρησε τα τελευταία δύο χρόνια, το Samsung Gear είναι ένα από τα καλύτερα VR σύνολα που μπορείτε να αγοράσετε. Στην πραγματικότητα, ακόμα κι αν διαθέτετε ασύμβατο τηλέφωνο, αυτό το αξεσουάρ μπορεί να σας εμπνεύσει να το μετατρέψετε.

Σε σύγκριση με άλλα ακουστικά smartphone, αυτό μπορεί να φαίνεται μεγάλο, αλλά το μέγεθός του είναι επίσης ένα πλεονέκτημα. Στο εσωτερικό του, η οπτική του μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας τον επάνω τοποθετημένο επιλογέα, δίνοντάς σας μια πιο άνετη εικόνα. Και είναι αρκετά αναπνεύσιμο, δεδομένου ότι είστε συνδεδεμένοι σφιχτά. Αυτό το ενημερωμένο εργαλείο έρχεται με έναν ελεγκτή κίνησης, ο οποίος είναι ένα μικρό απομακρυσμένο που ζεύγη εύκολα με το smartphone σας και προσθέτει νέα επίπεδα διαδραστικότητας. Έχει μια κυκλική επιφάνεια αφής στο μπροστινό μέρος και μια μόνο σκανδάλη στο πίσω μέρος. Το ακουστικό έχει επίσης μια θύρα USB-C στο κάτω μέρος για σκοπούς φόρτισης. Ίσως το πιο σημαντικό για οποιοδήποτε σύστημα VR είναι η βιβλιοθήκη περιεχομένου του και το Samsung Gear έχει σταθερά αλλά αναπτυσσόμενα ράφια, ώστε να μην βαρεθείτε ποτέ στην κατάδυση σε νέες πραγματικότητες.

Κανένα άλλο ακουστικό VR στο Amazon δεν μπορεί να κερδίσει την τιμή του VR-03 του SainSonic Electronic. Είναι κάτω από $ 10 και διαρκεί μόνο δύο λεπτά για να ρυθμίσετε. Είναι συμβατό με smartphones Android και iOS, όπως το Galaxy Note, το Galaxy, το iPhone , το Nexus, το Moto X, το Moto G και το HTC One. Αυτό είναι το σετ μικροφώνου-ακουστικού για εσάς εάν θέλετε απλώς μια γεύση από αυτό που η εικονική πραγματικότητα έχει να προσφέρει.

Εμπνευσμένο από το σχεδιασμό του Google Cardboard, το SainSonic Electronic VR-03 είναι ένα ακουστικό εικονικής πραγματικότητας που κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από χαρτόνι. Το σετ είναι εξοπλισμένο με δύο αμφίκυρτους φακούς που προσφέρουν ένα ρυθμιζόμενο εστιακό μήκος 50mm για να μεταμορφώσουν τις 2D εικόνες σας σε βυθιζόμενες 3D εικόνες. Το κιτ είναι κομμένο σε μηχανή ακριβείας και περιλαμβάνει αριθμημένα μέρη, ώστε να μπορείτε εύκολα να συναρμολογήσετε το όλο θέμα μέσα σε λίγα λεπτά. Παρά το γεγονός ότι είναι κατασκευασμένο από χαρτόνι, το ακουστικό είναι ισχυρό και ανθεκτικό και ζυγίζει μόνο .8 ουγκιές.

Στην πλευρά του ακουστικού υπάρχει μαγνητικό κλικ, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε και να περιηγηθείτε στις εφαρμογές VR. Σε αντίθεση με άλλα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας από χαρτόνι, έρχεται με κάλυμμα με μέτωπο έτσι ώστε ο ιδρώτας και το λάδι από το μέτωπό σας να μην βλάψουν το προϊόν. Το όλο θέμα μπορεί να τυλιχτεί καλά γύρω από το κεφάλι σας με τη συμπεριλαμβανόμενη ελαστική ταινία.

Μερικοί χρήστες του Amazon έχουν επαίνεσε τη συσκευή για τη χαμηλή τιμή της, ενώ άλλοι έχουν παρατηρήσει ότι δεν είναι πολύ άνετα γύρω από τη μύτη. Η χρήση του για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο μπορεί να είναι επίπονη στα μάτια, ειδικά όταν κοιτάζετε τόσο προσεκτικά στο smartphone σας. Τα χρώματα εμφανίζονται με κόκκινο, μπλε και μαύρο χρώμα.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας χρήστης VR είναι μια σοβαρή πίεση στα μάτια και το λαιμό. Αν δεν μπορείτε να βγάλετε τα χέρια σας από το VR, αλλά θέλετε να πάτε εύκολα στα μάτια και το λαιμό σας, τα γυαλιά 3D του VAR του Sarlar είναι αυτά για εσάς. Εμφανίζονται ως ο καλύτερος πωλητής αριθ. 1 στο Amazon για γυαλιά 3D προβολής.

Ο σχεδιασμός γυαλιών 3D VR του Sarlar έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει την άνεση και να μην παρέχει πίεση στο βλεφάρων σας. Ο ιμάντας και ο θάλαμος προβολής ανακουφίζουν από τη τριβή και την τάση στη γέφυρα της μύτης σας και σας επιτρέπουν αρκετό χώρο αναπνοής. Ένα μαλακό μαξιλάρι από αφρώδες υλικό σφουγγαριών και τις γραμμές του χείλους προβολής του ακουστικού για να δώσει στα πρόσωπα των χρηστών ένα ήπιο προσαρμοσμένο συναίσθημα.

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού VR είναι συμβατό με smartphones με λειτουργικά συστήματα iOS και Android, εφόσον μετριούνται από 4,0 έως 6,5 ίντσες. Ουσιαστικά οποιοσδήποτε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει το smartphone του. ένα iPhone 6 Plus είναι σφιχτό, αλλά ακόμα διαχειρίσιμο. Ζυγίζει μόνο 9,3 ουγκιές και τα μέτρα 7 x 4,6 x 5 ίντσες.

Κάποιοι χρήστες του Amazon έχουν παρατηρήσει ότι πρόκειται για ένα καλό αρχικό σετ VR με την εταιρεία να κάνει μια εκπληκτική δουλειά για ένα εργονομικό σχεδιασμό που προορίζεται για την ανθρώπινη άνεση - η ελαστική ζώνη δεν είναι πολύ σφιχτή γύρω από το κεφάλι και όλα μένουν στη θέση τους. Άλλες πιο κρίσιμες αναφορές σημείωσαν ότι το YouTube δεν φαίνεται να είναι συμβατό και ότι το γενικό περιεχόμενο VR φαίνεται να λείπει.

Πολλά ακουστικά VR έρχονται με ένα μόνο πλήκτρο εισόδου στο πλάι της μονάδας, το οποίο δεν παρέχει μεγάλη αλληλεπίδραση αφής για μερικούς χρήστες. Το Merge VR είναι άνετο, κομψό και προσφέρει καινοτόμες εισόδους διπλής αφής που είναι συμβατές με τις περισσότερες εφαρμογές VR.

Ενώ μερικά άλλα ακουστικά VR προσφέρουν σύνδεση Bluetooth για έναν ειδικό ελεγκτή σε μια επιπλέον τιμή, το Merge δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να περιηγούνται και να ελέγχονται απευθείας από το ίδιο το ακουστικό. Στην κορυφή της συσκευής υπάρχουν και τα αριστερά και τα δεξιά κουμπιά που σας επιτρέπουν να εκτελείτε πολλαπλές ενέργειες ταυτόχρονα, όπως το αριστερό και το δεξί σύστημα οδήγησης ή το τρέξιμο και το άλμα.

Το Merge VR είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό και μαλακό εύκαμπτο ελαφρύ αφρό. Είναι αρκετά μαλακό για να είναι άνετο στο πρόσωπο, αλλά αρκετά σκληρό για να χειριστεί τις σταγόνες. Το πορφυρό του σχέδιο το καθιστά ένα από τα πιο κομψά ακουστικά VR στην αγορά σήμερα.

Παρόλο που συνιστάται να χρησιμοποιηθεί με νεότερα μοντέλα smartphone όπως το iPhone 6, το Galaxy S5, το HTC One M8 και το LG G4, είναι συμβατό με τις περισσότερες συσκευές iOS και Android από τουλάχιστον το 2014. Η συγχώνευση VR έρχεται με το Merge Start, μια πύλη ανακάλυψης εφαρμογών που καθαρίζει μια συλλογή όλων των συμβατών δεδομένων σας για τη συσκευή. Οι εφαρμογές κυμαίνονται από παιχνίδια και 360 βίντεο σε τουριστικό και εκπαιδευτικό λογισμικό.

Το Google Daydream View δεν είναι αστείο όταν πρόκειται για επιλογές VR έτοιμες για τηλεφωνήματα από την άποψη της ποιότητας κατασκευής και των χαρακτηριστικών. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για σχεδόν όλα τα σημερινά κινητά τηλέφωνα Android, αλλά θα το αξιοποιήσετε καλύτερα αν είστε ήδη χρήστης Pixel, γι 'αυτό το έχουμε ορίσει για τους οπαδούς της Google σε αυτήν τη λίστα. Πρώτον, ας μιλήσουμε για το σχεδιασμό - είναι κατασκευασμένο από μαλακό ύφασμα που μοιάζει με πλέγμα και αναπνέει για να δίνετε το κεφάλι και το πρόσωπό σας κατά τη χρήση και μπορείτε να το αγοράσετε σε τρία διαφορετικά χρώματα (κάρβουνο, ομίχλη ή κοράλλια). Έχουν σχεδιάσει τους ιμάντες της κεφαλής για να ταιριάζουν άνετα και με ασφάλεια πάνω από τα γυαλιά και μπορείτε ακόμη και να αφαιρέσετε τον πάνω ιμάντα για μια πιο προσαρμοσμένη διαμόρφωση προσαρμογής. Το συνοδευτικό τηλεχειριστήριο μπορεί ακόμη και να γλιστρήσει με ασφάλεια σε ένα βρόχο στο πίσω μέρος ενός ιμάντα - μια απλή και κομψή λύση για να χάσει συνεχώς το τηλεχειριστήριο στα μαξιλάρια καναπέ.

Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, δεν απογοητεύει. Σίγουρα βυθίζει τον χρήστη σε μια εμπειρία που βελτιστοποιείται μέσω του λογισμικού Google σε κινητά τηλέφωνα Android, αλλά υπάρχει μια καταπληκτική λειτουργία που σας επιτρέπει να προβάλλετε αυτό που βλέπετε σε μια τηλεόραση με δυνατότητα σύνδεσης, ώστε να μπορείτε να πάρετε άλλους ανθρώπους στο ίδιο ταξίδι 'ξεκινήσετε.

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού υποστηρίζεται από την πλήρη σουίτα επιλογών που είναι έτοιμες για VR στο Play Store και η Google προειδοποιεί ότι αυτό ξεκλειδώνει εκατοντάδες χιλιάδες εντυπωσιακά βίντεο.

Το Homido σας προσφέρει απίστευτη αξία προσφέροντας ένα ακουστικό VR που δεν θα σπάσει την τράπεζα αλλά θα σφυρηλατήσει το μυαλό σας με χαρακτηριστικά και συμβατότητα εφαρμογών. Προσφέρει οπτικό πεδίο 100 μοιρών για τη βέλτιστη ποσότητα βύθισης και έχει σχεδιαστεί ειδικά για ανάλυση 1080p στο τηλέφωνο (αλλά θα λειτουργήσει και σε 720p).

Είναι σχεδιασμένο για οποιοδήποτε τηλέφωνο που έχει οθόνη 4,5 έως 5,7 ιντσών, ώστε οι iOS και οι συσκευές Android να είναι ευπρόσδεκτες εδώ. Από το ίδιο το σετ μικροφώνου-ακουστικού, υπάρχει ένα κουμπί χωρητικότητας, ώστε να μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με εφαρμογές χωρίς την ανάγκη για απομακρυσμένο σύστημα και να συνδέσετε ακόμη και το επιταχυνσιόμετρο και το γυροσκόπιο του τηλεφώνου σας, ανάλογα με την εφαρμογή που έχετε τραβήξει.

Και μιλώντας για εφαρμογές, αυτό που είναι τόσο δροσερό για το Homido είναι ότι έχετε μια πλήρη βιβλιοθήκη εφαρμογών και παιχνιδιών που βρίσκετε στη διάθεσή σας στο Homido Central, κάτι που είναι κάτι παραπάνω από πολλά από τα άλλα προσφερόμενα ακουστικά off-brand. Υπάρχουν περισσότερες από 2.000 επιλογές από τις οποίες και το Homido υπόσχεται να προσθέσει περισσότερα κάθε Παρασκευή.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .