Συσκευές Tobii I-12 και I-15

Παρέχει AAC, πρόσβαση σε υπολογιστές, κείμενο σε ομιλία και περιβαλλοντικούς ελέγχους

Η σειρά I της Tobii (συμπεριλαμβανομένων των I-12 και I-15) είναι συσκευές παραγωγής ομιλίας που διευκολύνουν την πρόσβαση στον υπολογιστή, τους περιβαλλοντικούς ελέγχους, την ομιλία και την επικοινωνία μεγάλων αποστάσεων. Και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν αλληλεπίδραση αφής και βλέμματος με ενσωματωμένο tracker ματιών.

Η σειρά I είναι σχεδιασμένη για άτομα με ALS, αφασία, εγκεφαλική παράλυση ή σύνδρομο Rett, μεταξύ άλλων προϋποθέσεων, οι οποίες βασίζονται στην τεχνολογία επαυξητικής και εναλλακτικής επικοινωνίας (AAC) για να μιλήσουν.

Και οι δύο συσκευές είναι κατασκευασμένες για να αντέχουν σε καθημερινή χρήση, είτε μεταφέρονται είτε τοποθετούνται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Οι μονάδες διαθέτουν ανθεκτικό στις γρατζουνιές γυαλί Gorilla, ανθεκτικό σε κρούσεις στερεό σκληρό δίσκο (SSD) και κανένα καλώδιο για να μην πιαστεί στα πράγματα. Η εγγύηση εγγύησης Ingress της 43 σημαίνει επίσης ότι οι συσκευές της σειράς I αντέχουν στην υγρασία και τα σωματίδια.

Χαρακτηριστικά προϊόντος σειράς Tobii I

Μπαταρίες με δυνατότητα εναλλαγής : Κάθε μπαταρία παρέχει 9 ώρες αδιάλειπτης επικοινωνίας ανά φόρτιση. Πολλές ρυθμίσεις συσκευών, όπως η ενσωματωμένη ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας, επιτρέπουν στους χρήστες να διατηρούν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθώς και να φορτίζουν και να αντικαθιστούν τις μπαταρίες χωρίς να διακόπτουν τη χρήση τους.

Wake-on-Gaze ​​και Sleep-on-Gaze: Μια γρήγορη ματιά στο "κουμπί ματιών" έξω από την οθόνη μπορεί να βάλει ένα I-12 ή I-15 να κοιμηθεί ή να ξυπνήσει. Απενεργοποιήστε την πριν πάτε για ύπνο και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τους φωτιστικούς φακούς πίσω στο μάτι για να την ενεργοποιήσετε ξανά το πρωί.

Επιλογές τοποθέτησης : Οι συσκευές της σειράς Tobii I έρχονται με μια αναστρέψιμη πλάκα τοποθέτησης που υποστηρίζει τα συστήματα στήριξης Rehadapt και Daessy για χρήση στο σπίτι ή στο σχολείο. Καθένα από αυτά διαθέτει επίσης σχέδιο σφήνας και αυτόματη περιστροφή οθόνης που σας επιτρέπει να στέκεστε τη συσκευή όρθια για αλληλεπίδραση με το βλέμμα ή να την αφήσετε για αλληλεπίδραση αφής. Μια ενσωματωμένη λαβή κάνει εύκολη τη μεταφορά μεταξύ των τοποθεσιών.

Επικοινωνίες : Επικοινωνείτε από οποιαδήποτε θέση, π.χ. στο κρεβάτι, στο τραπέζι, στο σχολείο κλπ. Η Tobii σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε μέσω ομιλίας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνυμάτων κειμένου, συνομιλίας, Skype ή τηλεφωνικών κλήσεων χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth. Συνδέστε τη συσκευή σας σε ένα κινητό τηλέφωνο της επιλογής σας. χρησιμοποιήστε συνθετική ή φυσική ομιλία για να πραγματοποιήσετε κλήσεις - όλα αυτά μόνοι σας.

Συνδεσιμότητα : Οι είσοδοι δικτύου περιλαμβάνουν θύρες USB, HDMI, Bluetooth και Ethernet και δυνατότητα προσθήκης διακοπτών. Η θύρα HDMI σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε μια τηλεόραση μεγάλης οθόνης ή έξυπνη οθόνη στο σχολείο ή την εργασία, επιτρέποντάς σας να μοιράζεστε εικόνες και να συμμετέχετε στην τάξη.

Κάμερες & Κοινωνικά Μέσα : Οι συσκευές της σειράς Tobii I έχουν μία κάμερα στραμμένη προς τα εμπρός και μία δεύτερη προς τον χρήστη. Το ζεύγος διευκολύνει την απευθείας επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο. Τα σετ σελίδων του Tobii Communicator καθιστούν εύκολη τη χρήση των Skype, Facebook και Twitter, καθώς και τη διαχείριση ενός ιστολογίου ή προσωπικής ιστοσελίδας. Η αλληλεπίδραση Tobii Gaze παρέχει επίσης πλήρη πρόσβαση στα Windows και άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων. Μπορείτε επίσης να πάρετε και να μοιραστείτε φωτογραφίες, να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και να παίξετε παιχνίδια.

Έλεγχοι υπερύθρων: Οι συσκευές της σειράς I προγραμματίζονται με κώδικες GEWA (Global Electric Wholesaler Association), οι οποίοι επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν πολλά πράγματα στο σπίτι ή το γραφείο, συμπεριλαμβανομένων των θυρών, των φώτων, των κλιματιστικών, των τηλεφώνων, των τηλεοράσεων, και τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν μόνο τα μάτια ενός.

Λογισμικό που περιλαμβάνεται στη σειρά Tobii I

Οι συσκευές σειράς I της σειράς Tobii έρχονται και με το Tobii Communicator και με την Tobii Sono Suite, η οποία υποστηρίζει συνεχή ανάπτυξη με τη συσκευή παρακολούθησης ματιών και υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές των Windows 7. Οι εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί για να σας διευκολύνουν γρήγορα και να σας βάλουν σε μια πορεία ανάπτυξης για βελτιωμένη επικοινωνία και αυξημένη ανεξαρτησία.

Σχετικά με την τεχνολογία Tobii

Η Tobii Technology είναι ο ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στην παρακολούθηση των οφθαλμών και πρωτοπόρος στην αλληλεπίδραση με το βλέμμα. Τα προϊόντα της εταιρείας χρησιμοποιούνται ευρέως στην επιστημονική κοινότητα και στις εμπορικές έρευνες αγοράς και στις μελέτες χρηστικότητας. Χρησιμοποιούνται επίσης ως μέσο επικοινωνίας από άτομα με ειδικές ανάγκες. Η Tobii διευθύνει την καινοτομία της τεχνολογίας παρακολούθησης ματιών σε πολλές άλλες περιοχές, προσφέροντας συστατικά OEM για ενσωμάτωση σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές, όπως για χρήση σε νοσοκομεία, μηχανική, αθλητικά και τη βιομηχανία ψυχαγωγίας. Ιδρύθηκε το 2001, η εταιρεία έχει λάβει πολλά βραβεία για τις τεχνολογικές καινοτομίες και τις αναγνωρίσεις για την ταχεία οικονομική ανάπτυξη. Η Tobii εδρεύει στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και έχει γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Ιαπωνία και την Κίνα.