Οι 7 καλύτερες κάμερες Samsung να αγοράσουν το 2018

Βρείτε τις τελευταίες και καλύτερες προσφορές φωτογραφικών μηχανών από τη Samsung

Η Samsung έχει κερδίσει μεγάλη αναγνώριση για τις ισχυρές κάμερες που συμπεριλαμβάνουν στα smartphones της Galaxy. Αλλά έχουν επίσης δύο γραμμές κάμερας με προϊόντα ποιότητας που κάνουν ό, τι ένα smartphone δεν μπορεί. Η σειρά φωτογραφικών μηχανών NX τους είναι καθρέφτης, έτσι ώστε να είναι πιο φορητές από ένα ογκώδες DSLR, αλλά διαθέτουν μια γενική βάση φακού (ώστε να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας). Οι κάμερες WB είναι συμπαγείς, αλλά διαθέτουν είτε τηλεφακό για οπτικό ζουμ είτε δυνατότητα προσάρτησης φακού. Η Samsung δεν πωλεί τα προϊόντα της απευθείας μέσω του Amazon, έτσι ορισμένα από τα στοιχεία αυτής της λίστας δεν είναι κατάλληλα για την Prime.

Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας άμεσα με αυτήν την ισχυρή κάμερα χωρίς κάτοπτρα από τη Samsung. Το NX300 αγκαλιάζει ένα έξυπνο ρετρό σχέδιο με μια μαύρη με υφή θήκη με μεταλλικές προθέσεις, που θυμίζουν τις κάμερες της δεκαετίας του 1970 και της δεκαετίας του 1980. Αλλά ενώ η εμφάνιση μπορεί να είναι vintage, οι προδιαγραφές είναι πολύ αιχμή. Καταρχήν, συσκευάζει έναν ισχυρό αισθητήρα APS-C CMOS 20,3 megapixel που συλλαμβάνει τα ζωντανά χρώματα και τις εκπληκτικές εικόνες στην υψηλότερη ανάλυση της κατηγορίας του.

Και ανεξάρτητα από το αν γυρίζετε την αυγή, το σούρουπο ή το μεσημέρι, το εύρος ISO των 100-25.600 σημαίνει ότι μπορείτε να τραβήξετε εξαιρετικές εικόνες σε οποιοδήποτε εύρος φωτός και σκιάς. Η μεγάλη γκάμα συμπληρώνεται από ταχύτητα κλείστρου 1/4000 και ταχύτητα λήψης πέντε fps. Λάβετε πιο κοντά στη δράση με φακό zoom 16-50mm που ξεχωρίζει σε ευρείες γωνίες και πορτρέτα.

Άλλες σύγχρονες πινελιές περιλαμβάνουν μια σειρά WiFi και NFC συνδεσιμότητας που σας επιτρέπουν να AutoShare ή να μεταφέρετε ολόκληρα άλμπουμ με ευκολία. Έτσι, αν χρησιμοποιείτε την οθόνη τριών ιντσών για να ανοίξετε το τέλειο αυτοεξυπηρέτησης, μπορεί να γίνει άμεσα στα κοινωνικά μέσα. Αν θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας, μην ανησυχείτε. Η φωτογραφική μηχανή έρχεται με το Adobe Photoshop Lightroom 5 για να σας βοηθήσει να μετατρέψετε ένα στιγμιότυπο σε μια φωτογραφία.

Για εκείνους με προϋπολογισμό, αυτό το συμπαγές σημείο-και-σουτ τρέχει λίγο κάτω από $ 300. Ενώ ο αισθητήρας CCD 16.1MP δεν είναι εντυπωσιακός, παίρνει αιχμηρές φωτογραφίες σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων χάρη στη σειρά ISO των 100 έως 12.800. Ο φακός του ξεκινά με ένα εστιακό μήκος 25mm ισοδύναμο 35mm και διαθέτει ενσωματωμένο ζουμ 5x, ώστε να μπορεί να φτάσει μέχρι και 125mm για κοντινές λήψεις.

Με ενσωματωμένο WiFi, μπορείτε να μεταφέρετε και να μοιράζεστε εύκολα τις φωτογραφίες σας, ακόμα και να τις εκτυπώνετε ασύρματα. Η έξυπνη εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής της Samsung, διαθέσιμη για iOS και Android, συνδυάζει άψογα με το ST150F, ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε λειτουργίες όπως το AutoShare, το οποίο μεταφέρει όλες τις φωτογραφίες απευθείας στο smartphone σας και το Remote ViewFinder, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση εικόνων, τη σκηνή και πολλά άλλα από την οθόνη του smartphone σας. Τα χαρακτηριστικά του είναι λίγο πιο περιορισμένα πέρα ​​από αυτό, αλλά είναι μια φανταστική κάμερα τσέπης για όσους δεν έχουν βαθιές τσέπες.

Η Samsung οδήγησε το κύμα της δημοτικότητας που συγκεντρώθηκε από τα τηλέφωνά τους Galaxy στην αγορά φωτογραφικών μηχανών, απελευθερώνοντας τη Samsung Galaxy Camera, μια έξυπνη κάμερα Android που μπορεί να κατεβάσει τα εκατομμύρια των εφαρμογών στο Google Play. Τώρα που η φωτογραφική μηχανή του έξυπνου τηλεφώνου σας δεν έχει το ζουμ ή την ανάλυση που θέλετε, μπορείτε απλώς να τραβήξετε αυτή τη φωτογραφική μηχανή και να μεταφορτώσετε αμέσως τις φωτογραφίες σας στο Instagram.

Η φωτογραφική μηχανή Galaxy 2 διαθέτει αισθητήρα CMOS 16,3 megapixel και ισχυρό οπτικό ζουμ 21x που λειτουργεί καλά με κοντινές λήψεις. Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται και μπορούν να διανεμηθούν με οποιονδήποτε τρόπο. Αρχικά, έχετε το Android Jelly Bean 4.3, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας στα κοινωνικά μέσα. Η σύνδεση NFC, η δέσμη φωτογραφιών, η αυτόματη εγγραφή και τα groupshare διανέμουν επίσης τις φωτογραφίες σας με ευκολία, ενώ μια λειτουργία προσθήκης ετικετών εισάγει τη θέση GPS και άλλες πληροφορίες για διασκέδαση.

Το NX Mini έχει το μέγεθος και την εμφάνιση του σημερινού σου τρεξίματος, αλλά έχει πολύ δρόμο για αυτό. Καταρχήν, φέρνει το εμπορικό σήμα της NX με γρήγορη αναστροφή 3 ιντσών οθόνη αφής που έχει εξαιρετική UI, οπότε η λήψη του τέλειου φακού ευρείας γκάμας είναι πιο εύκολη από ποτέ. Μόλις ξυπνάει η κάμερα και παίρνει την εικόνα για σας, δεν τεντώνει το χέρι σας για να χτυπήσει το κουμπί.

Η εικόνα καταγράφει έναν αισθητήρα BSI CMOS υψηλής ανάλυσης 20,5 megapixel, τραβώντας έτσι πιο ζωντανό χρώμα από τις άλλες κάμερες του μεγέθους του. Και με ταχύτητα κλείστρου υψηλού τέλους 1/16000 δευτερολέπτων, το μίνι δεν θα χάσει καμία από τις ενέργειες. Διαθέτει M Mount για φακό NX, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε φωτογραφίες που θα φανταστεί η καρδιά σας. Μόλις έχετε το σωστό σουτ, απλά μεταφορτώστε το στο Web μέσω NFC ή AutoShare.

Αν θέλετε μια φωτογραφική μηχανή που μπορεί να κάνει και τα δύο, δείτε το NX30 χωρίς κάτοπτρο. Φτιάχνει φωτογραφίες που θυμίζουν ζωή χάρη στον αισθητήρα CMOS 20,3MP και καταγράφει επίσης βίντεο Full HD 1080p. Έχει μια μέγιστη ταχύτητα κλείστρου 1/8000 του δευτερολέπτου και ένα σούπερ γρήγορο χαρακτηριστικό αυτόματης εστίασης το οποίο σε συνδυασμό σας επιτρέπει να πυροβολείτε συνεχώς σε εννέα fps, πράγμα που σημαίνει ότι ποτέ δεν θα χάσετε ένα δευτερόλεπτο της δράσης. Η τεχνολογία Smart Range + "δίνει μια τόνωση στις λεπτομέρειες", σύμφωνα με τη Samsung, για τη βελτιστοποίηση της αντίθεσης

Το ίδιο το σώμα μετρά 3,76 x 5 x 1,64 ίντσες (Π x Υ x Β) και ζυγίζει 0,83 λίβρες. Έρχεται με φακό 18-55 για τυπική χρήση και η οθόνη αφής AMOLED τριών ιντσών περιστρέφεται για να απλοποιήσει τη λήψη από δύσκολες γωνίες. Ένας κριτικός για το Amazon επαινεί επίσης την ευελιξία του, λέγοντας: "Η EVF μπορεί επίσης να κινηθεί και να κλίση προς τα πάνω επιτρέποντάς σας περαιτέρω ελευθερία σύνθεσης."

Σας ευχαριστούμε για μια πιο κοντινή βολή, δώστε στο WB2200F ένα γύρισμα. Ο φακός του καλύπτει μια σειρά 60x, αλλά αυτό είναι λίγο παραπλανητικό επειδή δεν φτάνει περισσότερο από 50x τους ανταγωνιστές. Αντίθετα, ο φακός ευρείας γωνίας 20mm σημαίνει ότι έχει μεγαλύτερο λόγο ζουμ. Διαθέτει αισθητήρα 1 / 2,3 ιντσών, παρόμοιο με αυτόν των πιο συμπαγών φωτογραφικών μηχανών, που σημαίνει ότι καλύπτει εύρος 20-1.200mm. (Αυτό υποθέτει ένα άνοιγμα που ξεκινά από το f / 2,8 και στενεύει σε f / 5,9 με πλήρες ζουμ).

Λαμβάνοντας υπόψη το μεγαλύτερο μέρος του, το WB2200F είναι πραγματικά αρκετά ελαφρύ, ζυγίζει περίπου 1,3 λίβρες. Οι εικόνες της είναι στην μαλακή πλευρά και δεν έχουν ούτε ένα καυτό παπούτσι, οπότε το ενσωματωμένο φλας θα πρέπει να αρκεί. Ακόμα, έχει διπλές λαβές που κάνουν εύκολη την λήψη τόσο κατακόρυφα όσο και οριζόντια, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε σχεδόν οποιοδήποτε πλάνο που θέλετε.

Οι φακοί ευρείας γωνίας επιτρέπουν τη λήψη περισσότερων σκηνών από τη λήψη, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για τους φωτογράφους που ενδιαφέρονται για την αρχιτεκτονική, την εσωτερική και την οριζόντια φωτογραφία. Αν αυτά είναι μέχρι το σοκάκι σας, σκεφτείτε το NX3300, το οποίο είναι μια μικρή ενημέρωση για το NX3000 από την άποψη του σχεδιασμού και του υλικολογισμικού. Οι δύο κάμερες φαίνονται πάρα πολύ οι ίδιες στο εξωτερικό, με ίδιες διαστάσεις, σχήμα και διάταξη ελέγχου. Διαθέτουν τον ίδιο αισθητήρα εικόνας μεγέθους 20,3 megapixel, μεγέθους APS-C CMOS, και οι δύο έχουν εύρος ISO 100 έως 25,600 και έχουν οθόνη LCD τριών ιντσών που αναδιπλώνεται κατά 180 μοίρες. Αυτό το μοντέλο συνοδεύεται από φακό 20-50mm F3.5-5.6 ED II, το οποίο είναι ιδανικό για λήψη σε αποστάσεις. Συνολικά, είναι μια αρκετά ελαφριά κάμερα που προσφέρει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και εξαιρετική αξία.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .