Οι καλύτερες 8 κάμερες Panasonic που αγοράζουν το 2018

Δείτε τα καλύτερα από αυτά που προσφέρει η Panasonic

Η Panasonic μεταφέρει τη σειρά της με κομψές κάμερες LUMIX το 2018 με μια σειρά νέων τεχνολογικών χαρακτηριστικών, όπως η κλίση 5 αξόνων, η καταγραφή βίντεο 10 καναλιών 4Κ και οι ισχυροί νέοι ψηφιακοί αισθητήρες. Όπως πάντα, μπορείτε να περιμένετε κομψά και ελαφριά σχέδια που μπορούν να συγκρατήσουν την πραγματική χρήση. Είτε ψάχνετε για την τελευταία και μεγαλύτερη ανταλλάξιμη φωτογραφική μηχανή φακού ή θέλετε να σπάσετε ένα μοντέλο με τις καλύτερες πωλήσεις σε τιμή τιμής, έχουμε αναλύσει τις βασικές κάμερες στη γραμμή LUMIX της Panasonic.

Αξιοποιήστε τη δύναμη του φωτός στις φωτογραφίες σας με το εκπληκτικό LUMIX DMC-LX10K. Αυτή η φωτογραφική μηχανή high-end είναι μία από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες της Panasonic και πήγαν όλοι για να δημιουργήσουν μια φωτογραφική μηχανή point-and-shoot που μπορεί να φέρει DSLR-όπως η έκθεση και το χρώμα στις λήψεις σας. Όλα ξεκινούν με τον αισθητήρα MOS υψηλής ευαισθησίας 20-megapixel, ο οποίος όταν συνδυάζεται με τον Venus Engine, έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικά ευκρινείς φωτογραφίες και εγγραφές ISO12800 / Extended ISO25600 4K.

Ο αισθητήρας συμπληρώνεται με φακό LEICA DC VARIO-SUMMILUX (f / 1.4-2.8) για να αξιοποιήσει την πλήρη ισχύ του φωτός, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, για να τραβήξει την καλύτερη δυνατή φωτογραφία. Παίρνετε ακόμα περισσότερο έλεγχο με βάθος από το Defocus, ένα εργαλείο που υπολογίζει την απόσταση των γρήγορα κινούμενων αντικειμένων για να δημιουργήσει μια κλειδαριά και μια σαφή βολή. Ή μπορείτε να τραβήξετε λήψεις μακροεντολών, χάρη σε μια απόσταση εστίασης 3 εκατοστών σε πλάτος και 30 εκατοστά σε τηλεθέαση.

Άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την αγκύλη και το διάφραγμα, τη λειτουργία ελαφριάς σύνθεσης και την κλίση της οθόνης Selfie. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα τις πολυπληθείς φωτογραφίες και τα βίντεο 4K που θα περιμένατε από μια φωτογραφική μηχανή DSLR, αλλά σε ένα συμπαγές και φορητό σώμα ενός point-and-click.

Εξοπλισμένη με ένα νέο σταθεροποιητή αισθητήρων εντός σώματος πέντε αξόνων, αυτή η κάτοψη ILC χωρίς κάτοπτρα μπορεί να τραβήξει εκπληκτικές φωτογραφίες χειρός σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και μπορεί να καταγράψει σταθερό βίντεο χωρίς να χτυπά. Αυτή η φωτογραφική μηχανή διαθέτει εξαιρετική ακριβή αυτόματη εστίαση, η οποία διατηρεί πάντα το θέμα κλειδωμένο κατά τη λήψη βίντεο 4K με τρία καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τα διαισθητικά χειριστήρια τύπου DSLR, το ηλεκτρονικό σκόπευτρο ματιών και η οθόνη αφής LCD με δυνατότητα αφής θα σας δώσουν μεγαλύτερο έλεγχο κατά τη λήψη βίντεο. Ο αισθητήρας Digital Live MOS των 16 megapixel και ο Venus Engine θα τραβήξουν πραγματικό χρώμα με ελάχιστο θόρυβο. Οι συλλέκτες εργαλείων θα αγαπήσουν ότι η μηχανή λειτουργεί με 27 επιλογές φακού, επιτρέποντας την πλήρη προσαρμογή ανάλογα με την κατάσταση.

Αυτή η ελαφριά φωτογραφική μηχανή DSLM καθιστά ερασιτέχνες φωτογράφους μια θέση στο τραπέζι χωρίς την ετικέτα τιμών ή το μεγαλύτερο μέρος μιας ακριβότερης φωτογραφικής μηχανής DSLR. Το DMC-G7KK είναι η εναλλάξιμη κάμερα αντικειμενικού φακού της Panasonic, και ο εξαιρετικά συμπαγής σχεδιασμός και οι υψηλής ποιότητας συλλήψεις εικόνας αποτέλεσαν ένα χτύπημα με τους λάτρεις της φωτογραφίας. Ο αισθητήρας 16-megapixel λειτουργεί όπως οι μεγαλύτεροι αισθητήρες DSLR, αλλά δεν περιέχει ερεθίσματα που υποβαθμίζουν την ποιότητα της εικόνας. Καταγράφει επίσης εικόνες χαμηλού φωτισμού σε εκπληκτική ποιότητα ISO 25.600.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες κάμερες Panasonic, η τεχνολογία βίντεο 4K Ultra HD παρέχει πανέμορφο και λεπτομερές βίντεο, αυτή τη φορά σε 30 fps. Η λειτουργία 4K Photo σας επιτρέπει να εξάγετε μια φωτογραφία 4K από βίντεο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αφήσετε την κάμερα να τρέχει αντί να ανησυχείτε για τη σύνθεση της τέλειας εικόνας. Ένα σκόπευτρο υψηλής ορατότητας, γρήγορη και ακριβής παρακολούθηση αυτόματης εστίασης και μια ποικιλία λειτουργιών φωτογραφίας 4K είναι μόνο μερικές από τις άλλες λειτουργίες υψηλού επιπέδου που είναι διαθέσιμες σε αυτή την πολύ προσιτή τιμή.

Αποτυπώστε την τέλεια εικόνα από εκατοντάδες ναυπηγεία μακριά με τη φωτογραφική μηχανή Panasonic DC-FZ80K Lumix. Οι σκηνές στον απομακρυσμένο ορίζοντα είναι στην εμβέλειά σας, χάρη σε ένα οπτικά σταθεροποιημένο φακό οπτικού zoom 20-1200mm 60x LUMIX DC Vario.

Αυτή η κάμερα 18,1-megapixel point-and-shoot μπορεί να τραβήξει βίντεο και φωτογραφίες σε εκπληκτική ανάλυση 4K, καθιστώντας την μια εξαιρετική φωτογραφική μηχανή, είτε προσπαθείτε να τραβήξετε φωτογραφίες από κοντά είτε από μακριά. Η λειτουργία μετά την εστίαση σάς επιτρέπει να επιλέξετε τα επιθυμητά σημεία εστίασής σας μετά τη λήψη μιας λήψης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε φασαρία με την κάμερα για να πάρετε την τέλεια λήψη. Και μπορείτε να καταγράψετε φωτογραφίες σε 30 fps, πράγμα που σημαίνει ότι είστε εγγυημένα για να πάρετε το πλαίσιο-άξια σύλληψη. Αυτό το μοντέλο 2017 είναι εξοπλισμένο με ένα άνετο σκόπευτρο και έχει εντυπωσιακή απόδοση χαμηλού φωτισμού, γι 'αυτό είναι πραγματικά μια μεγάλη επιλογή.

Οι επαγγελματίες φωτογράφοι και βιντεογράφοι έσπευσαν να υποστηρίξουν την τελευταία φωτογραφική μηχανή ILC χωρίς κάτοπτρα από την Panasonic. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Panasonic όχι μόνο βελτίωσε την εξαιρετική λειτουργικότητα του GH4K, αλλά έδωσε εξαιρετική λειτουργικότητα για τη λήψη φωτογραφιών. Ενεργοποιώντας τα όλα, ο αισθητήρας Digital Live MOS 20,3 megapixel και ο ολοκαίνουργιος Venus Engine 10, ο οποίος συλλαμβάνει απίστευτες λεπτομέρειες και φυσική υφή. Η έξυπνη επεξεργασία λεπτομερειών καθιστά την έντονη φωτεινότητα και την αντίθεση με αποτέλεσμα το Panasonic να τσαλακώνει το τρισδιάστατο χρώμα.

Όπως και το προηγούμενο μοντέλο, ο σχεδιασμός αυτός είναι ανθεκτικός, κατασκευασμένος με πλήρες πλαίσιο θωράκισης από κράμα μαγνησίου και ανακλαστικό υψηλής αντοχής. Αναμείνετε το ομαλό 4Κ βίντεο σε 60p / 50p, με τα ταχύτερα framerates που επιτρέπουν τον έλεγχο της μετατόπισης και την ικανότητα επιβράδυνσης του footage χωρίς να αφαιρείτε λεπτομέρειες. Το μεγαλύτερο άλμα στη λήψη βίντεο προέρχεται από την εσωτερική εγγραφή βίντεο 4Κ2: 2 10-bit 4K. Ενώ η εγγραφή 10-bit καταγράφει τα χρώματα, το Variable Frame Rate καταγράφει δραματική αργή κίνηση ή γρήγορη κίνηση σε 4K. Το all-in-all είναι μια εξαιρετικά ισχυρή κάμερα που δικαιολογεί περισσότερο την έντονη τιμοκαταλόγησή της.

Η Panasonic χρεώνει αυτό το high-end μοντέλο ως υβριδική κάμερα που έχει σχεδιαστεί με την ίδια προσοχή στην εγγραφή βίντεο και τη φωτογραφία. Χρειάζονται δύο όμορφες εικόνες και εκπληκτικό βίντεο υψηλής ευκρίνειας, χάρη σε ένα μεγάλο αισθητήρα 21,1 megapixel μιας ίντσας και φακό LEICA VARIO-ELMAR f / 2.8-4.5 που έχει μέχρι 20X οπτικό ζουμ. Ως αποτέλεσμα, έχετε βίντεο 4K Ultra HD και φωτογραφίες 4K, με την επιλογή να αγγίξετε τις λειτουργίες μετά την εστίαση και τις εσωτερικές λειτουργίες στοίβαξης εστίασης.

Αλλά στην εποχή του βίντεο, η Panasonic έχει κάνει επιπλέον βήματα για να γκρεμίσει vloggers, δημοσιογράφους και μόνο όποιος θέλει να συλλάβει τις αναμνήσεις τους σε υψηλή ευκρίνεια για να προσθέσει στα κοινωνικά μέσα. Κατ 'αρχάς, ο φακός διαθέτει έναν εσωτερικό μηχανισμό οδηγού-πόλου και μία ίριδα οδήγησης γαλβανόμετρο, δύο χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικές βιντεοκάμερες, για να εξασφαλίζουν ομαλό και απρόσκοπτο έλεγχο κατά τη μαγνητοσκόπηση. Η κάμερα διαθέτει ακροδέκτες ακουστικών και μικροφώνων για ήχο, καθώς και έξοδο HDMI σε πραγματικό χρόνο, χαρακτηριστικό που οι επαγγελματίες κατασκευαστές βίντεο απαιτούν στον εξοπλισμό τους. Τέλος, διαθέτετε πλήθος λειτουργιών λήψης επαγγελματικής ποιότητας, όπως Cinema 4K (4096 x 2160 σε 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο) και QFHD 4K (3840 x 2160 σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο).

Πάρτε την κάμερα μαζί σας σε όλες τις περιπέτειές σας με αυτό το ανθεκτικό Panasonic Lumix DMC-TS30A. Αυτή είναι η λύση για όλες τις χρήσεις της Panasonic για αθλητές, κατασκευαστές και όσους βρίσκονται σε επισφαλή περιβάλλοντα από καιρό σε καιρό. Είναι κατάψυξη έως 14 βαθμούς Φαρενάιτ, μπορεί να χειριστεί μια σταγόνα από πέντε πόδια χωρίς πρόβλημα και μπορεί να συλλάβει φωτογραφίες ενώ βυθίζεται σε μέχρι και 26 πόδια νερού. Συζήτηση για σκληρή.

Η κάμερα έχει δημιουργικό έλεγχο και επανάκτηση της λειτουργίας αναπαραγωγής για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την τελική εικόνα. Αυτά τα δημιουργικά εφέ και τα φίλτρα περιλαμβάνουν την Προηγμένη λειτουργία υποβρύχιας λειτουργίας, η οποία σας βοηθά να δημιουργείτε κόκκινα και άλλα έντονους τόνους που συνήθως είναι γεμάτα από περιπέτεια κατάδυσης. Με ενσωματωμένη μνήμη 220MB, πιθανότατα θα θέλετε να ανοίξετε μια κάρτα SD. Αλλά αυτή η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή 16-megapixel point-and-shoot είναι ιδανική για να γλιστρήσει στην τσέπη του σακακιού σας πριν κατευθυνθείτε στην παραλία, στο βουνό ή οπουδήποτε και αν σας μεταφέρει η καρδιά σας.

Επαγγελματίες και σκοπευτές στυλ DSLR θα αγαπήσουν αυτή την υψηλής απόδοσης DSLM κάτοπτρο χωρίς κάτοπτρα από την Panasonic. Η κάμερα είναι κατασκευασμένη για να είναι ανθεκτική με σώμα από κράμα μαγνησίου, το οποίο είναι στεγανό και σκόνη. Απαίζει ένα επαγγελματικό κλείστρο υψηλής απόδοσης που διατηρεί επίσης τη σκόνη και τους ρύπους, ενώ διαθέτει μέγιστη ταχύτητα κλείστρου 1/8000 του δευτερολέπτου.

Οι εικόνες αποτυπώνονται σε αισθητήρα Digital Live MOS 16.05-megapixel και μηχανή Venus Engine 4-CPU, που διατηρεί εικόνες και βίντεο στο κινηματογραφικό DCI 4K 24p. Το ηλεκτρονικό σκόπευτρο καταγράφει τόσο το βίντεο όσο και τις εικόνες σας με αυτόματη εστίαση υψηλής ταχύτητας 49 σημείων. Η κάμερα διαθέτει επίσης διπλές οθόνες OLED στην οθόνη και στο Live View Finder και μπορείτε να εκτυπώνετε στιγμιότυπα υψηλής ανάλυσης από τα βίντεο που τραβάτε. Άλλα ωραία χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ενσωματωμένο WiFi και NFC, έξοδο HDMI σε πραγματικό χρόνο, καθώς και μια ποικιλία τερματικών σύνδεσης για συνημμένα AV.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .