Πώς να αποφασίσετε πού να πάρετε τον υπολογιστή σας για επισκευή

Ποιος κερδίζει - το «Geek Squad» στο Best Buy ... ή το μικρό αγόρι;

Όταν ο υπολογιστής σας δεν λειτουργεί, μια από τις πρώτες σκέψεις που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ότι ήρθε η ώρα να πάρετε κάποια υπηρεσία σε αυτό, πιθανώς από έναν τοπικό χώρο επισκευής υπολογιστών. Ωστόσο, με τόσες πολλές επιλογές, πώς αποφασίζετε;

Επιλέγετε ένα τοπικό κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών "Mom & Pop" στο κέντρο της πόλης ή επισκεφθείτε μια γνωστή, εθνική υπηρεσία επισκευής αλυσίδας ηλεκτρονικών υπολογιστών όπως το Geek Squad / Best Buy (US / UK / Canada);

Πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση σας

Πριν επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε υπηρεσία επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών, σας συνιστούμε να διαβάσετε μερικά από αυτά τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει.

Θα μπορούσατε εύκολα να εξοικονομήσετε εκατοντάδες δολάρια ή περισσότερα σε αμοιβές επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών ακολουθώντας αυτές τις προτάσεις:

Εάν είστε βέβαιοι ότι αυτό το πρόβλημα είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορείτε να επιδιορθώσετε ή έχετε δώσει την καλύτερη προσπάθειά σας και ήρθε η ώρα να καλέσετε τους επαγγελματίες, οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να λάβετε την καλύτερη απόφαση για μια συγκεκριμένη υπηρεσία .

Πάντα, πάντα, πάντα να λαμβάνετε συγκεκριμένη παραπομπή

Η πολύ καλύτερη πιθανότητα έχετε για την επιλογή μιας μεγάλης υπηρεσίας επισκευής τοπικών υπολογιστών είναι αν έχετε αναφερθεί σε ένα. Αν αρκετοί άνθρωποι είχαν μια φανταστική εμπειρία με μια συγκεκριμένη υπηρεσία επισκευής, η πιθανότητα να λάβετε παρόμοια υπηρεσία είναι πιθανόν πολύ καλή.

Οι προσωπικές παραπομπές είναι μεγάλες, αλλά είναι απίθανο να συναντήσετε αρκετά κατά τύχη να αισθάνεστε σίγουροι για την αξία μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Συνιστάται ιδιαίτερα να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο για μια υπηρεσία επισκευής τοπικών υπολογιστών. Πολλοί έχουν κριτικές σχετικά με διάφορες υπηρεσίες που θα κάνουν τη λήψη αποφάσεων ευκολότερη.

Το Yelp είναι ένα καλό παράδειγμα χρήσιμης υπηρεσίας για αυτό, όπως και οι πληροφορίες τοπικής επιχείρησης στους Χάρτες Google.

Οι μεγάλες διαφημίσεις δεν είναι απαραίτητες

Μια πτήση δεν είναι παραπομπή, μια διαφήμιση στο διαδίκτυο δεν αποτελεί παραπομπή, μια διαφήμιση πλήρους σελίδας στην εφημερίδα Κυριακής δεν αποτελεί παραπομπή. Με την πάροδο του χρόνου μαθαίνεις να σκέφτεσαι αυτές τις διαφημίσεις σαν τη γνώση που έχεις για την αξία της συγκεκριμένης εταιρείας, αλλά το γεγονός παραμένει ότι ξέρεις μόνο τι σου έχουν πει.

Μια εταιρεία μπορεί να διαφημίσει όλα όσα θέλουν, αλλά το μήνυμα θα είναι πάντα προκατειλημμένο!

Προφανώς, το μήνυμα μπορεί να είναι εντελώς ειλικρινές και μια συγκεκριμένη υπηρεσία επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών ίσως είναι πολύ καλύτερο στην πόλη, αλλά δεν μπορείτε να το ξέρετε από μια διαφήμιση, μεγάλη ή μικρή.

Μην αποπληρώσετε την αποτυχία

Φαίνεται κάτι παραπάνω από λογικό σε όποιον το διαβάζει αυτό, είμαι σίγουρος, αλλά δεν παίρνω υπηρεσία που δεν είχα ποτέ κακή εμπειρία. Υπάρχουν πάντα άλλες επιλογές.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσετε την επιχείρησή σας σε μια υπηρεσία επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών που αποδείχτηκε άξια γι 'αυτήν ήδη μία φορά.

Κάντε μια μικρή Αναγνώριση

Ναι ... πρέπει να κατασκοπεύεις. Κατασκοπεύετε την καρδιά σας έξω. Λίγες υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών βασίζονται εξ ολοκλήρου στην υπηρεσία παροχής υπηρεσιών. Σχεδόν όλοι τους διαθέτουν τουλάχιστον έναν μικρό χώρο λιανικής πώλησης στον τόπο λειτουργίας τους και, φυσικά, οι εθνικές υπηρεσίες αλυσίδας συνδέονται συνήθως με μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Επισκεφθείτε το κατάστημά τους, περιηγηθείτε λίγο, αλλά δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σε άλλους πελάτες που απογοητεύονται ή παίρνουν τους υπολογιστές τους. Φαίνονται ικανοποιημένοι; Βεβαιωθείτε ότι έχετε παρατηρήσει όσους πελάτες μπορείτε. Προσπαθήστε να είστε τόσο επιστημονικοί όσο μπορείτε για τη μικρή σας έρευνα.

Παρατηρήστε τους τεχνικούς επισκευής υπολογιστών - φαίνεται να είναι ενημερωμένοι, επαγγελματίες και χρήσιμοι; Θα έπρεπε. Πηγαίνετε αλλού αν όχι.

Ερωτήσεις υποθέσεις

Θεωρήσατε ότι η μοναδική επιλογή σας για επισκευή υπολογιστών ήταν ο μεγάλος λιανοπωλητής στο εμπορικό κέντρο; Αποφεύγετε εθνικές υπηρεσίες επισκευής αλυσίδων απλά επειδή είναι μεγάλες; Θεωρείτε ότι το κατάστημα "Mom & Pop" είναι πιο ακριβό από το Geek Squad; Ή αντιστρόφως?

Μην βασίζεστε στις υποθέσεις που έχετε σχετικά με μια συγκεκριμένη εταιρεία ή τύπο εταιρείας για να αποφασίσετε. Κάνετε λίγη έρευνα, ρωτήστε γύρω και κάντε μερικές τηλεφωνικές κλήσεις.

Συνήθως, η υπηρεσία επισκευής υπολογιστών με την καλύτερη αξία αξίζει την επιχείρησή σας και την επιχείρηση των ανθρώπων που γνωρίζετε, ανεξάρτητα από το μέγεθος του κτιρίου ή το μέγεθος του διαφημιστικού προϋπολογισμού.

Ποιο είναι το επόμενο?

Μόλις αποφασίσετε να πάτε μια εταιρεία, συνιστούμε να διαβάσετε τις Σημαντικές Ερωτήσεις για να Ρωτήσετε μια Υπηρεσία Επισκευής Υπολογιστών . Σε αυτό το κομμάτι, έχουμε απαριθμήσει αρκετές ερωτήσεις που πρέπει πάντα να ρωτήσετε, καθώς και τις απαντήσεις με τις οποίες πρέπει να απαντάει μια πραγματικά καλή υπηρεσία.

Σας συνιστούμε επίσης να διαβάσετε πώς να περιγράψετε το πρόβλημά σας σε έναν επαγγελματία επισκευής υπολογιστών . Ακόμα και το πολύ καλύτερο εξοπλισμό υπηρεσίας ηλεκτρονικών υπολογιστών στον πλανήτη θα έχει δυσκολίες στην επίλυση του προβλήματός σας, αν δεν τους δώσετε ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Τέλος, ο υπολογισμός μας για τον υπολογιστή σας: Μια πλήρης συνήθης ερώτηση μπορεί να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε σχετικά με την πληρωμή για την επισκευή του υπολογιστή σας.