Πώς να αφαιρέσετε μια πιστωτική κάρτα από τον λογαριασμό iTunes σας

Δεν είναι μυστικό: η Apple θέλει τα χρήματά σας. Για να βοηθήσει στην προώθηση του στόχου, φυσικά, η εταιρεία κάνει την αγορά μουσικής, ταινιών και εφαρμογών από το κατάστημα iTunes όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Για το σκοπό αυτό, η Apple σας απαιτεί να παρέχετε τα διαπιστευτήρια για έναν έγκυρο τρόπο πληρωμής, συνήθως μια πιστωτική κάρτα, όταν εγγραφείτε για λογαριασμό iTunes . Οι πληροφορίες φυλάσσονται στο αρχείο, επομένως είναι πάντα κοντά σας για γρήγορες αγορές.

Αν όμως δεν είστε ικανοποιημένοι με την αποθήκευση των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας με αυτόν τον τρόπο, ίσως ανησυχείτε για το απόρρητο ή δεν θέλετε το παιδί σας να κάνει μη εξουσιοδοτημένες αγορές ενώ χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας - μπορείτε να καταργήσετε την κάρτα από το Το iTunes αποθηκεύει εντελώς.

01 από 02

Διαγράψτε την πιστωτική σας κάρτα από το iTunes Store

Αυτό περιλαμβάνει μόνο λίγα βήματα:

  1. Ανοίξτε το iTunes.
  2. Αν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, επιλέγοντας Σύνδεση από το μενού του Store . (Ακριβώς στα αριστερά της Βοήθειας .)
  3. Αφού συνδεθείτε, επιλέξτε Προβολή της Apple ID μου από το μενού Store . Ίσως χρειαστεί να εισάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας.
  4. Στην Apple ID Summary , κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επεξεργασία απευθείας στα δεξιά του Τύπου πληρωμής . Αυτό σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε την επιλογή πληρωμής σας.
  5. Αντί να επιλέξετε μια πιστωτική κάρτα, κάντε κλικ στο κουμπί Κανένα .
  6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Τέλος από το κάτω μέρος.

Αυτό είναι. Ο λογαριασμός σας στο iTunes της Apple δεν έχει συνημμένη πιστωτική κάρτα.

02 του 02

Πώς να αποκτήσετε εφαρμογές σε έναν λογαριασμό χωρίς πιστωτική κάρτα

Τώρα που έχετε αφαιρέσει την πιστωτική σας κάρτα από το λογαριασμό σας στο iTunes, πώς λαμβάνετε εφαρμογές, μουσική, ταινίες και βιβλία στο iPad σας; Υπάρχουν πολλές επιλογές, μεταξύ των οποίων και μία που επιτρέπει στα παιδιά σας να κατεβάζουν ό, τι θέλουν χωρίς να χρειάζεται να κάνουν κάτι ιδιαίτερο.

Δώστε εφαρμογές ως δώρα. Αντί να αγοράζετε εφαρμογές στο iPad, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διαφορετικό λογαριασμό που έχει συνημμένη πιστωτική κάρτα για να αγοράσει τις εφαρμογές. Μπορείτε ακόμη να δώσετε μουσική και ταινίες ως δώρα μέσω του καταστήματος iTunes.

Ρυθμίστε ένα επίδομα iTunes. Αυτή η επιλογή είναι μεγάλη εάν θέλετε μια λύση χαμηλής συντήρησης. Η παροχή εφαρμογών, μουσικής και ταινιών σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πιο προσεκτικά το τι κάνει το παιδί σας στο iPad. Η δημιουργία ενός επιδόματος μπορεί να είναι μεγάλη και για τα μεγαλύτερα παιδιά.

Προσθέστε και αφαιρέστε . Αυτός παίρνει τη μεγαλύτερη συντήρηση, αλλά είναι μια βιώσιμη λύση. Απλώς προσθέτετε την πιστωτική κάρτα στο λογαριασμό όταν θέλετε να αγοράσετε κάτι και στη συνέχεια να την αφαιρέσετε ξανά. Είναι καλύτερο να προγραμματίζετε τις αγορές μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά το μήνα για το iPad.

Τοποθετήστε το πρώτα . Είναι ο ευκολότερος τρόπος εάν έχετε τα μικρότερα παιδιά που δεν χρειάζονται τις τελευταίες και μεγαλύτερες εφαρμογές στα iPads τους. Αφού εγγραφείτε για έναν λογαριασμό, πραγματοποιήστε λήψη όλων των εφαρμογών, των βιβλίων, της μουσικής και των ταινιών που θέλετε πάνω σε αυτό πριν αφαιρέσετε την πιστωτική κάρτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διατήρηση της ασφάλειας των πληροφοριών σας όταν μοιράζεστε έναν υπολογιστή με τα παιδιά σας, ανατρέξτε στο θέμα Πώς να προστατεύσετε το iPad από το παιδί σας .