Πώς να δώσετε μια εφαρμογή iPad

Ξέρετε ότι μπορείτε εύκολα να δώσετε iPad εφαρμογές ως δώρα; Το κατάστημα iTunes έχει μια απλή διαδικασία για την διανομή εφαρμογών, με το πιο δύσκολο κομμάτι να διαλέγει την ίδια την εφαρμογή. Φυσικά, θα μπορούσατε πάντα να πάρετε εκείνη την ειδική κάποιον μια κάρτα δώρου iTunes, αλλά πού είναι η διασκέδαση σε αυτό; Δεν υπάρχει τίποτα που να λέει "είστε ξεχωριστός" από το δώρο της εφαρμογής Boggle.

01 από 02

Πώς να δώσετε μια εφαρμογή iPad

Εικόνα © Apple, Inc.
  1. Το πρώτο βήμα είναι να μεταβείτε στη σελίδα εφαρμογής σαν να αγοράσατε την εφαρμογή από μόνοι σας. Χρειάζεστε προτάσεις σχετικά με το τι δώρο έχετε; Ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό για τα καλύτερα παιχνίδια iPad .
  2. Αντί να αγγίξετε την τιμή για να αγοράσετε την εφαρμογή, πατήστε το εικονίδιο "κοινή χρήση" στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου λεπτομερειών εφαρμογής.
  3. Αν πατήσετε το εικονίδιο κοινής χρήσης, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με επιλογές κοινής χρήσης. Επιλέξτε την επιλογή δώρου, η οποία είναι ένα μπλε εικονίδιο που μοιάζει με κουτί με συσκευασία δώρου.
  4. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο iTunes αν δεν το έχετε κάνει πρόσφατα. Αυτή είναι η ίδια διαδικασία με την αγορά μιας εφαρμογής για εσάς.
  5. Θα σας παρουσιαστεί ένα έντυπο που σας επιτρέπει να ορίσετε το πρόσωπο για το οποίο αγοράζετε το δώρο. Το σημαντικό μέρος αυτής της οθόνης είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη, η οποία πρέπει να είναι η ίδια με αυτή που χρησιμοποιούν για τον λογαριασμό iTunes τους. Μην ανησυχείτε, αυτή είναι συνήθως η ίδια διεύθυνση με την κανονική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να προσωποποιήσετε το δώρο γράφοντας μια προσαρμοσμένη σημείωση. Αγγίξτε το κουμπί 'Επόμενο' όταν τελειώσετε.
  6. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα θέμα για το δώρο σας. Όταν δώσετε μια εφαρμογή, ο παραλήπτης λαμβάνει και αποστέλλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την ειδοποίησή του στην προικισμένη εφαρμογή. Το θέμα που θα επιλέξετε θα καθορίσει τον τρόπο εμφάνισης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σκεφτείτε το σαν να επιλέγετε χαρτί συσκευασίας δώρων.
  7. Η τελευταία οθόνη ελέγχει απλώς όλες τις πληροφορίες και εμφανίζει το εικονίδιο και το όνομα της εφαρμογής που δίνετε. Εάν όλα είναι σωστά, αγγίξτε το στοιχείο "Αγορά δώρου" στην επάνω δεξιά γωνία για να δώσετε την εφαρμογή.

02 του 02

Πώς να δώσετε μια εφαρμογή iPad χρησιμοποιώντας iTunes

Εικόνα © Apple, Inc.

Εάν έχετε βρει την τέλεια εφαρμογή και θέλετε να την στείλετε σε κάποιον ως δώρο, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το iPad για να το στείλετε σε κάποιον. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iTunes στον υπολογιστή σας. Είναι μια σχετικά απλή διαδικασία να δώσετε μια εφαρμογή με το iTunes και με την τελευταία έκδοση το App Store στον υπολογιστή σας φαίνεται και λειτουργεί πολύ παρόμοια με το App Store στο iPad σας.

Ένας οδηγός για τις καλύτερες εφαρμογές iPad

  1. Πρώτα, ξεκινήστε το iTunes στο PC ή Mac που βασίζονται στα Windows. Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το iTunes στον υπολογιστή σας, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη του iTunes και να συνδεθείτε με το Apple ID σας. (Αυτό είναι το ίδιο αναγνωριστικό που χρησιμοποιείτε για το iPad σας.)
  2. Κάντε κλικ στο "iTunes Store" στην επάνω δεξιά γωνία του iTunes.
  3. Τώρα που βρίσκεστε στο iTunes Store, επιλέξτε "App Store" από τις επιλογές που βρίσκονται στην κορυφή. Αυτό θα σας οδηγήσει στην online έκδοση του App Store.
  4. Το App Store στο iTunes είναι παρόμοιο με το App Store στο iPad σας. Απλώς μεταβείτε στην εφαρμογή ή χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  5. Αφού κάνετε κλικ στην εφαρμογή και εισέλθετε στην οθόνη λεπτομερειών, εντοπίστε την τιμή στην αριστερή πλευρά της σελίδας λεπτομερειών. Η τιμή παρατίθεται ακριβώς κάτω από την εικόνα. Κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στην τιμή για να αποκαλύψετε μια λίστα επιλογών που περιλαμβάνει το στοιχείο "Δώστε αυτή την εφαρμογή". Κάντε κλικ στο κουμπί "Δώρο αυτή την εφαρμογή" για να ξεκινήσετε τη διαδικασία gifting.
  6. Στην οθόνη Δώστε ένα δώρο, συμπληρώστε τη φόρμα δώρου με το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη. Μπορείτε επίσης να την προσαρμόσετε με ένα μήνυμα. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια όταν είναι έτοιμο. Μην ανησυχείτε, δεν θα χρεωθείτε ακόμα.
  7. Η επόμενη σελίδα επαληθεύει το δώρο σας, συμπεριλαμβανομένου του συνολικού ποσού που θα χρεωθείτε και του ονόματος και της διεύθυνσης του παραλήπτη. Μετά την επαλήθευση όλων αυτών των πληροφοριών, κάντε κλικ στο κουμπί "Αγορά δώρου" για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

Και αυτό είναι. Ο παραλήπτης του δώρου σας θα λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με οδηγίες σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης της εφαρμογής.