Τα καλύτερα παιχνίδια iPad όλων των εποχών

Το απολύτως καλύτερο, ψυχρότερο, πιο διασκεδαστικό παιχνίδια iPad ... EVER!

Το iPad είναι ένα φανταστικό tablet. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγωγικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περιήγηση στον ιστό. Μπορείτε να το συνδέσετε στην τηλεόρασή σας . Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ραδιόφωνο. Heck, έρχεται με το δικό του προσωπικό βοηθό , οπότε δεν είναι περίεργο που μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει το laptop σας. Ω, και είπα ότι κάνει μια φοβερή φορητή κονσόλα παιχνιδιών;

Θα ήταν αδύνατο να ταξινομήσετε πραγματικά τα καλύτερα παιχνίδια στο iPad. Ακόμα κι αν μπορούσαμε να αγνοήσουμε την ιδέα ότι ένα «καλύτερο παιχνίδι» είναι θέμα γνώμης, διαφορετικοί παίκτες αγαπούν διαφορετικά είδη, οπότε ποιος λέει ότι το καλύτερο παιχνίδι ρόλων στο iPad είναι κάτι καλύτερο από το πιο τακτικό στρατηγικό παιχνίδι ή το παιχνίδι περιπέτειας με τα πιο σκληρά παζλ; Έτσι, ενώ έχω πάρει κάποιο χρόνο για να αποφασίσει τη σειρά αυτής της λίστας, δεν θα πρέπει να ληφθεί ως μια οριστική λίστα των καλύτερων για το σχεδόν το καλύτερο, όπως μια λίστα πραγματικά, πραγματικά διασκεδαστικά παιχνίδια από μια ποικιλία διαφορετικών είδη.

01 από 25

Τζάκι

Χιονοθύελλα

Το Hearthstone παίρνει μεγάλο μέρος της στρατηγικής του Magic: The Gathering και προσθέτει το Πολωνικό και την αίσθηση του χιούμορ ενός παιχνιδιού Blizzard για να κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μάχης καρτών στο iPad. Κανονικά, είναι δύσκολο να δημιουργηθεί οποιοσδήποτε τύπος λίστας "καλύτερων", ειδικά επιλέγοντας τι να τοποθετήσετε πρώτα. Και παρόλο που αυτή η λίστα δεν έχει τεθεί σε κάποια συγκεκριμένη σειρά, ξεκινώντας με το Hearthstone έχει πολύ νόημα, επειδή ενσωματώνει τα πάντα καλά με το iPad gaming.

Πρώτον, είναι ένα παιχνίδι ελεύθερο για παιχνίδι το οποίο δεν σας ωθεί να πληρώσετε. Μπορείτε να παίξετε ένα ωραίο χρόνο παίζοντας το παιχνίδι ενώ χρησιμοποιείτε χρυσό που κερδίζεται για να ξεκλειδώσετε νέες κάρτες ή πακέτα επέκτασης. Μπορεί να σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο για να χτίσετε τη γέφυρα των ονείρων σας, αλλά θα έχετε πολλά διασκέδαση στο δρόμο.

Αλλά ως επί το πλείστον, είναι ένα από αυτά τα σπάνια παιχνίδια που είναι τόσο εύκολο να πάρει και να μαθαίνουν και έχει όμως αρκετό βάθος που βελτιώνετε συνεχώς τη στρατηγική και το παιχνίδι σας.

Περισσότερα Μεγάλη Κάρτα-Μάχη Παιχνίδια Περισσότερα »

02 από 25

Infinity Blade III

Η σειρά Infinity Blade ορίζει υψηλής ποιότητας παιχνίδια στο iPad. Από την αρχή, το Infinity Blade έχει αποδείξει ότι δεν χρειάζεται να θυσιάζετε τόσο πολύ στο τμήμα γραφικών για να απολαύσετε πολλή διασκέδαση στο tablet σας. Μπορεί να μην έχει γραφικά ποιότητας Xbox One ή PS4, αλλά η σειρά Infinity Blade φαίνεται φανταστική.

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί επίσης στοιχεία στυλ αφής για να ελέγξει το gameplay, το οποίο μπορεί να είναι πιο συνηθισμένο τώρα αλλά ήταν αρκετά μοναδικό όταν πρωτοεμφανίστηκε το πρώτο Infinity Blade.

Τα 27 Best RPGs στο iPad Περισσότερα »

03 από 25

XCOM: Εχθρός μέσα

Μιλώντας για τις κονσόλες, το XCOM: Enemy Unknown μπορεί να ήταν το πρώτο high-end κονσόλα που μεταφέρθηκε πλήρως στο iPad γύρω από την απελευθέρωση της κονσόλας. Σίγουρα, είναι εύκολο να ανοίξετε ένα παιχνίδι από μια δεκαετία πριν, αλλά κάνοντας ένα μεγάλο παιχνίδι που είναι σχεδόν ακριβώς το ίδιο στο iPad, το Xbox 360 και το PS3 είναι πολύ δροσερό.

XCOM: Enemy Within είναι επίσης ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής στο iPad. Το παιχνίδι υποβλήθηκε σε αλλαγή ονόματος από Enemy Unknown στο Enemy Within με τη συνέχεια, η οποία στην πραγματικότητα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο από το πρωτότυπο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να αγοράσετε δύο ξεχωριστά παιχνίδια.

Τα κορυφαία παιχνίδια στρατηγικής iPad Περισσότερα »

04 από 25

Το δωμάτιο

Τα δύσκολα παιχνίδια έχουν γίνει ένα πραγματικό χτύπημα τα τελευταία χρόνια. Στις κονσόλες και στον Η / Υ, η σειρά Dark Souls είναι γνωστή για το γεγονός ότι φέρνει μεγάλη δυσκολία στο παιχνίδι. Περιπέτεια-Παιχνίδια παζλ έχουν πάντα δώσει έμφαση στο να μην είναι εύκολο να λυθεί, και η αίθουσα παίρνει πραγματικά αυτό στο μέγιστο.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, περνάτε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο "The Room", ξεδιπλώντας τα μυστήρια του με την επίλυση διαφόρων παζλ. Οι πρώτοι μερικοί δεν σας δίνουν μεγάλη πρόκληση, αλλά σύντομα, θα εξετάσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας και θα σκεφτείτε τις αναζητήσεις Google που μπορεί να σας βοηθήσουν να περάσετε από ένα ιδιαίτερα δύσκολο παζλ. Περισσότερο "

05 από 25

Λόρδων με νερό

Οι Lords of Waterdeep συσκευάζουν μια 2-για-1 γροθιά για αυτόν τον κατάλογο. Πρώτον, το ίδιο το επιτραπέζιο παιχνίδι είναι φανταστικό. Λαμβάνοντας χώρα σε οκτώ γύρους, αποκτάτε πόρους, όπως μαχητές και μάγους και χρυσό, προκειμένου να ολοκληρώσετε αποστολές για να κερδίσετε πόντους νίκης. Μπορείτε επίσης να ανταγωνιστείτε άλλους παίκτες δίνοντάς τους υποχρεωτικές αναζητήσεις ή χρησιμοποιώντας κάρτες Intrigue για να κλέψουν τους πόρους τους. Και επειδή παίρνετε μια τυχαία κάρτα Lord στην αρχή κάθε παιχνιδιού δίνοντάς σας μπόνους για την ολοκλήρωση ορισμένων τύπων quests, κάθε παιχνίδι παίζει λίγο διαφορετικό.

Δεύτερον, το παιχνίδι έχει προσαρμοστεί στο iPad λαμπρά. Φαίνεται και παίζει ακριβώς όπως το πραγματικό επιτραπέζιο παιχνίδι, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε από τη μία στην άλλη μάλλον απρόσκοπτα. Οι αντίπαλοι του AI μπορούν να είναι προφορικοί, αλλά όταν πληκτρολογείτε στις πιο δύσκολες ρυθμίσεις, μπορεί να είναι μάλλον αρκετά έξυπνες κατά περιόδους. Περισσότερο "

06 από 25

Εκτέλεση του Ναού 2

Είναι δυνατόν να δημιουργήσετε μια λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια για το iPad και να μην αναφέρετε ένα παιχνίδι Temple Run; Το αρχικό Temple Run έβαλε στο χάρτη το ατελείωτο είδος του δρομέα και η συνέχεια κράτησε το ίδιο addicting gameplay προσθέτοντας μικρά στοιχεία και καλύτερα γραφικά για να προσθέσετε τη διασκέδαση. Το καλύτερο από όλα, είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που δεν σας ωθεί να αγοράσετε πολλά πράγματα.

Πώς να ξεπεράσετε τους φίλους σας στο Temple Run 2 Περισσότερα »

07 από 25

Ταχύτερα από το φως

Μια σατυρική εμφάνιση όπως το υπο-είδος των παιχνιδιών Star Trek, πιο γρήγορα από το φως είναι ιδανικό για κάθε επιστημονικό καρύδι. Τα απαράδεκτα στοιχεία εξασφαλίζουν ότι το παιχνίδι παίζει λίγο διαφορετικά κάθε φορά και ενώ η ατμόσφαιρα είναι ελαφριά, το παιχνίδι έχει ένα καλό επίπεδο στρατηγικής σε αυτό. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι η διαχείριση ενός διαστημοπλοίου δεν είναι μόνο ραγισμένο, αλλά τουλάχιστον είναι καλύτερο από το να είσαι ένα από τα κόκκινα πουκάμισα. Περισσότερο "

08 από 25

Star Wars: Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας

Υπάρχει μια σειρά από μεγάλες θύρες στο iPad, συμπεριλαμβανομένων μερικών που έχουν κάνει αυτή τη λίστα. Δυστυχώς, υπάρχουν και πολλές κακές θύρες, με τους wonky ελέγχους που απλά δεν μεταφράζονται στο iPad. Τα καλά νέα για όλους τους οπαδούς Star Wars είναι ότι οι Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας δεν είναι ένα από τα κακά λιμάνια. Το αρχικό παιχνίδι είναι πιστά μεταφρασμένο, οπότε αν θέλετε να προχωρήσετε σε ένα ακόμα γύρο γύρω από τον γαλαξία, είστε βέβαιοι να διασκεδάσετε. Και αν δεν έχετε παίξει ποτέ KotOR, είστε για μια πραγματική απόλαυση. Περισσότερο "

09 από 25

Δάσκαλος Μείζων: Μίνιον βιασύνη

Το Temple Run μπορεί να είναι ο οριστικός ατελείωτος δρομέας, αλλά το Despicable Me: Minion Rush είναι αναμφισβήτητα το χαριτωμένο. Όμως, το Minion Rush δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι που βασίζεται στα αξιομνημόνευτα άτομα για να κερδίσουν τη φήμη τους. Το ίδιο το παιχνίδι προσθέτει μερικά ωραία στοιχεία στο ατελείωτο είδος του δρομέα, με μικρά μίνι παιχνίδια που πρέπει να ολοκληρώσετε ενώ ανταγωνίζεστε για το νέο σας υψηλό σκορ. Περισσότερο "

10 από 25

LEGO Οτιδήποτε

Είχα ένα ρητό για τις ταινίες που μεταφράστηκαν σε ένα παιχνίδι: απλά μην το κάνετε. Το μόνο πράγμα που τείνει να δουλέψει χειρότερα από μια καλή ταινία που παίρνει τη θεραπεία παιχνιδιών βίντεο είναι ένα παιχνίδι βίντεο που παίρνει τη θεραπεία ταινία.

Αλλά τα παιχνίδια LEGO αποτελούν μια οριστική εξαίρεση στον κανόνα αυτό. Υπάρχουν λίγοι που δεν κάνουν εξαιρετική δουλειά να συνδυάζουν τα στοιχεία της ταινίας με την αίσθηση του χιούμορ που υπάρχει στο σύμπαν LEGO, και κανένας από αυτούς που κάνουν μια άσχημη κακή δουλειά του. Περισσότερο "

11 από 25

Πυραυλικές ψυχές

Το είδος παιχνιδιού που μοιάζει με αδελφότητα ορίζεται από δύο βασικές έννοιες: (1) περιεχόμενο που παράγεται διαδικαστικά, συνήθως με τη μορφή τυχαίων μπουντρούμιων ή περιοχών, και (2) δυσκολία. Η ιδέα με αυτά τα παιχνίδια είναι ότι η πρόκληση όχι μόνο αναδεικνύει τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό ενώ παίζει αλλά μεταφράζεται σε μια αίσθηση ολοκλήρωσης. Οι Wayward Souls σίγουρα ταιριάζουν στο νομοσχέδιο εδώ. Εάν είστε οπαδός παιχνιδιών όπως Dark Souls και Diablo, αυτό είναι το παιχνίδι σας στο iPad. Περισσότερο "

12 από 25

Πύλη Baldur: Ενισχυμένη έκδοση

Η πύλη του Baldur έφτασε σε μια εποχή που το είδος του παιχνιδιού ρόλων θεωρήθηκε ως κυρίως νεκρό. Εάν δεν ήταν για την απελευθέρωση του Diablo πριν από δύο χρόνια, τα RPGs μπορεί να είχαν δώσει το δικό τους κασετίνα. Και ενώ ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι από μόνο του, ο Diablo δεν ήταν ακριβώς η βασισμένη στην ιστορία εμπειρία βασισμένη στην ιστορία που πολλοί άνθρωποι λαχταρούσαν. Η πύλη του Baldur όχι μόνο έπληξε το σημάδι, αλλά έσφαξε το σήμα σε χιλιάδες κομμάτια καθώς έφερε μια εμπειρία παιχνιδιού που βοήθησε να φέρει τα RPG στη σύγχρονη εποχή.

Τόσο η πύλη του Baldur όσο και η συνέχεια του έχουν μεταφερθεί στο iPad και είναι εξίσου καλά όπως ήταν όταν έκαναν το ντεμπούτο τους. Αν θέλετε να καθίσετε παίζοντας Dungeons και Dragons ή Pathfinder με τους φίλους σας, αυτό είναι ένα must-have download. Περισσότερο "

13 από 25

Φυτά vs Ζόμπι 2

Τα παιχνίδια άμυνας πύργου έχουν μακρά ιστορία και, όπως υποδεικνύουν τα φυτά εναντίον ζόμπι, μια μερικές φορές εκκεντρικός ιστορία. Η βασική ιδέα των εχθρών που κινούνται σε μια γραμμή προς τον στόχο που σκοπεύουν να καταστρέψουν, ενώ ο παίκτης τους ξεχειλίζει, έχει διακλαδιστεί ακόμα και στα παιχνίδια MOBA όπως League of Legends, αλλά η ουσία της διασκέδασης, το γρήγορο παιχνίδι παιχνιδιού παραμένει το ίδιο .

Τα φυτά εναντίον των ζόμπι είναι εύκολα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια άμυνας στο iPad. Μια ιδέα διασκέδασης που αξιοποιεί την ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα των ζόμπι, αναλαμβάνετε το ρόλο της φύτευσης μυκήτων για να αποφύγετε τις ορδές που προχωρούν. Περισσότερο "

14 από 25

Monument Valley

Υπάρχει πραγματικά μόνο ένα κακό πράγμα που λέει για το Monument Valley: Είναι ένα σύντομο παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι το επιλύουν μέσα σε λίγες ώρες. Αλλά είναι πραγματικά, πραγματικά διασκέδαση λίγες ώρες, γι 'αυτό το Monument Valley παραμένει τόσο δημοφιλές. Ένα όμορφο παιχνίδι που σας χάλια με το απλό στυλ παιχνιδιού, είναι καλά αξίζει την τιμή της εισδοχής. Περισσότερο "

15 από 25

Κόσμος των Δεξαμενών Blitz

Θα ήταν πολύ εύκολο για τον κόσμο των δεξαμενών να το κάνει λάθος με τη μετάβαση στο κινητό τυχερό παιχνίδι. Ένα εξαιρετικά δημοφιλές και πολύπλοκο παιχνίδι για πολλούς παίκτες, ακόμη και ένα ισχυρό tablet όπως το iPad θα δυσκολευόταν να αναπαράγει το gameplay που βρέθηκε σε υπολογιστές. Και πολλές φορές, όταν κόβετε ένα παιχνίδι, κόβετε πολλά από τη διασκέδαση, αλλά το Blitz σπείρει το μέσο έδαφος ανάμεσα στην απλότητα και την υπερβολική απλότητα, παρέχοντας την ίδια διασκέδαση με το blow-em up mutliplayer στο iPad όπως βρίσκεται στο μεγαλύτερος αδελφός του σε Η / Υ. Περισσότερο "

16 από 25

Punch Quest

Punch Quest. Ακόμα και το όνομά του ακούγεται διασκεδαστικό Ένα μέρος ατελείωτη δρομέας. Μία πλατφόρμα πλευρικής περιστροφής. Ένα μέρος διάτρηση όλων που παίρνει στο δρόμο σας. Το Punch Quest είναι μία από τις απολαύσεις του ρετρό στιλ, το οποίο επικεντρώνεται στην αναπνοή της νέας ζωής σε παλαιότερες ιδέες παιχνιδιών. Μήπως αναφέρω ότι υπάρχει διάτρηση; Ναι. Εχει πλάκα. Αλλά πέρα ​​από τη διάτρηση, μπορείτε να κάνετε πολλά άλλα πράγματα, όπως το άλμα, ενώ το γροθιά ή το χτύπημα προς τα εμπρός κατά τη διάτρηση. Έχετε την ιδέα. Μια απλή ιδέα που έγινε μαζικά εθιστική, προχωρήστε με προσοχή. Περισσότερο "

17 από 25

Minecraft: έκδοση Pocket

Έχουμε φθάσει στο σημείο όπου η Minecraft δεν χρειάζεται πλέον να περιγραφεί; Πιθανώς. Φαίνεται να είναι παντού αυτές τις μέρες. Στην ουσία, το Minecraft είναι ένα παιχνίδι χειροτεχνίας. Κατασκευάζετε πράγματα. Βρίσκεστε υλικό για να δημιουργήσετε νέα πράγματα. Δημιουργείτε τα ζωντανά πράγματα. Θα πολεμήσετε αυτά τα ζωντανά πράγματα. Ή αφήστε άλλα ζωντανά πράγματα να πολεμήσουν αυτά τα ζωντανά πράγματα. Αλλά ως επί το πλείστον, δημιουργείτε, έχετε τη διασκέδαση, καταστρέφετε. Όλα με μπλοκ.

Εάν δεν γνωρίζετε ακόμα το Minecraft, απλά πρέπει να το δοκιμάσετε. Περισσότερο "

18 από 25

Superbrothers: Ξίφος και σμήνος

Η καλύτερη περιγραφή του Sword & Sworcery που έχω διαβάσει ποτέ προέρχεται από τον Sean Carey του Destructoid, ο οποίος είπε: «Προσπαθώντας να περιγράψω την εμπειρία του Superbrothers: Sword & Sworcery EP είναι πολύ παρόμοια με την εμπειρία του παιχνιδιού. «το κοιτάζετε από αυτό, θα έχετε μια εντελώς διαφορετική προοπτική».

Παρά το όνομα, το Superbrothers: Sword & Sworcery πέφτει περισσότερο στην περιπέτεια από την πλευρά που παίζει ρόλο. Έχει επίσης μια πολύ ρετρό εμφάνιση, αλλά κατά κάποιον τρόπο καταφέρνει να το συνδυάσει με μια σύγχρονη προοπτική. Όπως και με κάθε καλό παιχνίδι περιπέτειας, υπάρχουν πολλά προκλητικά παζλ, αλλά περιμένουν πολλά νέα περιστροφές να ριχτούν σε σας. Περισσότερο "

19 από 25

Μηχανουργείο

Εάν σας άρεσε η αίθουσα, το Machinarium είναι το παιχνίδι σας. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι το μόνο παιχνίδι που μπορεί να διοργανώσει το The Room για το πλήθος που αγαπάει το παζλ. Ας μην κάνετε κανένα λάθος, τα παζλ στο Machinarium είναι πέρα ​​από το σκληρό σε αυτό το εθιστικό τρόπο που σας κρατάει να σκεφτείτε πιθανές λύσεις αργά τη νύχτα, αλλά είναι η συσκευασία που τα παζλ είναι τυλιγμένα σε αυτό ωθεί το παιχνίδι πάνω από την κορυφή. Ένα όμορφα σιωπηλό παιχνίδι, είναι σχεδόν σαν να παίζεις μέσα σε μια ζωγραφική με το δικό της αιθέριο soundtrack.

Περισσότερα Παιχνίδια για λάτρεις παζλ Περισσότερα »

20 από 25

Παγίδες n 'Gemstones

Αν έχετε παρακολουθήσει κάθε ταινία του Indiana Jones, ίσως είναι καιρός να ζήσετε την περιπέτεια. Ένα παιχνίδι "Metroidvania", που ονομαζόταν έτσι για να είναι ένας σταυρός μεταξύ Metroid και Castlevania, το Traps n 'Gemstones είναι μια πλατφόρμα με ξεχωριστό αρχαιολογικό θέμα. Και εννοώ αυτό με μια πολύ γοητευτική αίσθηση της λέξης. Περισσότερο "

21 από 25

Παραγγελία και Χάος Online

Το World of Warcraft συναντά το iPad. Αυτό για Sums Order και Chaos Online. Ένα από τα πρώτα MMORPGs για κινητά και ακόμα ένα από τα καλύτερα, το Order and Chaos βρίσκεται στα πρόθυρα να πάρει τη δική του συνέχεια. Αν αγαπάτε την Ultima Online. Αν αγαπάς την Everquest. Εάν πηγαίνετε καρύδια για το World of Warcraft, η τάξη και το χάος είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες σε απευθείας σύνδεση που μπορείτε να πάρετε στο iPad. Περισσότερο "

22 από 25

Ματαιοδοξία

Ακολουθώντας τα βήματα της Άμυνας των Αρχαίων (DotA) και της League of Legends, το Vainglory φέρνει το είδος MOBA σε απευθείας σύνδεση στο χώρο της μάχης (MOBA) στον κόσμο με άγγιγμα με στυλ. Ένα δύσκολο έργο κυρίως λόγω του πόσο σύνθετα και χαοτικά αυτά τα παιχνίδια μπορούν να γίνουν, το Vainglory το καταφέρνει σε ένα όμορφο πακέτο που μοιάζει να ανήκει σε οθόνη υπολογιστή ή οθόνη Xbox και όχι σε κινητή συσκευή. Περισσότερο "

23 από 25

Θυμωμένα πουλιά: Star Wars

Είναι νόμιμο να βγάζετε αυτό μακριά από μια λίστα των καλύτερων παιχνιδιών χωρίς να αναφέρετε τα Angry Birds; Επιλέξτε τη γεύση σας, η σειρά Angry Birds είναι γεμάτη με ποιοτικά παζλ με βάση τη φυσική που γίνεται με μια κωμική νοοτροπία που ποτέ δεν παίρνει τον εαυτό της πολύ σοβαρά. Αυτό είναι ιδανικό τόσο για τους casual gamers όσο και για τους λάτρεις του παζλ, αλλά δεν παίρνετε πολύ σοβαρά αυτόν τον τίτλο "casual gamer". Το Angry Birds είναι εξίσου εξίσου εξαρτημένο με το World of Warcraft. Περισσότερο "

24 από 25

Άσφαλτος 8: Αερομεταφερόμενος

Παίξτε Άσφαλτο 8: Αερομεταφερόμενο και θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι το iPad είναι κατασκευασμένο για αγωνιστικά παιχνίδια. Και αυτό παίρνει την έννοια στο 11. Εάν 11 σημαίνει στον αέρα. Defy βαρύτητα, η περιγραφή διαβάζει, και αψηφούν αυτό που θα κάνετε καθώς εκτελείτε διάφορες ακροβατικά ακροβατικά για να κερδίσετε ενισχύσεις νιτρο.

Η άσφαλτος 8 είναι επίσης ένα μακρύ παιχνίδι. Δεν πρόκειται να λύσετε αυτό το θέμα σε λίγες ώρες. Θα το παίζετε για εβδομάδες ή μήνες. Με μερικά από τα καλύτερα γραφικά που προσφέρει το iPad, θα ονειρευτείτε επίσης να συνδέσετε το iPad με την τηλεόρασή σας HDTV ώστε να μπορείτε να πάτε κονσόλα σε όλο το παιχνίδι. Περισσότερο "

25 από 25

Μονοπώλιο

Μονοπώλιο? Είναι πραγματικά στην λίστα; Μπορεί να φαίνεται περίεργο να παραθέσουμε το κλασικό Parker Brothers παράλληλα με τόσους πολλούς σύγχρονους αγώνες, αλλά το Monopoly παραμένει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στο iPad. Και με καλό λόγο. Το μονοπώλιο είναι συνώνυμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών και η παράδοση του iPad είναι εξαιρετική. Τα γραφικά γραφικά προκαλούν χαμόγελο χωρίς να παρεμποδίζουν το πραγματικό παιχνίδι και μπορείτε να δοκιμάσετε το μονοπώλιο ως ένα παιχνίδι ενός παίκτη που πηγαίνει ενάντια στους αντιπάλους της AI ή να αντικαταστήσετε το φυσικό σας παιχνίδι επιτραπέζιο μονοπώλιο περνώντας το iPad γύρω καθώς κάθε παίκτης παίρνει στροφές.