Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Apple TV είναι η τέλεια λύση για τη Millennial TV

Είσαι Ένας Binge Watcher; Δεν είσαι μόνος

Εάν έχετε συναντήσει ποτέ μια μεγάλη τηλεοπτική σειρά μόνο για να παρακολουθήσετε τρία ή τέσσερα επεισόδια σε μια συνεδρίαση, δεν είστε μόνοι - είστε μια τέλεια έκφραση αλλαγής συνήθειες τηλεθέασης. Έχουμε φτάσει στο κρύο απέναντι στις παραδοσιακές γραμμικές εκπομπές, μετατρέποντας αντ 'αυτού σε λύσεις συνεχούς ροής, όπως η Apple TV.

Binge TV

Αυτή είναι μια μεγάλη αλλαγή. "Η οπτική εξέταση του Binge χρησιμοποιείται για να έχει αρνητικές συνέπειες", δήλωσε η Karen Ramspacher, SVP, Consumer Insights της ειδικής έρευνας της GfK MRI σχετικά με την τηλεοπτική προβολή. "Οι υπηρεσίες ροής έχουν πάρει αυτή τη συνήθεια σε νέα επίπεδα", είπε.

Αυτό σημαίνει ότι οι ψηφιακά κατανοητοί θεατές έχουν πάρει τον έλεγχο του τρόπου που παρακολουθούν το κιβώτιο γυαλιού, αν και είναι αμφίβολο ότι οι έξι στους δέκα ανθρώπους που παρακολουθούν τώρα τρία ή περισσότερα επεισόδια της ίδιας εκπομπής σε μια συνεδρίαση μπορεί να έχουν αναβαθμιστεί απλά σε διαφορετικό τύπο του εθισμού οθόνης.

Είναι ενδιαφέρον να φανταστούμε ότι οι ιδιοκτήτες της Apple TV είναι κατά κύριο λόγο αρσενικοί, οι άνδρες (17%) είναι πιθανότερο να κατέχουν μία από τις συσκευές, σε σύγκριση με τις γυναίκες (10%).

Τα δύο τρίτα εκείνων που λένε ότι παρακολουθούν τακτικά τηλεόραση με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιούν υπηρεσίες ροής για να το κάνουν.

Μείνετε ισχίων

Η Apple είναι γενικά αντιληπτή ως "νέος και ισχίος και τεχνολογικά καταλαβαίνω", σημειώνει η αναλυτής Needham & Co., Laura Martin. "Ο στόχος της Apple είναι να δημιουργήσει προϊόντα που αγαπούν οι άνθρωποι".

Από αυτή την άποψη, οι κινήσεις της Apple σε streaming media (η οποία φυσικά περιλαμβάνει επίσης την εισαγωγή της υπηρεσίας ροής μουσικής, η Apple Music), κλονίζει την τάση. Οι πελατειακοί πελάτες με πελατοκεντρική γνώση είναι σταθερά στο προσκήνιο της εταιρείας και ο χρόνος μπορεί να είναι ώριμος.

Η ευκαιρία καθίσματα catbird βρίσκεται σε μεταβαλλόμενες στάσεις προς την ιδιοκτησία. Ήδη το ένα τρίτο των χιλιετηρίδων των ΗΠΑ θέλουν να ακυρώσουν τη συνδρομή τους μέσω της καλωδιακής τηλεόρασης και πάνω από το ήμισυ (53%) παρακολουθούν ήδη περισσότερο από το μισό χρόνο παρακολούθησης της τηλεόρασης.

"Οι έρευνες έχουν δείξει ότι πολλά χιλιετηρίδια προτιμούν να νοικιάζουν και όχι δικά τους περιουσιακά στοιχεία", έγραψε ο αναλυτής της Needham, Martin. "Η αυξανόμενη υιοθέτηση από τους καταναλωτές των Netflix, Hulu και Spotify είναι όλα τα παραδείγματα καταναλωτών που πληρώνουν μηνιαία τέλη ενοικίασης για όλα τα μέσα που μπορείτε να φάτε".

Είναι επίσης ένα κύμα σε πραγματικό χρόνο streaming μέσω κοινωνικών δικτύων και υπηρεσιών όπως Periscope, Snapchat και πολλά άλλα.

Ανακαλυψιμότητα

Αυτές οι αλλαγές προς τη στάση που βασίζεται στην πρόσβαση και όχι στην ιδιοκτησία εστιάζονται σε ανθρώπους σαν εσάς και όλοι θέλουμε να είμαστε σε θέση να έχουμε πρόσβαση σε αυτό που θέλουμε, όπου και αν θέλουμε, αλλά αυτό προκαλεί και μια δεύτερη πρόκληση. για την επίλυση της ανιχνευσιμότητας.

Όπου βρισκόμαστε τώρα, μια πρόσφατη μελέτη Reelgood Entertainments Habits Study διαπίστωσε ότι οι χρήστες Netflix και Amazon Prime Video ξοδεύουν διπλάσιο χρόνο (17,8 λεπτά) κάθε μέρα ψάχνοντας για κάτι που πρέπει να παρακολουθήσουν, όπως οι καλωδιώσεις (9,1 λεπτά). Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι χρήστες που χρησιμοποιούν streaming τηλεοπτικές υπηρεσίες περνούν περισσότερο χρόνο παρακολουθώντας τηλεόραση, αλλά βλέπουν λιγότερες εκπομπές.

Όταν κάθε κομμάτι μέσων είναι διαθέσιμο σε εσάς μέσω πολλαπλών εφαρμογών και υπηρεσιών, δεν θα θέλετε να ανακατεύετε μεταξύ των υπηρεσιών που προσπαθούν να βρουν τη μία εκπομπή που ψάχνετε. Πρόκειται για μια πρόκληση που η Universal Search στοχεύει να επιλύσει, επιτρέποντας στους πελάτες της Apple TV να βρουν γρήγορα αυτό που χρειάζονται, αρκεί οι εφαρμογές να υποστηρίζουν τα API αναζήτησης.

Η πλοήγηση είναι επίσης μέρος του μελλοντικού πίνακα μέσων. Η Apple έχει αναπτύξει αναμφισβήτητα το απλούστερο περιβάλλον χρήστη για την τηλεόραση στην Apple TV. Τα καθαρά μενού, το περιεχόμενο που βασίζεται σε εφαρμογές και η υποστηριζόμενη υποστήριξη Siri διευκολύνουν την πλοήγηση σε αυτό που αναζητάτε, αλλά καθώς εμφανίζονται περισσότερα κανάλια και περισσότερες πηγές μεγάλων εκπομπών, παιχνιδιών και μουσικής στο tvOS, η ανιχνευσιμότητα παραμένει κρίσιμη.

Η Apple TV προσπαθεί να λύσει αυτό το πρόβλημα προσφέροντας ένα ενσωματωμένο σύστημα συστάσεων, ώστε να μπορείτε να ζητήσετε από τη Siri . Μπορείτε να το ζητήσετε να βρει ταινίες με βάση το όνομα των ανθρώπων που ενεργούν στην ταινία, το είδος του, τον αριθμό επεισοδίου, για παράδειγμα:

Αυτά τα προηγμένα εργαλεία αναζήτησης θα βελτιωθούν μόνο καθώς η Apple αναπτύσσει υπηρεσίες συστάσεων AI για πελάτες της Apple TV, στις οποίες θα προβάλλονται όλο και περισσότερο οι εκπομπές και οι ταινίες κατά τη χρήση της συσκευής.

Οδήγηση 4Κ

Η Apple έχει ανταγωνισμό και η κίνηση στα 4K είναι πιθανό να είναι μέρος του μέλλοντος της Apple TV. Το Roku υποστηρίζει ήδη τη ροή μέχρι 4K (οι τηλεοράσεις Samsung 4k ήταν ένας από τους κορυφαίους πωλητές στην αναφορά του Adobe Digital Index 2015 Holiday Shopping Forecast), οπότε υπάρχει μια κίνηση για να χρησιμοποιήσετε μια λύση Roku με κάποιες έξυπνες τηλεοράσεις, μια πιο ευέλικτη λύση και η Apple TV εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει περισσότερο από το ένα τρίτο της χρήσης όλων των συσκευών συνεχούς ροής, σύμφωνα με τον Adobe Digital Index .