Τι είναι το LiveJournal;

Εισαγωγή στην εφαρμογή Blogging LiveJournal

Εισαγωγή στο LiveJournal

Το LiveJournal είναι μια εφαρμογή blogging και μια κοινότητα που έκανε το ντεμπούτο του το 1999. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν δωρεάν ιστολόγια ή να πληρώσουν για λογαριασμό που προσφέρει περισσότερες λειτουργίες, λιγότερες (ή όχι) διαφημίσεις, αυξημένη προσαρμογή και πολλά άλλα. Το LiveJournal ξεκίνησε ως ένας χώρος για τους χρήστες να δημοσιεύουν ηλεκτρονικά περιοδικά, να συμμετάσχουν σε κοινότητες χρηστών που ενδιαφέρονται για τα ίδια θέματα, φίλους ο ένας τον άλλον και να σχολιάζουν τις καταχωρήσεις του ημερολογίου του άλλου. Με την πάροδο του χρόνου, ο ιστότοπος έγινε γνωστός ως εργαλείο blogging, λόγω της διάρθρωσης των δημοσιεύσεων και της σχολιασμού των δημοσιεύσεων. Ωστόσο, το LiveJournal είναι σχετικά με την κοινότητα και τους φίλους και όχι με ένα αυτόνομο εργαλείο blogging.

Περισσότερες λειτουργίες του LiveJournal

Οι δωρεάν λογαριασμοί LiveJournal προσφέρουν περιορισμένη λειτουργικότητα, αλλά για casual bloggers, αυτή η λειτουργικότητα μπορεί να είναι αρκετή. Πολλοί μπλόγκερ χρειάζονται τη δυνατότητα να ανεβάσουν πολλές εικόνες, να δημοσιεύσουν δημοσκοπήσεις, να ελέγξουν τις διαφημίσεις, να σχεδιάσουν τον έλεγχο, να αναλύσουν τα ίχνη και την απόδοση και πολλά άλλα. Για να λάβετε αυτούς τους τύπους λειτουργιών, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε έναν από τους λογαριασμούς LiveJournal που έχουν πληρωθεί. Όλοι οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν ιδιωτικά μηνύματα, να συμμετέχουν σε κοινότητες, να κάνουν φίλους σε άλλα άτομα και να δημοσιεύουν αναρτήσεις στα περιοδικά τους, αλλά ενδέχεται να υπάρχουν όρια σε κάθε μία από αυτές τις λειτουργίες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πιο πρόσφατες τιμές και χαρακτηριστικά λογαριασμού προτού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το LiveJournal.

Ποιος χρησιμοποιεί το LiveJournal;

Πάνω από 10 εκατομμύρια άτομα χρησιμοποίησαν το LiveJournal μέχρι το 2012. Εκείνη την εποχή, το κοινό των χρηστών είχε ριψοκινδυνεύσει σε ένα νεότερο δημογραφικό, ενώ οι bloggers εξουσίας και οι ιδιοκτήτες blog blogs μετακόμισαν σε πιο ισχυρές εφαρμογές blogging. Οι ετικέτες τιμών και η περιορισμένη λειτουργικότητα του LiveJournal σε σύγκριση με ένα δωρεάν εργαλείο, όπως η εφαρμογή WordPress.org που φιλοξενεί αυτόνομα, κρατά πολλούς ανθρώπους από την επιλογή του LiveJournal. Επιπλέον, τα νεότερα, απλούστερα εργαλεία όπως το Tumblr έχουν κλαπεί ορισμένους τύπους χρηστών που τους αρέσει η κοινοτική πλευρά που προσφέρει ένα εργαλείο όπως το LiveJournal.

Είναι το LiveJournal σωστό για εσάς;

Γνωρίζετε ήδη πολλούς φίλους και ανθρώπους που θέλετε να επικοινωνήσετε με τους χρήστες του LiveJournal και σας αρέσει η κοινοτική πτυχή που παρέχει το LiveJournal; Θα είστε ικανοποιημένοι με τα ελάχιστα χαρακτηριστικά και τον περιορισμένο έλεγχο ενός δωρεάν λογαριασμού LiveJournal ή είστε εντάξει με την πληρωμή ενός αναβαθμισμένου λογαριασμού; Δεν έχετε απολύτως κανένα σχέδιο να αυξήσετε το ιστολόγιό σας, να κερδίσετε χρήματα από αυτό, να το χρησιμοποιήσετε για το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας ή άλλους μεγάλους στόχους που θα σας απαιτήσουν να χρησιμοποιήσετε μια πιο ευέλικτη και ισχυρή εφαρμογή blogging; Αν απαντήσατε "ναι" στις προηγούμενες ερωτήσεις, τότε το LiveJournal μπορεί να είναι ένα κατάλληλο εργαλείο για εσάς.

LiveJournal Σήμερα

Το LiveJournal χάθηκε σήμερα, αλλά δεν εξαφανίστηκε εντελώς. Υπάρχουν απλά καλύτερα διαθέσιμα δωρεάν εργαλεία και το LiveJournal έχει δει το νέο ακροατήριο των χρηστών να πέφτει. Ωστόσο, οι χρήστες του LiveJournal είναι πολύ πιστοί σε αυτό, οπότε η κοινότητα των χρηστών έχει γίνει εξαιρετικά σφιχτή. Το LiveJournal διατίθεται σε εννέα γλώσσες και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Ρωσία. Η εταιρεία προωθεί το LiveJournal ως σταυρό ανάμεσα στο blogging και την κοινωνική δικτύωση και το αποκαλεί ένα κοινοτικό εργαλείο δημοσίευσης. Σήμερα, τόσο οι δωρεάν όσο και οι πληρωμένοι λογαριασμοί είναι διαθέσιμοι στους χρήστες. Οι κατόχοι λογαριασμών που έχουν πληρωθεί μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πρόσθετες επιλογές διάταξης, λειτουργίες, αποθήκευση και πολλά άλλα. Το LiveJournal προσφέρει δοκιμές πληρωμένων λογαριασμών, έτσι ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε τα χαρακτηριστικά premium προτού δεσμευθείτε να πληρώσετε ένα λογαριασμό.

Θυμηθείτε ότι το LiveJournal δεν είναι ένα παραδοσιακό εργαλείο blogging, αν και πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν για σκοπούς blogging. Αντ 'αυτού, το LiveJournal ξεκίνησε ως τόπος για τους ανθρώπους να δημοσιεύουν προσωπικά περιοδικά και έχει γίνει ένα κοινοτικό εργαλείο δημοσίευσης. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα παραδοσιακό ιστολόγιο με όλα τα κομμάτια και κομμάτια που θα περιμένατε να βρείτε σε ένα blog, τότε το LiveJournal δεν είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε μια παραδοσιακή εφαρμογή blogging όπως το WordPress ή το Blogger .