Δωρεάν κοινή χρήση βίντεο στο Google Video

Επισκόπηση του Google Video:

Το Google Video είναι ένας πολύ απλός ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο. Παρόλο που δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το YouTube , η άλλη είσοδος της Google στον κόσμο της διαδικτυακής κοινής χρήσης βίντεο, το Google Video προσφέρει μερικές μοναδικές λειτουργίες.

Στο Google Video έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε υπότιτλους ή υπότιτλους στην ταινία σας. Επιπλέον, δεν υπάρχει όριο μεγέθους αρχείου! Ο ιστότοπος δέχεται μορφές AVI, MPEG , Quicktime , Real και Windows Media.

Κόστος του Google Video:

Ελεύθερος

Διαδικασία εγγραφής για το Google Video:

Για να χρησιμοποιήσετε το Google Video, θα χρειαστείτε ένα λογαριασμό Gmail . Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε με το όνομα και τον κωδικό πρόσβασής σας στο gmail.

Μεταφόρτωση στο Google Video:

Υπάρχουν δύο τρόποι φόρτωσης περιεχομένου στο Google Video. Το ένα είναι το πρόγραμμα μεταφόρτωσής τους στο διαδίκτυο, το οποίο δέχεται αρχεία έως και 100MB και αποστέλλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα σύνδεσμο προς το βίντεό σας αμέσως, αν και όλα τα βίντεο περνούν από μια διαδικασία εκκαθάρισης πριν να καταστούν αναζητήσιμα.

Ή μπορείτε να κατεβάσετε το Uploader βίντεο Google, το οποίο σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία από την επιφάνεια εργασίας σας. Αυτό είναι βολικό επειδή μπορείτε να ανεβάσετε πολύ μεγαλύτερα αρχεία και να φορτώσετε ταυτόχρονα πολλά αρχεία.

Συμπίεση στο Google Video:

Οι μεταφορτώσεις του Google Video είναι αρκετά γρήγορες και γενικά έχουν ως αποτέλεσμα βίντεο καλύτερης ποιότητας από ό, τι το YouTube. Ο ιστότοπος συνιστά τη μεταφόρτωση του αρχικού αρχείου προέλευσης αν είναι δυνατόν, κάτι που είναι εφικτό με τον φορτωτή επιφάνειας εργασίας, αφού δεν υπάρχει όριο μεγέθους αρχείου. Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα μεταφόρτωσης μέσω διαδικτύου, θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τις προτιμώμενες ρυθμίσεις αρχείων βίντεο της Google.

Ετικέτα στο Google Video:

Σε αντίθεση με το YouTube, το Google Video δεν ζητά λέξεις-κλειδιά αναζήτησης. σας επιτρέπει, ωστόσο, να καταχωρίσετε πιστώσεις για την ταινία. Μπορείτε να κάνετε το βίντεό σας "μη καταχωρισμένο" ώστε να μην εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Κοινή χρήση από το Google Video:

Το Google Video δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να στέλνουν μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω ενός συνδέσμου βίντεο και έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιτρέπουν στους θεατές να κατεβάζουν το βίντεο στον υπολογιστή τους ή να το ενσωματώνουν σε άλλους ιστότοπους.

Όροι υπηρεσίας για το Google Video:

Μετά τη μεταφόρτωση ενός βίντεο στο Google Video, διατηρείτε όλα τα δικαιώματα στο περιεχόμενο. Δεν επιτρέπεται περιεχόμενο που είναι άσεμνο, παράνομο, επιβλαβές, παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα κ.λπ.

Κοινή χρήση από το Google Video:

Για να μοιραστείτε ένα βίντεο Google, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Email-Blog-Post to Myspace" στα δεξιά της συσκευής αναπαραγωγής. Αυτό ανοίγει αυτόματα μια φόρμα για την εισαγωγή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή του βίντεο. Αν θέλετε το HTML να ενσωματώσει το βίντεο σε έναν άλλο ιστότοπο, κάντε κλικ στην επιλογή "Ενσωμάτωση HTML" ακριβώς κάτω από το μπλε κουμπί και αντιγράψτε και επικολλήστε τον κώδικα που εμφανίζεται.

Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε το βίντεο σε MySpace, Blogger, LiveJournal ή TypePad απευθείας κάνοντας κλικ σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους ακριβώς κάτω από το σύνδεσμο "Ενσωμάτωση HTML" και εισάγοντας τα στοιχεία σύνδεσής σας για τον ιστότοπο.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το βίντεο στην επιφάνεια εργασίας σας κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λήψη".