Ενσωματώστε ένα βίντεο YouTube σε ένα Wordpress Post

01 από 05

Βήμα 1 - Γράψτε την ανάρτησή σας στο Wordpress

© Automattic, Inc.

Για να προσθέσετε ένα βίντεο YouTube σε μια ανάρτηση στο Wordpress, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Wordpress και γράψτε μια νέα θέση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει μια κενή γραμμή όπου θέλετε να εμφανίζεται το βίντεο YouTube στην τελική δημοσιευμένη ανάρτηση στο ιστολόγιό σας.

02 του 05

Βήμα 2 - Μετάβαση στην προβολή HTML Editor στο Wordpress

© Automattic, Inc.

Όταν ολοκληρώσετε την εισαγωγή του κειμένου για την ανάρτησή σας, επιλέξτε την καρτέλα " HTML " για να μεταβείτε στην προβολή HTML Editor στο Wordpress.

03 του 05

Βήμα 3 - Βρείτε το βίντεο YouTube που θέλετε να ενσωματώσετε στο Wordpress Post

© Automattic, Inc.

Ανοίξτε ένα νέο παράθυρο στο πρόγραμμα περιήγησής σας, επισκεφθείτε το YouTube.com και βρείτε το βίντεο που θέλετε να ενσωματώσετε στην ανάρτηση Wordpress. Αντιγράψτε τον κώδικα HTML στο πλαίσιο κειμένου με την ένδειξη "Ενσωμάτωση".

Παρατηρήστε ότι όταν κάνετε κλικ στο πλαίσιο κειμένου Ενσωμάτωση, το παράθυρο μπορεί να επεκταθεί εμφανίζοντας αρκετές επιλογές που μπορείτε να διαλέξετε και να επιλέξετε από το να προσαρμόσετε την εμφάνιση του βίντεο στο blog post σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίσετε σχετικά βίντεο, να περιλάβετε ένα περίγραμμα και να αλλάξετε το μέγεθος. Εξαρτάται από εσάς εάν θέλετε να τροποποιήσετε αυτές τις ρυθμίσεις ή όχι. Αν αλλάξετε αυτές τις επιλογές, ο κώδικας στο πλαίσιο κειμένου Ενσωμάτωση θα ενημερωθεί αυτόματα. Επομένως, αντιγράψτε τον κώδικα ενσωμάτωσης αφού πραγματοποιήσετε τυχόν αλλαγές προσαρμογής.

04 του 05

Βήμα 4 - Επικολλήστε τον κώδικα ενσωμάτωσης από το YouTube στο Wordpress Post

© Automattic, Inc.

Επιστρέψτε στο παράθυρο στο οποίο έχετε ανοίξει το Wordpress και κάντε κλικ στο πλαίσιο κειμένου HTML Editor, για να τοποθετήσετε τον κέρσορα στην αρχή της πρώτης γραμμής, όπου θέλετε να εμφανίζεται το βίντεο του YouTube στην τελική δημοσιευμένη ανάρτησή σας. Επικολλήστε τον κώδικα εδώ και επιλέξτε το κουμπί "Δημοσίευση" στη δεξιά πλευρά της οθόνης για να δημοσιεύσετε την ανάρτησή σας.

Είναι σημαντικό να επικολλήσετε τον κώδικα ενσωμάτωσης λίγο πριν να πατήσετε το κουμπί Δημοσίευση. Εάν κάνετε οτιδήποτε άλλο στην ανάρτησή σας μετά την επικόλληση του κώδικα "Ενσωμάτωση", το βίντεο του YouTube ενδέχεται να μην εμφανίζεται σωστά στην τελική δημοσιευμένη ανάρτησή σας. Εάν συμβεί αυτό, θα πρέπει να επιστρέψετε στον επεξεργαστή HTML, να διαγράψετε τον κώδικα που έχετε επικολλήσει, να τον επικολλήσετε και να αναδημοσιεύσετε την ανάρτησή σας.

05 του 05

Βήμα 5 - Προβολή της ζωντανής ανάρτησής σας

© Automattic, Inc.
Επισκεφτείτε το ιστολόγιό σας για να δείτε τη ζωντανή ανάρτησή σας και βεβαιωθείτε ότι δημοσιεύθηκε σωστά Εάν όχι, επιστρέψτε στο Βήμα 3 και επαναλάβετε την αντιγραφή και επικόλληση του κώδικα Ενσωμάτωση και αναδημοσιεύστε την ανάρτησή σας.