Παιχνίδια υπολογιστή τρίτου προσώπου

10 παιχνίδια δράσης τρίτου προσώπου για PC Gamers

Τα παιχνίδια υπολογιστή τρίτου προσώπου καλύπτουν ένα ευρύ αλλά κάπως αόριστο στυλ παιχνιδιών που διαφέρουν από τα παιχνίδια πρώτου προσώπου όπου κοιτάζετε μέσα από τα μάτια του κύριου χαρακτήρα. Τα παιχνίδια τρίτου προσώπου αντισταθμίζονται από τον κύριο χαρακτήρα δίνοντας σας έτσι μια άποψη τρίτου προσώπου. Ένας μεγάλος αριθμός παιχνιδιών έχει χαρακτηριστικά παιχνιδιού πρώτου και τρίτου προσώπου.

01 από 10

'Max Payne 3'

© Rockstar Games

Το τελευταίο κεφάλαιο της εμπειρίας παιχνιδιού Max Payne και το πρώτο που κυκλοφόρησε από το 2003, το " Max Payne 3 " είναι ένα παιχνιδιάρικο παιχνίδι που ακολουθεί μια σκοτεινή ιστορία γεμάτη από κακούς χαρακτήρες. Από το Rockstar Games, αυτό το single-player παιχνίδι βελτιώνεται από τους προκατόχους του τόσο σε γραφικά όσο και σε gameplay. Περισσότερο "

02 από 10

'Μαχητές της ελευθερίας'

© Electronic Arts

Οι "μαχητές της ελευθερίας" από την Electronic Arts ακολουθούν τον Christopher Walker, ο οποίος έχασε την οικογένειά του μετά από επίθεση στην Ουάσινγκτον, DC Αρχίζει έναν στρατό ανταρτών για να υπερασπιστεί τη Νέα Υόρκη από εισβολή από τους Σοβιετικούς. Αναμείνετε πόλεμο που κυμαίνεται από μικρές αποστολές σαμποτάζ μέχρι μάχες πλήρους κλίμακας. Περισσότερο "

03 από 10

'The Simpsons Hit & Run'

© Vivendi Universal Games

Το " The Simpsons Hit & Run " από το Vivendi Universal είναι ένα παιχνίδι δράσης / περιπέτειας τρίτου προσώπου βασισμένο στην κινούμενη κωμική σειρά "The Simpsons". Διαθέτει πάνω από 56 αποστολές και επτά επίπεδα. Παρέχει στους παίκτες τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τον κόσμο του Springfield χρησιμοποιώντας πολλούς από τους πολύχρωμους χαρακτήρες της σειράς. Περισσότερο "

04 από 10

«Πρίγκιπας της Περσίας: οι άμμοι του χρόνου»

© Ubisoft

Στον "Πρίγκηπα της Περσίας: Πηγές του Χρόνου", βοηθάτε τον Πρίγκιπα να αποκαταστήσει την ειρήνη στη γη του. Τα υπέροχα γραφικά και το καλό gameplay καθιστούν αυτό το sequel αξίζει τον κόπο. Απολαύστε την ακροβατική απειλή βαρύτητας και την ικανότητα να λυγίζετε το χρόνο καθώς εξερευνάτε τα βασίλεια. Περισσότερο "

05 από 10

"Ιππότες της Πόλης της Παλαιάς Δημοκρατίας"

© LucasArts

Το σύνολο των 4000 ετών πριν από την πρώτη ταινία Star Wars, το "Star Wars Knights of the Old Republic " είναι ένα παιχνίδι παικτών ρόλων ενός παίκτη για τρίτους, όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εννέα διαφορετικούς τύπους χαρακτήρων προσαρμοσμένους στο Star Wars Universe. Περισσότερο "

06 από 10

«Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Επιστροφή του Βασιλιά»

© Electronic Arts

Ο «βασιλιάς των δαχτυλιδιών: Η επιστροφή του βασιλιά» το βιντεοπαιχνίδι βασίζεται στην τρίτη και τελική ταινία στην ερμηνεία του Peter Jackson του JRR Tolkien «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών». Το παιχνίδι παρακολουθεί στενά το οικόπεδο της ταινίας που μαζεύει όπου ο αγώνας "Lord of the Rings: Two Towers" σταμάτησε να βάζει τη μοίρα της Μέσης Γης στα χέρια σας. Παίξτε ως Aragorn, Legolas, Gimli ή άλλους χαρακτήρες. Περισσότερο "

07 από 10

'Ένοπλες και επικίνδυνες'

© LucasArts

Στο "Armed and Dangerous από την LucasArts, συμμετέχετε σε δύο συνεργάτες σε εγκληματικές ενέργειες, καθώς πολεμάτε μέσα από 21 αποστολές προσπαθώντας να απομακρύνετε μια ληστεία κατά τη διάρκεια ενός πολέμου που χρησιμοποιεί πάνω από δώδεκα διαφορετικά όπλα. Το παιχνίδι αυτό συνδυάζει πνευματικό χιούμορ με όπλο -Sling shooter τρίτου προσώπου Περισσότερα »

08 από 10

'Το Splinter Cell του Tom Clancy'

© Ubisoft

Το "Splinter Cell του Tom Clancy" είναι ένα παιχνίδι δράσης / περιπέτειας που ήταν ένα από τα πρώτα παιχνίδια Tom Clancy για τον υπολογιστή. Πάνω από 10 χρόνια από την απελευθέρωσή του, εξακολουθεί να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να παίξει κανείς. Το κινούμενο σχέδιο, ο φωτισμός και ο ήχος κάνουν αυτή την εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού. Περισσότερο "

09 από 10

'Grand Theft Auto: Vice City'

© Rockstar Games

Το "Grand Theft Auto: Vice City" είναι ένα παιχνίδι δράσης / περιπέτειας που βασίζεται στο έγκλημα που τέθηκε στη δεκαετία του '80 στη φανταστική Vice City, η οποία εδρεύει στο Μαϊάμι. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός εγκληματία που προσπαθεί να ανέλθει στις τάξεις του εγκληματικού υποκόσμου. Είναι ο δεύτερος τίτλος στην τριλογία των παιχνιδιών Grand Theft Auto 3 που περιλαμβάνει τα "Grand Theft Auto III" και "Grand Theft Auto: San Andreas". Περισσότερο "

10 από 10

'Grand Theft Auto III'

© Grand Theft Auto

Το Grand Theft Auto III είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που χαρακτηρίζει την προοπτική τρίτου προσώπου. Πραγματοποιείται στον σκοτεινό και κακό υπόκοσμο της φανταστικής Liberty City. Ένα βίαιο παιχνίδι, έχει συναντηθεί με διαμάχη με τα χρόνια όπως και άλλα παιχνίδια Grand Theft Auto. Περισσότερο "