Προσθήκη εικόνων σε ιστολόγια Blogger από τον υπολογιστή σας

01 από 05

Ξεκινήστε την καταχώριση της καταχώρισης Blogger νέας καταχώρισης

Δημοσιεύσεις Blogger. Wendy Bumgardner ©

Θέλετε να προσθέσετε φωτογραφίες στο ιστολόγιό σας στο Blogger, αλλά δεν θέλετε να τα μεταφορτώσετε πρώτα; Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα φωτογραφίες δεξιά από τη νέα σελίδα εισόδου.

Συνδεθείτε στο Blogger και ξεκινήστε μια νέα καταχώρηση. Επιλέξτε το κουμπί Νέα δημοσίευση.

02 του 05

Ανοίξτε το παράθυρο Προσθήκη εικόνων

Blogger - Προσθήκη εικόνων. Wendy Bumgardner ©

Όταν είστε έτοιμοι να προσθέσετε τη φωτογραφία σας κάντε κλικ στο μικρό εικονίδιο που μοιάζει με εικόνα. Αυτό είναι το κουμπί Προσθήκη εικόνων .

Όταν φορτώνεται το παράθυρο Προσθήκη εικόνων, θα έχετε επιλογές:

Μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε εικόνες απευθείας στις μεταρρυθμίσεις σας αν προτιμάτε.

03 του 05

Αναζήτηση φωτογραφιών - Επιλέξτε αρχεία

Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε τη φωτογραφία σας στην καταχώρισή σας.

Κάντε κλικ στο κουμπί που λέει " Επιλέξτε φωτογραφίες" στην αριστερή πλευρά του παραθύρου. Βρείτε τη φωτογραφία στον υπολογιστή σας. Μπορεί να χρειαστεί να πλοηγηθείτε στο φάκελο "Φωτογραφίες". Μόλις βρείτε τη φωτογραφία ή πολλές φωτογραφίες, επιλέξτε τις για μεταφόρτωση. Για να επιλέξετε πολλές φωτογραφίες, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Shift για να επιλέξετε ένα εύρος ή το κουμπί CTRL για να τις επιλέξετε μία προς μία.

Τώρα επιλέξτε κάθε φωτογραφία που θέλετε να εισαγάγετε στη θέση κάνοντας κλικ σε αυτήν. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα, κάντε ξανά κλικ σε αυτό για να καταργήσετε την επιλογή.

Μόλις έχετε επιλέξει τη φωτογραφία ή τις φωτογραφίες που θέλετε να εισαγάγετε, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη επιλεγμένων στο κάτω μέρος του παραθύρου Προσθήκη εικόνων.

Επιλέξτε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ευθυγραμμιστεί η φωτογραφία σας και το μέγεθος που θέλετε να είναι. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί " Αποστολή εικόνας ". Όταν ολοκληρωθεί η μεταφόρτωση της φωτογραφίας σας, κάντε κλικ στην επιλογή Τέλος .

04 του 05

Επιλέξτε πώς θέλετε να εμφανίζεται η φωτογραφία σας

Επεξεργασία φωτογραφιών στο Blogger. Wendy Bumgardner ©

Όταν έχετε εισαγάγει μια εικόνα σε μια ανάρτηση, επιλέξτε την εικόνα για να δείτε τις επιλογές επεξεργασίας που έχετε για αυτήν. Η εικόνα θα γίνει γκρίζα και θα εμφανιστεί ένα μενού κάτω από αυτό.

05 του 05

Προβολή της φωτογραφίας σας

Ολοκληρώστε την καταχώρηση του ιστολογίου σας και κάντε κλικ στην επιλογή Δημοσίευση . Όταν η ανάρτησή σας έχει δημοσιευθεί, κάντε κλικ στο Προβολή ιστολογίου για να δείτε τη νέα καταχώρησή σας και τη φωτογραφία σας.