Πώς να προσθέσετε αρχεία exe σε ιστότοπους

7 απλά βήματα

Έχετε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα exe που πιστεύετε ότι θα επωφεληθούν οι αναγνώστες σας; Λάβατε την άδεια να προσθέσετε έναν σύνδεσμο σε ένα αρχείο exe στον ιστότοπό σας; Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο προσθέτετε το αρχείο exe στον ιστότοπό σας, έτσι ώστε οι αναγνώστες του να μπορούν να το ανοίξουν ή να το κατεβάσουν.

Βεβαιωθείτε ότι επιτρέπονται τα αρχεία exe

Ορισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας δεν επιτρέπουν αρχεία με ένα συγκεκριμένο μέγεθος και ορισμένα δεν σας επιτρέπουν να έχετε ορισμένους τύπους αρχείων στον ιστότοπό σας, αυτό περιλαμβάνει αρχεία exe. Βεβαιωθείτε ότι αυτό που πρόκειται να προσθέσετε στον ιστότοπό σας επιτρέπεται πρώτα από την υπηρεσία φιλοξενίας Ιστού. Δεν θέλετε να κλείσετε τον ιστότοπό σας επειδή δεν ακολουθείτε τους κανόνες ή κάνετε πολλή δουλειά ετοιμάζοντας να προσθέσετε το αρχείο exe στον ιστότοπό σας για να μάθετε ότι δεν μπορείτε.

Εάν η υπηρεσία φιλοξενίας σας δεν σας επιτρέπει να έχετε exe αρχεία στον ιστότοπό σας, μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας όνομα τομέα για τον ιστότοπό σας ή να μεταβείτε σε άλλη υπηρεσία φιλοξενίας που επιτρέπει exe αρχεία ή μεγάλα αρχεία σε ιστότοπους.

Μεταφορτώστε το αρχείο exe στον ιστότοπό σας

Μεταφορτώστε τα αρχεία exe στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το εύκολο πρόγραμμα μεταφόρτωσης αρχείων που παρέχει η υπηρεσία φιλοξενίας Ιστού. Εάν δεν παρέχουν ένα τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα FTP για να ανεβάσετε το αρχείο exe στον ιστότοπό σας .

Βρείτε τη διεύθυνση του αρχείου exe (URL)

Από πού ανεβάσατε το αρχείο exe; Προσθέσατε το αρχείο exe στον κύριο φάκελο στον ιστότοπό σας ή σε άλλο φάκελο; Ή, δημιουργήσατε ένα νέο φάκελο στον ιστότοπό σας μόνο για αρχεία exe; Βρείτε τη διεύθυνση του αρχείου exe στον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με αυτό.

Επιλέξτε μια θέση για το αρχείο exe σας

Ποια σελίδα στον ιστότοπό σας και πού στη σελίδα θέλετε να είναι ο σύνδεσμος στο αρχείο exe; Θα μπορούσατε να ανοίξετε το αρχείο exe όταν ανοίγει η ιστοσελίδα, αλλά πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν ενοχλητικό και κάποιοι θεωρούν ότι είναι κακή μορφή. Επομένως, θα πρέπει να αποφασίσετε πού θέλετε να εμφανίζεται η σύνδεση στο αρχείο exe στην ιστοσελίδα.

Βρείτε την τοποθεσία του αρχείου exe στο HTML σας

Αναζητήστε τον κώδικα στην ιστοσελίδα σας μέχρι να βρείτε το σημείο στο οποίο θέλετε να προσθέσετε το σύνδεσμο στο αρχείο exe. Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε

πριν εισαγάγετε τον κώδικα, για τη σύνδεση με το αρχείο exe σας, για να προσθέσετε ένα κενό.

Προσθέστε το σύνδεσμο στο αρχείο exe

Προσθέστε τον κώδικα στον τόπο όπου θέλετε να εμφανίζεται ο σύνδεσμος στο αρχείο exe στον κώδικα HTML. Είναι στην πραγματικότητα ο ίδιος κώδικας συνδέσμου που θα χρησιμοποιούσατε για μια κανονική σύνδεση στην ιστοσελίδα. Μπορείτε να κάνετε το κείμενο για το σύνδεσμο του αρχείου exe να λέει οτιδήποτε θέλετε. Για παράδειγμα:

Ελέγξτε τη σύνδεση του αρχείου exe

Εάν δημιουργείτε τον ιστότοπό σας στον υπολογιστή σας, πριν κάνετε λήψη του ιστότοπου και του αρχείου exe στον διακομιστή σας και θέλετε να δοκιμάσετε τη σύνδεση με το αρχείο exe για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά θα χρειαστεί να συνδεθείτε στο αρχείο exe στο σκληρό σας δίσκο όπως αυτό: