Τι είναι ένα subtweet στο Twitter;

Τι σημαίνει πραγματικά κάποιος;

Στο Twitter, έχουμε hashtags και retweets και πραγματικά αστεία λογαριασμούς parody . Αλλά έχετε ακούσει για subtweets;

Αν ξοδεύετε πολύ χρόνο στο Twitter, ίσως έχετε. Και αν δεν ξέρετε τι είναι ένα subtweet, πιθανότατα έχετε δει ήδη τουλάχιστον ένα χωρίς να γνωρίζετε ότι ήταν ένα subtweet.

Συνιστάται: 10 Twitter Dos και Don'ts

Λοιπόν, τι ακριβώς είναι ένα subtweet;

Το "Subtweet" είναι σύντομο για το "subliminal tweet". Με άλλα λόγια, είναι ένα tweet για κάποιον που δεν αναφέρει πραγματικά το @ username ή το πραγματικό τους όνομα.

Υποτίθεται ότι είναι ένας "ασφαλής" τρόπος για να κουτσομπολεύεις για κάποιον ή για να αποκαλύψεις τα πραγματικά συναισθήματά σου σχετικά με αυτά με τρόπο που να το κρατά κάπως αόριστο και αρκετά κρυμμένο ώστε κανείς να μην μπορεί (πιθανότατα) να καταλάβει για ποιον μιλάς. Έχετε δει πιθανώς πολλούς από αυτούς τους τύπους αναρτήσεων στο Facebook και ίσως και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα - γνωρίζετε, τις πολύ ασαφείς ενημερώσεις κατάστασης ή υπότιτλους όπου η αφίσα κατευθύνει σαφώς το μήνυμά τους σε κάποιον αλλά δεν λέει ποιος.

Φυσικά, τα subtweets συνηθίζουν να λένε κάτι αρνητικό για ένα άτομο που δεν μπορείς να πεις στο πρόσωπό τους. Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης χρήσιμες αν θαυμάσετε κάποιον και είστε πολύ ντροπαλοί για να τον ενημερώσετε. Δίνουν στους ανθρώπους έναν τρόπο να εκφράζονται πιο ειλικρινά, χωρίς να είναι πολύ ανοιχτά γι 'αυτό.

Είτε το ονομάζετε Twitter κουτσομπολιό ή tweeting πίσω από πίσω κάποιου, έχει γίνει αρκετά δημοφιλής, όπως το Twitter έχει εξελιχθεί σε ένα προτιμώμενο μέσο για να μοιραστείτε τα πράγματα και να έχετε συνομιλίες - ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να πάρει κάτι από το στήθος σας για κάποιον κάποιον.

Συνιστάται: Αν μπλοκάρεις κάποιον στο Twitter, ξέρουν;

Υποδεικνυόμενα παραδείγματα

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς λειτουργούν τα subtweets. Είναι αρκετά αυτονόητο, αλλά εδώ είναι ένα σύντομο παράδειγμα απλώς για να σας δείξουμε πώς μπορεί να φανεί ένα subtweet.

Πρώτα ας δούμε ένα κανονικό, μη υποτιμημένο tweets. Αν θέλατε κάποιον να δει το κρίσιμο σου τιτλοδόχο, μπορείς να πεις:

Δεν σκέφτηκα ότι τα cupcakes του username ήταν πολύ νόστιμα.

Προφανώς, κανένας δεν θα το έλεγε πραγματικά εκτός αν προσπαθούσαν να ξεκινήσουν μια σύγκρουση. Αν θέλατε να το μετατρέψετε σε μια subtweet έτσι ώστε το άτομο στο οποίο αναφέρεστε να μην λάβει μια ειδοποίηση ότι έχετε tweeting γι 'αυτούς, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να πάρετε αυτό το συναίσθημα από το στήθος σας δημοσιεύοντας γι' αυτό, έχετε το ακολουθώντας τρεις επιλογές.

Θα μπορούσατε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το όνομά τους χωρίς να συμπεριλάβετε το χειριστήριό τους @ username Twitter λέγοντας:

Δεν σκέφτηκα ότι τα cupcakes του username ήταν πολύ νόστιμα.

Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να προσθέσετε ακόμη περισσότερο μυστήριο στο τιτίβισμα σας, εξαλείφοντας εντελώς το όνομα του ατόμου και αντικαθιστώντας το με μια πιο αόριστη περιγραφή, όπως:

Υπάρχει ένας τύπος που ακολουθώ στο Twitter που μόλις μου έδωσε ένα cupcake, και δεν πίστευα ότι γευτεί πολύ καλά.

Τέλος, θα μπορούσατε να γράψετε το μήνυμα σαν να απευθυνόταν σε ένα άτομο σε μια συζήτηση, αλλά απλά να το στείλετε ως τακτικό τιτίβισμα. Ένα παράδειγμα μπορεί να είναι:

Τα cupcakes σας είναι φοβερά. Παρακαλώ, για χάρη της ανθρωπότητας, να σταματήσετε να προσφέρετε στους ανθρώπους τα ψητά που έχετε φτιάξει.

Είδος σκληρός, ε; Λοιπόν, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το subtweeting!

Και εκεί το έχετε. Είναι μια αρκετά απλή ιδέα για κατανόηση και έχει γίνει αρκετά συνηθισμένη τάση στο Twitter και στις πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων .

Συμβουλή: Όπως πάντα, προσέξτε τι δημοσιεύετε στο Twitter . Ακριβώς επειδή δεν αναφέρετε το όνομα ενός ατόμου ή γνωρίζετε ότι το πρόσωπο που μιλάτε δεν έχει καν έναν λογαριασμό Twitter, δεν σημαίνει ότι δεν θα δουν τελικά τι τιτίβετε!

Επόμενο συνιστώμενο άρθρο: Τι σημαίνει "MT" στο Twitter;