Πώς να μεταφέρετε κλήσεις από το ρολόι σας Apple στο iPhone σας

Μπορείτε να ξεκινήσετε μια κλήση στο Apple Watch σας και να την ολοκληρώσετε στο iPhone σας

Το Apple Watch μπορεί να είναι ένα εκπληκτικό πράγμα που πρέπει να έχετε όταν πρόκειται για τη σύλληψη τηλεφωνικών κλήσεων, κειμένων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς αυτά έρχονται. Με αυτό μπορείτε να αφήσετε το τηλέφωνό σας στην τσάντα ή το πορτοφόλι σας, ή απλώς να φορτίσετε το δωμάτιο, με τις ειδοποιήσεις, καθώς τους λαμβάνετε καθώς και όταν λαμβάνετε σημαντικές κλήσεις και κείμενα.

Ενώ το Apple Watch προσφέρει κάποια λειτουργικότητα για το χειρισμό αυτών των ειδοποιήσεων και κλήσεων, μερικές φορές προτιμάτε να μιλάτε στο iPhone σας περισσότερο από ό, τι στο Apple Watch σας ή να απαντάτε σε ένα κείμενο χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο στο τηλέφωνό σας αντί για υπαγόρευση μέσω του Siri. Για τους χρόνους που συμβαίνουν, μπορείτε να μεταφέρετε κάτι από το Apple Watch στο iPhone σας.

Απάντηση στο iPhone σας

Αν βλέπετε μια κλήση, αλλά είναι πολύ μακριά από το iPhone σας για να το πάρετε εγκαίρως, μπορείτε ακόμα να απαντήσετε στο Apple Watch και στη συνέχεια να το παραλάβετε στο iPhone σας. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε το ψηφιακό στέμμα στο Apple Watch για να μετακινηθείτε προς τα κάτω στην οθόνη παρακολούθησης της Apple στο κουμπί "Απάντηση στο iPhone". Επιλέξτε το και στη συνέχεια θα απαντηθεί η κλήση, αλλά ο καλών θα τεθεί σε αναμονή μέχρι να τραβήξετε το iPhone σας. Αυτή η αναμονή δεν θα διαρκέσει επ 'αόριστον, αλλά θα σας αγοράσει αρκετό χρόνο για να φτάσετε στην κουζίνα όπου φορτίζει το iPhone σας.

Εάν ο λόγος για τον οποίο δεν απαντήσατε στο iPhone σας είναι ότι δυσκολεύεστε να βρείτε το τηλέφωνό σας (αυτό είναι συχνά το πρόβλημά μου), υπάρχει και μια επιλογή ping στην οθόνη. Μοιάζει με ένα iPhone με γραμμές δόνησης δίπλα του και θα έχει το τηλέφωνό σας να κάνει θόρυβο, ώστε να μπορείτε να το εντοπίσετε. Αυτή η λειτουργία θα λειτουργήσει ακόμη και αν το τηλέφωνό σας είναι ρυθμισμένο σε σιωπηλή (ευχαριστώ καλοσύνη!).

Μεταφορά στο iPhone σας

Εάν θέλετε να προχωρήσετε και να απαντήσετε στο τηλέφωνο στο Apple Watch, μπορείτε ακόμα να το μεταφέρετε στο iPhone σας όταν το κάνετε αυτό. Για να το κάνετε αυτό, σύρετε πάνω στην οθόνη του τηλεφώνου σας από το εικονίδιο του τηλεφώνου που θα βρίσκεται στην οθόνη κλειδώματος του. Αυτό θα σας μεταφέρει απευθείας στην κλήση σας. Εάν το τηλέφωνό σας ξεκλειδωθεί όταν έρθει η κλήση, μπορείτε να το μεταφέρετε στο iPhone σας πατώντας το πράσινο μπαρ "Touch to return to call" που θα βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης.

Ο ομιλητής του Apple Watch μπορεί να είναι υπέροχος για μια πολύ σύντομη κλήση, αλλά αν αυτό που νομίζατε ότι θα ήταν μια σύντομη κλήση μετατρέπεται σε μια epical long, τότε αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που σίγουρα θα θέλετε να δοκιμάσετε.

Διαχείριση κειμένων

Γενικά, δεν υπάρχει λόγος να μεταφέρετε κείμενα από το Apple Watch στο iPhone σας. τα μηνύματα κειμένου θα είναι τα ίδια στο ρολόι σας όπως στο iPhone σας, οπότε όταν ανοίγετε την εφαρμογή Μηνύματα, θα μπορείτε εύκολα να πατήσετε το μήνυμα που θέλετε και να αρχίσετε να πληκτρολογείτε. Μπορεί να είναι ωραίο να φτάσετε σε αυτά λίγο πιο γρήγορα, όμως.

Όταν ένα μήνυμα εισέρχεται για πρώτη φορά, μπορείτε να αποθηκεύσετε λίγο χρόνο πατώντας το εικονίδιο Μηνύματα στην οθόνη κλειδώματος του iPhone σας. που θα ξεκινήσει αμέσως την εφαρμογή μηνυμάτων και θα σας μεταφέρει στο κείμενο που μόλις λάβατε. Το ίδιο τέχνασμα λειτουργεί και για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισέρχονται μέσω της εφαρμογής Mail της Apple.

Και στις δύο περιπτώσεις, αν το iPhone σας είναι ξεκλειδωμένο την ίδια στιγμή, μπορείτε να πατήσετε δύο φορές το πλήκτρο home και να εμφανίσετε είτε το μήνυμα ή το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την οθόνη πολλαπλών εντολών στο τηλέφωνό σας. Ανάλογα με το τι συμβαίνει, μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο από το να ξεκινήσετε την εφαρμογή - αλλά ίσως είναι ένα χαρακτηριστικό που κάνει τα πράγματα λίγο πιο απλά για εσάς.