Πώς να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες στο Watch της Apple

Οι χάρτες είναι ένα από τα χαρακτηριστικά δολοφόνων της Apple Watch

Οι χάρτες αποτελούν μία από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του Watch της Apple . Με τους Χάρτες στον καρπό μπορείτε να μεταβείτε με τη σειρά σας κατευθείαν προς τον προορισμό σας, όπως μπορείτε και στο τηλέφωνό σας. Με το ρολόι? Ωστόσο, αυτές οι οδηγίες έρχονται επίσης με μια απαλή βρύση στον καρπό σας, έτσι είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε ένα κτύπημα. Είναι το τέλειο πράγμα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε όταν ταξιδεύετε γύρω από μια νέα πόλη και δεν θέλετε να μοιάζετε με τον μπερδεμένο τουρίστα που είστε, ή όταν σχεδιάζετε να ποδηλατείτε ή να κάνετε κάτι σαν σκούτερ γύρω από την πόλη, χρειάζεστε οδηγίες GPS, και δεν έχουν πραγματικά ένα καλό σημείο για να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας.

Η χρήση των Χαρτών στο Apple Watch σας είναι λίγο διαφορετική από την εμπειρία στο iPhone, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά εύκολο να το κρεμάσετε. Μόλις το κάνετε, είναι ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά των δολοφόνων Apple Watch που θα θέλετε να χρησιμοποιείτε συνεχώς. Αυτό είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που το Apple Watch χειρίζεται πολύ καλά και κάτι που θα βρείτε τον εαυτό σας ευγνώμων έχετε ξανά και ξανά.

Δεν είστε αρκετά σίγουροι πώς να χρησιμοποιήσετε τις Χάρτες της Apple στο Apple Watch σας; Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση της διαδικασίας:

Από το τηλέφωνό σας

Ο ευκολότερος τρόπος να χρησιμοποιείτε τους Χάρτες της Apple στο ρολόι σας είναι να ξεκινήσετε στο iPhone σας. Όταν έχετε ένα ρολόι Apple συνδεδεμένο με το τηλέφωνό σας, οι οδηγίες που θα ξεκινήσετε στο iPhone σας θα αποστέλλονται αυτόματα και στο ρολόι σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βγάλετε το τηλέφωνό σας μακριά και να ακολουθήσετε τη στροφή από τις οδηγίες στροφής στο ρολόι σας. Οι οδηγίες θα εξακολουθούν να εμφανίζονται και στο τηλέφωνό σας, οπότε αν είστε, για παράδειγμα, περπατώντας με ακουστικά, θα ακούτε ακόμα τα κατευθυντήρια μηνύματα.

Εάν προσπαθείτε να πάτε στο σπίτι ενός φίλου σας ή σε μια δύσκολη θέση, τότε ξεκινώντας τη διαδικασία των Χαρτών στο iPhone σας είναι μακράν η πιο εύκολη επιλογή. Ειλικρινά, αν πάτε οπουδήποτε, αυτό είναι μακράν ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε την πλοήγηση στον καρπό σας. Επίσης, διασφαλίζει ότι έχετε ήδη δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας στο τηλέφωνό σας. Με αυτόν τον τρόπο, εάν αποφασίσετε να αποφύγετε την παράκαμψη σε εκείνο το καφενείο κάτω από το δρόμο ή να δείτε ποια εστιατόρια βρίσκονται κοντά, μπορείτε να κάνετε τη μετάβαση γρήγορα.

Από το Apple Watch

Από το Apple Watch υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τους Χάρτες. Το πιο εύκολο από αυτό είναι να πατήσετε απλά μια διεύθυνση σε ένα μήνυμα κειμένου, μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλη ειδοποίηση που έχετε λάβει στο Watch. Από εκεί, οι Χάρτες θα ξεκινήσουν και θα σας δείξουν πού ακριβώς στον χάρτη βρίσκεται ο συγκεκριμένος προορισμός. Για να πάρετε μόνο μια αίσθηση για το πού είστε τώρα, μπορείτε να περάσετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω για να δείτε τους Χάρτες στις ματιές σας. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε τους χάρτες από την αρχική οθόνη του ρολογιού, αγγίζοντας το εικονίδιό του.

Από προεπιλογή, οι Χάρτες της Apple στο Apple Watch σας θα εμφανίσουν την τρέχουσα τοποθεσία σας. Γυρίστε το ψηφιακό στέμμα για μεγέθυνση ή σμίκρυνση στην τοποθεσία σας, για να έχετε καλύτερη αίσθηση για το πού βρίσκεστε. Για να αναζητήσετε μια νέα θέση, πατήστε σταθερά στην οθόνη. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να μεταβείτε σε μια διεύθυνση που επισυνάπτεται σε μία από τις επαφές σας ή να κάνετε αναζήτηση για μια νέα τοποθεσία.

Οι αναζητήσεις μπορούν να γίνουν μόνο με τη φωνή σας (μέρος του λόγου για τον οποίο είναι ευκολότερο να ξεκινήσετε τη διαδικασία στο iPhone σας). Το ρολόι θα εμφανίσει τις τελευταίες αναζητήσεις που πραγματοποιήσατε στο iPhone σας ως προαιρετική επιλογή, οπότε αν συμβεί να ψάχνετε κάτι εκ των προτέρων, τότε μπορείτε απλώς να αξιοποιήσετε κατευθύνσεις από το Watch χωρίς να χρειάζεται να μιλήσετε

Όταν ψάχνετε για μια νέα θέση, η Apple Watch θα τραβήξει την τοποθεσία, τις ώρες, τις διαθέσιμες πληροφορίες επικοινωνίας για αυτήν καθώς και τις διαθέσιμες κριτικές. Για οδηγίες, μπορείτε να πατήσετε είτε με πεζοπορία είτε με κατεύθυνση οδήγησης ( σύντομα θα βρεθούν οδηγίες διαδρομής ). Πατήστε Έναρξη και μπορείτε να είστε στο δρόμο σας.

Οι οδηγίες εμφανίζονται μία προς μία στην οθόνη του ρολογιού σας, με την ένδειξη ETA στην τοποθεσία σας να εμφανίζεται στην κορυφή, ώστε να γνωρίζετε πότε θα φτάσετε.