Πώς να χρησιμοποιήσετε το iPad σας ως τηλέφωνο

3 τρόποι για την πραγματοποίηση κλήσεων στο iPad σας

Ξέρετε ότι το iPad μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων; Θα μπορούσε να είναι λίγο μεγάλο να εξετάσει καν το iPad Mini ως αντικατάσταση του κινητού σας τηλεφώνου, αλλά ξανά, με τα smartphones να γίνονται μεγαλύτερα, ίσως το iPad Mini να είναι πραγματικά εκεί που κατευθύνουμε. Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που σχεδιάζονται γύρω από την εφαρμογή Voice-over-IP (VoIP), η οποία είναι ένας φανταχτερός τρόπος να λέτε "Internet Phone Call". Εδώ είναι τρεις τρόποι για να πραγματοποιήσετε κλήσεις.

Τοποθετήστε τις κλήσεις στο iPad σας χρησιμοποιώντας το FaceTime

Artur Debat / Getty Images

Ο ευκολότερος τρόπος για να πραγματοποιήσετε μια κλήση σε ένα τηλέφωνο χρησιμοποιεί το λογισμικό τηλεδιάσκεψης που συνοδεύει το iPad. Το FaceTime χρησιμοποιεί το αναγνωριστικό σας Apple για να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις σε οποιονδήποτε έχει επίσης αναγνωριστικό της Apple, το οποίο είναι οποιοσδήποτε κατέχει έναν υπολογιστή iPhone, iPad, iPod Touch ή Mac. Και αν δεν θέλετε να κάνετε τηλεδιάσκεψη, μπορείτε να πατήσετε την καρτέλα 'ήχος' για να πραγματοποιήσετε μια 'κανονική' τηλεφωνική κλήση.

Αυτές οι κλήσεις είναι απολύτως δωρεάν, οπότε ακόμα και αν χρησιμοποιείτε το iPhone σας, δεν θα χρησιμοποιείτε τα λεπτά. Μπορείτε ακόμη και να λαμβάνετε κλήσεις στο FaceTime κάνοντας τους ανθρώπους να "καλέσουν" τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το αναγνωριστικό σας Apple.

Περισσότερο "

Τοποθετήστε τις κλήσεις στο iPad σας χρησιμοποιώντας τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του iPhone σας

Εδώ είναι ένα καθαρό τέχνασμα που είναι μια εναλλακτική λύση για τη χρήση FaceTime. Μπορείτε να τοποθετήσετε "κλήσεις iPhone" στο iPad σας. Αυτή είναι μια λειτουργία που συγχρονίζει το iPad και το iPhone για να σας επιτρέψει να τοποθετείτε και να λαμβάνετε κλήσεις στο iPad σας σαν να ήταν πραγματικά το iPhone σας.

Αυτό είναι διαφορετικό από το FaceTime. Αυτές οι κλήσεις δρομολογούνται πραγματικά μέσω του iPhone σας, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση σε έναν αριθμό που δεν είναι iPhone ή iPad. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό για να καλέσετε κάποιον που θα μπορούσατε να καλέσετε στο iPhone σας. Δείτε πώς ενεργοποιείτε τη λειτουργία:

  1. Αρχικά, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας . Πρέπει να επιτρέψετε στο iPhone να μεταδίδει αυτές τις κλήσεις, επομένως αυτή η ρύθμιση βρίσκεται στο iPhone και όχι στο iPad.
  2. Στις Ρυθμίσεις , μετακινηθείτε προς τα κάτω στο αριστερό μενού και επιλέξτε Τηλέφωνο.
  3. Στις ρυθμίσεις τηλεφώνου, πατήστε στο " Κλήσεις στις άλλες συσκευές" και στη συνέχεια πιέστε τον διακόπτη on / off στο επάνω μέρος της οθόνης. Μόλις το πατήσετε, θα δείτε μια λίστα συσκευών. Μπορείτε να επιλέξετε και να επιλέξετε τις συσκευές που θέλετε να λάβετε και να έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε κλήσεις. Και αν έχετε Mac, μπορείτε να το επιλέξετε επίσης.
  4. Ενδέχεται επίσης να θέλετε να κάνετε κλικ στην επιλογή Προσθήκη κλήσης Wi-Fi για να επιτρέψετε σε κλήσεις να μεταφέρονται μέσω σύνδεσης Wi-Fi. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι το iPhone σας δεν χρειάζεται να βρίσκεται κοντά, εφόσον και οι δύο συσκευές είναι συνδεδεμένες σε Wi-Fi.

Skype

Το Skype είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω Διαδικτύου και αντίθετα με το FaceTime, δεν περιορίζεται σε άτομα που χρησιμοποιούν συσκευή iOS. Το Skype στο iPad είναι μια σχετικά απλή διαδικασία, αν και θα χρειαστεί να κατεβάσετε την εφαρμογή Skype.

Σε αντίθεση με το FaceTime, ενδέχεται να υπάρχουν αμοιβές για την πραγματοποίηση κλήσεων μέσω του Skype, αλλά οι κλήσεις Skype-to-Skype είναι δωρεάν, επομένως πληρώνετε μόνο για να καλείτε άτομα που δεν χρησιμοποιούν το Skype. Περισσότερο "

Talkatone & Google Voice

Εικόνα Πνευματικά δικαιώματα Talkatone

Το FaceTime και το Skype είναι εξαιρετικά, και τα δύο προσφέρουν το πλεονέκτημα της πραγματοποίησης κλήσεων βίντεο, αλλά τι γίνεται με τη δωρεάν κλήση σε οποιονδήποτε στις ΗΠΑ ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούν ή όχι μια συγκεκριμένη υπηρεσία; Το FaceTime συνεργάζεται μόνο με άλλους χρήστες FaceTime και ενώ το Skype μπορεί να κάνει κλήση σε οποιονδήποτε, είναι δωρεάν μόνο σε άλλους χρήστες του Skype.

Το Talkatone σε συνδυασμό με το Google Voice έχει έναν τρόπο να πραγματοποιεί ελεύθερες φωνητικές κλήσεις σε οποιονδήποτε στις Η.Π.Α., αν και είναι λίγο πιο σύγχυση στη ρύθμιση.

Το Google Voice είναι μια υπηρεσία Google που έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει έναν αριθμό τηλεφώνου για όλα τα τηλέφωνά σας. Ωστόσο, οι φωνητικές κλήσεις που πραγματοποιούνται με το Google Voice χρησιμοποιούν τη γραμμή φωνής σας και δεν μπορείτε να το κάνετε σε ένα iPad για προφανείς λόγους.

Το Talkatone, ωστόσο, είναι μια δωρεάν εφαρμογή κλήσης που επεκτείνει την υπηρεσία Google Voice επιτρέποντας κλήσεις μέσω της γραμμής δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με το iPad σας. Θα χρειαστείτε τόσο την εφαρμογή Talkatone όσο και την εφαρμογή Google Voice.

Θα χρειαστεί επίσης να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες για να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας στο Google Voice για να πραγματοποιήσετε κλήσεις από το iPad σας:

Μεταβείτε στη διεύθυνση voice.google.com/messages και προσθέστε τον αριθμό Talkatone ως τηλέφωνο προώθησης στο λογαριασμό σας στο Google Voice. Αφού το κάνετε αυτό, θα εμφανίζονται οι εξερχόμενες κλήσεις / μήνυμα κειμένου από τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Talkatone.

Ως μπόνους, η Talkatone μπορεί επίσης να αλληλεπιδράσει με τους φίλους σας στο Facebook Περισσότερα »

Μπόνους: Πώς να κάνετε κείμενο στο iPad

Ας το παραδεχτούμε, κάποια στιγμή φοβόμαστε να κάνουμε κάποιες τηλεφωνικές κλήσεις. Έτσι, αν θέλετε πραγματικά να μετατρέψετε το iPad σας σε ένα γιγαντιαίο τηλέφωνο, πρέπει να ξέρετε πώς να το κείμενο σε αυτό!