Τι είναι η συσκευή εγγραφής HDD / DVD;

Έχετε ακούσει για τη συσκευή εγγραφής HDD / DVD; Παρόμοια με ένα DVR , αυτό το μικρό κουτί χρησιμοποιείται για την εγγραφή και την αποθήκευση τηλεοπτικών προγραμμάτων και ταινιών και, ως επιπλέον μπόνους, περιλαμβάνει επίσης έναν καυστήρα DVD. Δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο ήταν κάποτε, αυτές είναι ακόμα πρακτικές συσκευές για ορισμένους ανθρώπους.

Τι είναι η συσκευή εγγραφής HDD / DVD;

Μια συσκευή εγγραφής DVD σκληρού δίσκου (HDD) είναι μια αυτόνομη συσκευή εγγραφής DVD που περιλαμβάνει εσωτερική μονάδα σκληρού δίσκου. Είναι επίσης γνωστή ως "συσκευή εγγραφής DVD με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο" ή "συσκευή εγγραφής HDD / DVD".

Αυτή η συσκευή μπορεί να εγγράψει είτε σε δίσκο DVD είτε σε εσωτερικό σκληρό δίσκο από εξωτερική πηγή βίντεο, όπως καλωδιακή ή δορυφορική τηλεόραση, βίντεο ή βιντεοκάμερα. Μπορείτε επίσης να εγγράψετε ένα εγγεγραμμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα ή ένα οικιακό βίντεο από την ενσωματωμένη μονάδα σκληρού δίσκου σε δίσκο DVD.

Όπως συμβατικά DVRs, οι συσκευές εγγραφής HDD / DVD περιλαμβάνουν:

Το μέγεθος του σκληρού δίσκου μέσα στις συσκευές εγγραφής ποικίλλει. Όπως ακριβώς ο υπολογιστής σας, όσο μεγαλύτερη είναι η μονάδα σκληρού δίσκου, τόσο περισσότερο μπορείτε να καταγράψετε και να αποθηκεύσετε στην εσωτερική μονάδα δίσκου.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι συσκευές εγγραφής HDD / DVD δεν είναι οι ίδιες με τις συσκευές DVR . Τα DVR δεν έχουν τη δυνατότητα εγγραφής δίσκων, αν και και οι δύο περιλαμβάνουν έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο.

Γιατί είναι δύσκολο να βρεθούν;

Υπάρχουν δύο μεγάλα προβλήματα με συσκευές εγγραφής HDD / DVD και σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθούν όπως ήταν κάποτε, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει απλά. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μετακινηθεί πέρα ​​από το χώρο αποθήκευσης DVD και τώρα επιλέγουν ψηφιακές λήψεις και αποθήκευση σύννεφων . Με τις νεότερες υπηρεσίες, ο περιορισμένος χώρος στο σκληρό δίσκο στις συσκευές εγγραφής HDD / DVD δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα.

Μεταξύ των επιλογών συνεχούς ροής βίντεο, όπως οι εταιρίες Netflix, Hulu, Amazon και Google Play και οι εταιρίες καλωδιακής τηλεόρασης που κάνουν την τεχνολογία DVR πρότυπο με τις περισσότερες καλωδιακές συνδρομές, οι χρήστες βρήκαν λιγότερες ανάγκες για αυτές τις συσκευές εγγραφής.

Το δεύτερο ζήτημα έχει να κάνει με τα πνευματικά δικαιώματα. Η εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης μπορεί να έχει συμφωνία με τηλεοπτικά δίκτυα και παραγωγούς ταινιών που σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε προγράμματα στο DVR σας. Ωστόσο, η αντιγραφή των εκπομπών σε συσκευές εγγραφής HDD / DVD (και, στη συνέχεια, σε DVD) δεν συνέβη καλά με τους ανθρώπους που έκαναν αυτά τα προγράμματα και ταινίες.

Οι Αμερικανοί καταναλωτές άρχισαν να λείπουν συσκευές εγγραφής HDD / DVD στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Θα μπορούσαν να βρεθούν σε διεθνές επίπεδο, αλλά σπάνια στις ΗΠΑ. Ήταν περίπου η ίδια στιγμή που η TiVo κυριάρχησε στην αγορά της τηλεόρασης. Τώρα, η TiVo έχει έναν τόνο ανταγωνισμού στην αγορά παρακολούθησης της τηλεόρασης «κατά παραγγελία».

Η Magnavox είναι μία από τις τελευταίες μεγάλες εταιρίες ηλεκτρονικών ειδών που παράγουν συσκευές εγγραφής HDD / DVD.