Οι 8 καλύτεροι κάτοχοι κινητού τηλεφώνου αγοράζουν το 2018

Ελέγξτε και χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας με ασφάλεια και ασφάλεια

Είτε το χρησιμοποιείτε για πλοήγηση κατά την οδήγηση, την κλήση hands-free ή για την αναπαραγωγή μουσικής, τα smartphones παίζουν αναπόσπαστο ρόλο στην οδηγική μας εμπειρία. Έχοντας ένα καλό στήριγμα τηλεφώνου, προσθέτετε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας ενώ βρίσκεστε στο δρόμο μειώνοντας την ανάγκη να κοιτάξετε προς τα κάτω μια υποδοχή ποτηριού, κεντρική κονσόλα ή την αγκαλιά σας (όπου είναι πιθανό να βρίσκεται το smartphone σας σήμερα). Χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με το ποια θα λειτουργήσει καλύτερα για τις ανάγκες σας και το αυτοκίνητο; Έχουμε στρογγυλοποιήσει τις καλύτερες που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα, συμπεριλαμβανομένων mounts αυτοκινήτου που έρχονται με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και πολλά άλλα.

Αν ψάχνετε για κάτι ελκυστικό και λειτουργικό, το Spigen Kuel K40 Car Mount είναι ένα καθολικό τηλεχειριστήριο που δεν θα απογοητεύσει. Με δυνατότητα τοποθέτησης τηλεφώνων μόνο σε λειτουργία τοπίου, το Spigen είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες smartphone που αναζητούν μια βάση που είναι κατασκευασμένη για πλοήγηση. Κρατώντας το τηλέφωνο σταθερό ενώ οδηγείτε, είναι επαναχρησιμοποιήσιμα μαξιλαράκια γέλης που προσκολλώνται σε οποιοδήποτε επίπεδο ή καμπύλο τμήμα του ταμπλό σας, ενώ το εσωτερικό υλικό TPU βοηθά στην αποφυγή γρατζουνιών ή buffs όταν το τηλέφωνο είναι τοποθετημένο στη θέση του. Η προσθήκη και αφαίρεση του τηλεφώνου είναι μια υπόθεση με το χέρι, ενώ δύο θέσεις συναρμολόγησης ανταγωνίζονται για την καλύτερη προβολή. Η συμπλήρωση του αιχμηρού σχεδίου είναι συμβατότητα καθολικής χρήσης με σχεδόν κάθε smartphone στην αγορά, συμπεριλαμβανομένης της Apple και της σειράς smartphone της Samsung.

Το Nite Ize Steelie Dash Mount είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ιδιοκτήτες smartphone που θέλουν ένα βουνό που είναι πραγματικά εκτός δρόμου. Συμβατό με σχεδόν οποιοδήποτε smartphone, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Pixel της Apple, της Samsung και της Pixel της Google, το κολλητικό μαγνητικό εξάρτημα με βάση 3M ασφαλίζεται απευθείας στο τηλέφωνο ή σε μια άκαμπτη θήκη. Η συνδεδεμένη υποδοχή συνδέεται στη βάση στήριξης, η οποία είναι επίσης εφοδιασμένη με κόλλα 3M που μπορεί να προσκολληθεί με ασφάλεια σε οποιοδήποτε κατακόρυφο ή επίπεδο ταμπλό οργάνων. Μόλις συνδεθεί η χαλύβδινη σφαίρα στο τηλέφωνο, η βάση επιτρέπει στη συσκευή σας να γέρνει γρήγορα από οριζόντια σε κατακόρυφη ή οπουδήποτε μεταξύ τους για να βρει την πιο άνετη γωνία θέασης για εσάς. Ο μαγνήτης νεοδυμίου προσφέρει μια ισχυρή λαβή, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αποσύνδεση του συγκροτήματος σε οποιοδήποτε σημείο κατά την οδήγηση σε έναν ανώμαλο δρόμο.

Το Προσιτό (αυτό είναι και το όνομα της εταιρείας και το όνομα του προϊόντος) Το Universal Car Windshield mount είναι μια καλά ελεγμένη επιλογή που δεν θα σπάσει την τράπεζα. Με δυνατότητα τοποθέτησης οποιουδήποτε smartphone με οθόνη μέχρι 6,1 ίντσες (συμπεριλαμβανομένου του smartphone και της θήκης του), η ελατηριωτή σιαγόνα ασφαλίζει τη συσκευή σας χωρίς καμία απολύτως δήλωση. Ο σχεδιασμός κλιπ 360 μοιρών συνδέεται απευθείας με ένα παρμπρίζ μέσω της προσαρμοσμένης βεντούζας ή μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε ένα ταμπλό σε οριζόντια ή κάθετη θέση. Είτε είστε η ομάδα iPhone είτε είστε ιδιοκτήτης οποιουδήποτε Samsung, HTC, Motorola ή Sony smartphone, το Προσιτό αυτοκίνητο προσαρμόζεται πραγματικά με το όνομά του.

Αν ψάχνετε για μια βάση αυτοκινήτου που προσφέρει κάτι παραπάνω, το iOttie Easy One Touch προσθέτει ασύρματη φόρτιση Qi. Λειτουργώντας με smartphones μεγέθους 2,3 έως 3,72 ιντσών σε μέγεθος, η προσθήκη γρήγορης ασύρματης φόρτισης Qi επιτρέπει την ταχύτερη φόρτιση κατά 40% από την κανονική ασύρματη φόρτιση. Τα smartphones που χρησιμοποιούν γρήγορη φόρτιση, όπως η σειρά Galaxy της Samsung για smartphones, θα επωφεληθούν από αυτήν την ταχύτητα αμέσως, ενώ η σειρά 8, 8 Plus και X iPhone της Apple θα φορτίζεται με κανονική ταχύτητα. Πέρα από την ασύρματη φόρτιση, ο τηλεσκοπικός βραχίονας του iOttie μπορεί να εκτείνεται από 4.9 έως 8.3 ίντσες και να περιστρέφεται σε τόξο 225 μοιρών. Το iOttie μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στο ταμπλό ή το παρμπρίζ τόσο σε κατακόρυφο όσο και σε οριζόντιο προσανατολισμό για εύκολη κλήση ή πλοήγηση.

Τοποθετώντας απευθείας στην εξαερισμό του αυτοκινήτου σας, η θήκη αυτοκινήτου TechMatte Mag Grip της Universal είναι μια μοναδική λύση που ξεφεύγει οπτικά, διατηρώντας παράλληλα υψηλή λειτουργικότητα. Με τη βοήθεια μαγνητών νεοδυμίου, το TechMatte διαφέρει από τις εναλλακτικές βάσεις μαγνητικών αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν πιο τυποποιημένους μαγνήτες. Με τη δυνατότητα κράτησης των περισσότερων smartphones, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Samsung, Apple, HTC και Google, η κατασκευή από καουτσούκ εξασφαλίζει ότι η λαβή στην εξαεριστική είσοδο θα είναι πάντα ασφαλής. Η περιστροφή και η περιστροφή του smartphone σας δεν προκαλεί προβλήματα, χάρη στην κινητή βάση που επιτρέπει στους μαγνήτες να παραμείνουν στη θέση τους. Μετρώντας 1,75 x 1,5 ίντσες σε μέγεθος και ζυγίζοντας μόλις 1,25 ουγκιές, η έλλειψη μιας βάσης επιτρέπει σε ολόκληρο το smartphone σας να εμφανίζεται χωρίς κανένα αποσπασματικό εξοπλισμό υποστήριξης.

Διαθέσιμο τόσο σε γκρι όσο και σε πορτοκαλί χρώμα, το καλώδιο βάσης αυτοκινήτου Bestrix Universal Universal Smartphone είναι μια μοναδική λύση για ελάχιστη χρήση με μέγιστη λειτουργία. Συνδέονται απευθείας με τους αεραγωγούς στο όχημά σας μέσω διπλών κλιπ σιλικόνης που συνδέονται με τα περισσότερα συμβατικά πτερύγια αερισμού, χωρίς να αφήνουν ζημιές ή γρατζουνιές στο πέρασμά τους. Οι λαβές σύσφιξης του Bestrix είναι συμβατές με κάθε έξυπνο τηλέφωνο πλάτους έως έξι ίντσες, συμπεριλαμβανομένου του συνόλου της σειράς iPhone της Apple, καθώς και της Samsung, της LG και της HTC. Αφού συνδεθεί σε ένα άνοιγμα, το Bestrix μπορεί εύκολα να περιστραφεί σε κατακόρυφα ή οριζόντια modes για να επιτρέψει στον οδηγό να βρει μια ιδανική γωνία.

Ασφαλίζοντας απευθείας σε ένα παρμπρίζ μέσω της βεντούζας, το iOttie Easy One Touch 4 προσαρμόζει σωστά όλα τα smartphones με πλάτος 2,3 έως 3,5 ίντσες. Ο τηλεσκοπικός βραχίονας της iOttie εκτείνεται από 4,9 έως 8,3 ίντσες σε μέγεθος και περιστρέφεται σε τόξο 225 μοιρών για εύκολη επανατοποθέτηση κατά την οδήγηση. Ως μπόνους, η iOttie έχει συνεργαστεί με την Audible.com για δύο δωρεάν audiobooks (αξίας $ 30-δολάριο) για χρήση στο αυτοκίνητο για να κρατήσει τα μάτια σας στο δρόμο. Ένα άλλο πλεονέκτημα της iOttie είναι η εφαρμογή smartphone που μπορείτε να κατεβάσετε, τόσο στο iOS όσο και στο Android, που χρησιμοποιεί την τοποθέτηση του GPS για να καρφώσει και να θυμάται την τελευταία θέση όπου σταθμεύσατε.

Μην αφήσετε τον μοναδικό σχεδιασμό να σας ξεγελάσει. Το Ram Mount X-Grip έχει ένα ελατηριωτό στήριγμα τεσσάρων ποδιών και μπορεί να προσαρμόσει το μέγεθος ώστε να ταιριάζει σχεδόν σε οποιοδήποτε smartphone. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής σύνθετη κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα και έχει σχεδιαστεί με λαστιχένια σφαίρα και υποδοχή διαμέτρου μιας ίντσας, τα οποία παρέχουν σχεδόν απεριόριστη κίνηση για την προσαρμογή και την ανακάλυψη της τέλειας γωνίας για προβολή κατά την οδήγηση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .