Οι 9 καλύτερες τηλεοράσεις που θα αγοράσουν το 2018 για λιγότερο από $ 500

Είναι εύκολο να αγοράσετε μια νέα τηλεόραση χωρίς να σπάσετε την τράπεζα

Για πολλούς, η αγορά μιας νέας τηλεόρασης σημαίνει εξοικονόμηση και επιλογή σοφά. Και η αγορά για μια νέα τηλεόραση μπορεί να είναι μια συντριπτική εμπειρία με όλες τις νέες τεχνολογίες, επιπλέον δυνατότητες και διαθέσιμα πρόσθετα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Θα πρέπει να εξετάσετε το μέγεθος της οθόνης, την ανάλυση οθόνης, το ρυθμό ανανέωσης, τους διαθέσιμους συνδέσμους και τους τύπους οθόνης (LCD, LED LCD και OLED). Για να βοηθήσουμε, έχουμε βάλει μαζί τις κορυφαίες εννέα τηλεοράσεις κάτω από $ 500, και όλα είναι γεμάτα με μεγάλα χαρακτηριστικά, συνεπώς συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς.

Ως ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στην τηλεόραση, η TCL συνεχίζει να αυξάνει το προφίλ της με την 55S405 55 ιντσών 4K Ultra HD Roku Smart LED TV. Ο συνδυασμός 4K Ultra HD και High Dynamic Range (HDR) έχει ως αποτέλεσμα την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που προσφέρει ζωντανή σαφήνεια και χρώμα. Παλαιότερη ποιότητα εικόνας, το πραγματικό χαρακτηριστικό της τηλεοπτικής γραμμής της TCL είναι η ενσωμάτωσή της στις υπηρεσίες streaming της Roku. Η διεπαφή Roku προσφέρει έναν φυσικό τρόπο περιήγησης σε περισσότερα από 4.000 κανάλια συνεχούς ροής, καλωδιακή τηλεόραση, κονσόλες παιχνιδιών και οποιεσδήποτε άλλες συσκευές που μπορούν να συνδεθούν μέσω HDMI. Η αναζήτηση για τον αγαπημένο σας τίτλο, ηθοποιό ή σκηνοθέτη μπορεί να γίνει εύκολα από την εφαρμογή Roku με δυνατότητα λήψης (υπάρχει ακόμα και φωνητική αναζήτηση, η οποία επιτρέπει ακόμα πιο γρήγορο εντοπισμό της επόμενης επίδειξης). Το συμπεριλαμβανόμενο τηλεχειριστήριο προσφέρει μια άλλη ολοκληρωμένη μέθοδο για την πλοήγηση στη διασύνδεση Roku και με συνολικά 20 κουμπιά, η δρομολόγηση του μενού συνεχίζει να είναι μια αύρα.

Αυτό το Best Buy-exclusive είναι μια εξαιρετική αξία αν ψάχνετε για μια τηλεόραση πλήρους οθόνης Full HD σε τιμή entry-level. Η ανάλυση 1080p σπορ Toshiba, φέρνει σε επαφή τα παιχνίδια HD, τις ταινίες Blu-ray και την τηλεόραση με φωτεινές, ευκρινείς εικόνες. Η οθόνη 48,5 "είναι ιδανική για να γεμίσει ένα μεγάλο σαλόνι ή χώρο μέσου μεγέθους-θεάτρου, δίνοντάς σας την ευκαιρία να έχετε μια θεατρική εμπειρία χωρίς να ξοδέψετε πάρα πολύ. Περιλαμβάνει επίσης δύο ηχεία 10W με ενίσχυση ήχου DTS TruSurround, προσφέροντας συναρπαστικό ήχο στο σπίτι σας. Μέρος της αιτίας που η τηλεόραση έχει μια τέτοια αξία είναι ότι δεν διαθέτει έξυπνη λειτουργικότητα, αλλά με τρεις εισόδους HDMI είναι εύκολο να συνδέσετε ένα ραβδί Amazon Fire ή Roku για λειτουργία συνεχούς ροής. Με πάνω από 150 κριτικές, η τηλεόραση χτυπάει ένα 97% συνιστώμενο ποσοστό, με τους περισσότερους αναθεωρητές να δείχνουν προς την ικανοποίηση της αξίας τους για την τιμή.

Μια σχετικά νέα είσοδος στην αγορά της τηλεόρασης, η έκδοση 43K ιντσών 4K Ultra HD Smart LED φωτιά της Element, γίνεται όλο και πιο ευχάριστη. Με πραγματική ποιότητα εικόνας 4K, υπάρχουν πάνω από οκτώ εκατομμύρια pixel που επιτρέπουν την καταπληκτική χρώματα, την αντίθεση και τη σαφήνεια. Ευτυχώς, η εξαιρετική ποιότητα εικόνας γυαλίζει μόνο την επιφάνεια της δυνατότητας αυτής της τηλεόρασης και εκεί έρχεται στο φως η τηλεόραση πυρκαγιάς του Amazon.

Με την εμπειρία της Fire TV που είναι ενσωματωμένη απευθείας στις τηλεοράσεις Element, οι αγοραστές θα πάρουν πάνω από 15.000 κανάλια από το κουτί, Alexa Skills και πάνω από 140 κανάλια και εφαρμογές, όπως το Prime Video, το HBO Now, το Netflix, το Hulu κ.α. Μια ενσωματωμένη φωνητική εφαρμογή φωνής με την Alexa συνδυάζεται με ένα εύκολο στη χρήση και με πλοήγηση φιλικό περιβάλλον. Το τηλεχειριστήριο επιτρέπει επίσης την αναπαραγωγή ζωντανής τηλεόρασης, την εκτόξευση εφαρμογών, τη μουσική, τον έλεγχο έξυπνων οικιακών συσκευών, την εναλλαγή εισόδου και πολλά άλλα. Η εγκατάσταση είναι εξίσου απλή με το τηλεχειριστήριο και τη διασύνδεση. Συνδέστε το, συνδέστε το στο Wi-Fi και απολαύστε τις εκπομπές, ακόμη και όταν οι αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού μεταφορτώνονται στο παρασκήνιο για μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις άλλες καλύτερες έξυπνες τηλεοράσεις που μπορείτε να αγοράσετε.

Προετοιμαστείτε να δοκιμάσετε αθλήματα, βιντεοπαιχνίδια και ταινίες δράσης σε πλήρη δόξα 4K χωρίς καθυστέρηση ή θόλωση με την τηλεόραση Sharp 4K UHD. Αυτή η τηλεόραση διαθέτει οθόνη 60 ιντσών με ροή 2160p σε φωτεινή εικόνα LED τύπου πλάσματος. Αυτή η άριστη ποιότητα συνδυάζεται με ένα ρυθμό κίνησης 120, το οποίο είναι κρίσιμο για τη γρήγορη ψυχαγωγία όπως το χόκεϊ ή οι σκοπευτές FPS. Η τηλεόραση πακέτα αυτή την εξαιρετική εμπειρία προβολής με προηγμένο ήχο DBX, συμπεριλαμβανομένων δύο ηχείων 15W που λειτουργούν καλά αντί για μια ηχητική μπάρα. Η τηλεόραση έρχεται επίσης έξυπνα με ενσωματωμένο WiFi και πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες streaming όπως Netflix, Amazon και Vudu. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τον εξοπλισμό του θεάτρου σας μέσω των δύο θυρών HDMI 2.0 που παρέχουν υψηλής ταχύτητας HDMI για εικόνα 4K και ψηφιακό ήχο surround, που παρέχουν ένα κρίσιμο πόδι σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις του HDMI. Αυτή είναι η καλύτερη εικόνα και ρυθμός καρέ που θα βρείτε σε αυτό το εύρος τιμών, οπότε αν ψάχνετε για ποιότητα σε τιμή προϋπολογισμού, αυτή είναι η τηλεόραση για εσάς.

Ο εξοπλισμός παιχνιδιού μπορεί να είναι ακριβός, αλλά ο 43-ιντσών TCL 49S305 αποτελεί απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να είναι. Στα 1080p, η ποιότητα της εικόνας δεν θα χτυπήσει τις κάλτσες σας σε σύγκριση με τις ακριβότερες επιλογές. Ακόμα, είναι αρκετά καλό για την τιμή. Ο ρυθμός ανανέωσης είναι 60Hz, ο οποίος είναι ιδανικός για τυχερά παιχνίδια, δεδομένου ότι τα κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών καλύπτονται με 60fps. Τα χρώματα εμφανίζονται ελαφρώς χωρίς κορεσμένα, αν και θα έχετε καλές λεπτομέρειες σκιάς.

Με τη βάση, η έξυπνη τηλεόραση LED μετρά 38,3 x 24,4 x 7,5 ίντσες και ζυγίζει 16,8 λίβρες. Σε μια προηγούμενη εκδοχή, οι θύρες συνδεσιμότητάς της αντιμετωπίζουν δυσκολία στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, αλλά το μοντέλο αυτό καθορίζει ότι έτσι οι τρεις θύρες HDMI, υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλ., Υποδοχή καλωδίου / κεραίας, θύρα USB και οπτική έξοδος ήχου φθάνω. Για να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο, μπορείτε να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη για να έχετε εύκολη πρόσβαση στα αγαπημένα σας κανάλια, στις υπηρεσίες συνεχούς ροής και, φυσικά, στις κονσόλες παιχνιδιών.

Οι τηλεοράσεις της Samsung συνεχίζουν να αποτελούν πρότυπο για τον ανταγωνισμό και η UN40MU6300 40 ιντσών δεν αποτελεί εξαίρεση με την οθόνη LED 4K Ultra HD LED. Με τη διαχείριση χρώματος της UHD της Samsung σε ρυμουλκό και τέσσερις φορές τα εικονοκύτταρα των κανονικών τηλεοράσεων με οθόνη 4K, τα χρώματα είναι ζωντανά και καθαρά, με αποτέλεσμα μια ζωντανή εμπειρία που σίγουρα θα ικανοποιήσει έναν αγοραστή. Πέρα από την ποιότητα της εικόνας, η Samsung λάμπει με τις επιλογές συνδεσιμότητάς της, συμπεριλαμβανομένου του OneRemote, το οποίο είναι ένα ενιαίο σημείο πρόσβασης για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας που απαιτεί απολύτως μηδενικό χειροκίνητο προγραμματισμό. Ένα απλοποιημένο τηλεχειριστήριο με λιγότερα από 10 κουμπιά στο μπροστινό μέρος υποδεικνύει τις επιλογές μόνο στις ανάγκες.

Το Smart Hub της Samsung φέρνει όλες τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, σπορ, ταινίες και μουσική στα χέρια σας με το πάτημα ενός κουμπιού μαζί με τις εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε μέσω του App Store της Samsung. Οι ιδιοκτήτες έξυπνων τηλεφώνων της Samsung θα βρουν επίσης την υπηρεσία κατοπτρισμού SmartView των τηλεοράσεων αρκετά βολική επειδή μπορούν να αντικατοπτρίζουν το περιεχόμενο από το smartphone τους απευθείας στην τηλεόραση.

Αναμείνετε γρήγορη ασύρματη σύνδεση σε προσιτή τιμή με αυτό το Insignia TV 55 ιντσών. Με ενσωματωμένο Wi-Fi υψηλής ταχύτητας και σύνδεση Ethernet, μπορείτε να περιμένετε να προβάλλετε περιεχόμενο 4K χωρίς να χτυπήσετε για την ευχαρίστησή σας. Η έξυπνη τηλεόραση 4K έρχεται επίσης με την βραβευμένη ενσωματωμένη πλατφόρμα Roku smart, η οποία είναι διακεκριμένη για την εύχρηστη διασύνδεσή της και την άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το Netflix, το Hulu Plus και πάνω από 4000 άλλα κανάλια συνεχούς ροής.

Η τηλεόραση έρχεται επίσης με εξαιρετικές επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων 3 εισόδων HDMI που παρέχουν 2160p εικόνα 4K για συμβουλές παιχνιδιών βίντεο και άλλα μέσα. Μια οθόνη LED παρουσιάζει μια κρυστάλλινη εικόνα με βαθιά αντίθεση και αναδυόμενο χρώμα ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού, ενώ μια γωνία θέασης 178 μοιρών κάνει την τηλεόραση ορατή από οπουδήποτε στο σπίτι. Απολαύστε εντυπωσιακό εικονικό ήχο με δύο ηχεία 10 καναλιών βασικών καναλιών που προσφέρουν εμπειρία surround. Τέλος, η τηλεόραση διαθέτει 1 είσοδο USB για τη σύνδεση καμερών και ένα τσιπ V για την παρακολούθηση της πρόσβασης στο περιεχόμενο.

Το "μεγαλύτερο είναι καλύτερο" είναι ο κανόνας για τις οθόνες τηλεόρασης, αλλά μερικές φορές πρέπει να πάτε μικρός. Για παράδειγμα, ίσως χρειαστεί μια μικρή τηλεόραση στο RV σας για να κρατήσετε τα παιδιά που κατέχουν σε μεγάλες κινήσεις, ή ίσως μόλις μετακομίσατε σε ένα μικρό δωμάτιο dorm, ή ίσως θέλετε ακριβώς μια μικρή οθόνη στην κουζίνα για να έχει το παιχνίδι όταν μαγειρεύετε. Για όλα αυτά τα σενάρια, αυτή η τηλεόραση 24 ιντσών από το Scepter είναι μια μεγάλη αγορά.

Είναι λίγο πάνω από $ 100 και έχει μια απότομη οθόνη με οπίσθιο φωτισμό LED που εμφανίζεται σε ακτινοβόλο ανάλυση 720p σε αναλογία 16: 9. Η εγκατάσταση είναι απλή και μπορεί να γίνει οπουδήποτε με είσοδο HDMI για την αναπαραγωγή ήχου και εικόνων υψηλής ευκρίνειας. Μπορείτε να αναπαράγετε πολυμέσα μέσω θύρας USB ή μέσω της ενσωματωμένης συσκευής αναπαραγωγής DVD. Το φινίρισμα από βουρτσισμένο μέταλλο κάνει την τηλεόραση πιο όμορφη από ό, τι δείχνει η τιμή, αλλά τα ηχεία είναι στην ήσυχη πλευρά.

Οι νέες τηλεοράσεις 50 ιντσών είναι λίγες και απέχουν πολύ από την τιμή των 500 $, αλλά αυτό το μοντέλο από το Hisense ταιριάζει με το νομοσχέδιο και περιλαμβάνει πανέμορφη ανάλυση 4K για εκκίνηση. Το Hisense 50H6C μπορεί να γεμίσει με σιγουριά ένα καθιστικό ή ένα γραφείο με ανάλυση 2160p που εμφανίζει εικόνα στην υπέροχη οθόνη 4K Ultra-HD. Αναβαθμίζει ακόμη και το τρέχον HD σε UHD για την καλύτερη εικόνα που διατίθεται σε όλα τα μέσα.

Είναι τοποθέτηση σε τοίχο και φαίνεται εξαιρετική σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Τα ενσωματωμένα ηχεία προσφέρουν ακόμη και πλούσιο ήχο, αν και ζευγάρια υπέροχα με ένα soundbar ή σύστημα home theater για να κάνουν το σαλόνι σας ζωντανό. Το Hisense περιλαμβάνει ασύρματη συνδεσιμότητα για streaming μέσω WiFi, καθώς και έξυπνη λειτουργικότητα. Ενώ το UI δεν είναι αρκετά στο ίδιο επίπεδο με τους ανταγωνιστές μεγάλου ονόματος, είναι υπέροχο να έχετε πρόσβαση σε δημοφιλές περιεχόμενο συνεχούς ροής από το μενού της τηλεόρασης με τόσο μικρό κόστος.

Διαβάστε περισσότερες κριτικές για τις καλύτερες τηλεοράσεις HiSense που διατίθενται για την αγορά online.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .