Τα αγαπημένα μας μυστικά αυγά του Πάσχα Google

Γνωστή για την ύπαρξη μιας εταιρείας που «εργάζεται σκληρά και παίζει σκληρά», η Google έχει κάνει ένα παιχνίδι για να εισαγάγει παιχνιδιάρικα αυγά Πάσχας και άλλα αστεία στα προϊόντα της, κυρίως την αναζήτηση Google. Αυτά τα αυγά του Πάσχα δεν είναι το είδος εμφάνισης στην εικόνα αποτελεσμάτων αναζήτησης παραπάνω. Αντ 'αυτού, παίρνουν τη μορφή εσωτερικών ανέκδοτων και κρυφών χαρακτηριστικών που είναι συχνά δύσκολο να ανακαλυφθούν. Εδώ είναι τα αγαπημένα μας αυγά του Πάσχα Google όλων των εποχών.

Atari Breakout

Αυτό είναι ένα αυγό του Πάσχα σε δύο βήματα. Μπορείτε να βρείτε ένα μυστικό παιχνίδι αναζητώντας πρώτα τη φράση "Atari Breakout" και κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο Google Images στα αποτελέσματα αναζήτησης. Θα πάρετε ένα παιχνίδι ξεμπλοκαρίσματος εικόνας συμπληρωμένο με ηχητικά εφέ.

Κάνετε έναν κύλινδρο

Ευγενική παραχώρηση του Wikimedia Commons

Η Google χρησιμοποιεί τη φράση "κάνουμε ένα κύλινδρο" και ολόκληρη η οθόνη θα κυλήσει. Μπορείτε επίσης να γράψετε στο Google τη φράση "Z ή R δύο φορές" για να πάρετε το ίδιο αποτέλεσμα. Αυτό είναι επίσης ένα τέχνασμα που χρησιμοποιείται στις αναζητήσεις σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Σημείωση: Αυτό το τέχνασμα δεν θα λειτουργήσει αν ξεκινήσετε από μια σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης. Είναι καλό μόνο αν το κάνετε από την αρχική σελίδα αναζήτησης Google.

Tilt με το Google

Google

Η Google λέξη "akew" και όταν τα αποτελέσματα αναζήτησης επιστραφούν, ολόκληρη η οθόνη θα κλίνει. Είναι μια μεγάλη επίδειξη του ορισμού της λέξης. Αυτό είναι ένα τέχνασμα που θα λειτουργήσει και από αναζητήσεις σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Πάρκο Bletchley

Αναζητήστε το "πάρκο bletchley" και το όνομα του Google Place θα εμφανιστεί με μια κινούμενη προσομοίωση ενός αποκωδικοποιημένου κώδικα. Αυτό συμβαίνει επειδή, όπως εξηγείται στο αποτέλεσμα, "το Bletchley Park, στο Milton Keynes, Buckinghamshire, ήταν ο κεντρικός χώρος του κυβερνητικού κώδικα του Ηνωμένου Βασιλείου και της σχολής Cypher".

Zerg Rush

Google "zerg rush", και θα δείτε ότι οι "o" επιστολές από την Google αρχίζουν να βρέχονται από την οθόνη και να καταστρέφουν τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Αυτό είναι επίσης ένα παιχνίδι, και μπορείτε να κάνετε κλικ στην πτώση o πολλές φορές για να σταματήσετε. Κάθε φορά που κάνετε κλικ σε μια "o", η γραμμή ζωής πάνω από αυτή θα μειωθεί. Παίρνει περίπου τρία κλικ για να καταστρέψει το γράμμα. Τελικά, θα υπάρξουν πάρα πολλοί, και θα φάνε όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης ούτως ή άλλως.

Μόλις νικήσετε, το o θα σχηματίσει ένα τεράστιο "GG" στα κενά αποτελέσματα αναζήτησης, για "καλό παιχνίδι".

Συμβουλή: Για να διατηρήσετε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα παιχνιδιού, δοκιμάστε να παίζετε σε μια οθόνη αφής, όπου μπορείτε να πατήσετε πιο γρήγορα από ότι μπορείτε να κάνετε κλικ με ένα ποντίκι.

Ανάγραμμα

Εάν αναζητήσετε "αναγραμματισμό", η Google θα σας ρωτήσει αν εννοούσατε "καρφίτσα".

Η πρώτη αντίδρασή σας μπορεί να είναι "Σοβαρά; Κάνετε ότι πολλοί άνθρωποι ψάχνουν για" nag a ram "και γιατί στον κόσμο θα σας nag ένα κριάρι, ούτως ή άλλως;" Αλλά, μην κρίνετε τόσο γρήγορα. "Nag a ram", είναι ένα αναγραμματισμό για το αναγραμματισμό. Πείτε τρεις φορές γρήγορα!

Αναδρομή

Εάν αναζητάτε "επανάληψη", η Google θα σας ρωτήσει αν εννοούσατε την επανάληψη. Εάν δεν το πήρατε, αυτό είναι ένα αστείο επειδή ένας αναδρομικός ορισμός είναι ένας ορισμός που περιέχει το στοιχείο που ορίζεται ως μέρος του ορισμού.

Ένα αυγό του Πάσχα ως Πασχαλινό αυγό

Αυτό το Google:

1.2 + (sqrt (1- (sqrt (x ^ 2 + y ^ 2)) ^ 2) + 1 - x ^ ) +1/4) από -1,6 έως 1,6

Δεν χρειάζεται να είναι το Πάσχα, αλλά χρειάζεστε ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Ο Internet Explorer πιθανώς θα σας απογοητεύσει. Λοιπόν, αυτό είναι γενικά αλήθεια.

Αυτό που βλέπετε εδώ είναι η εκπληκτική δύναμη της κρυφής αριθμομηχανής της Google .

Ένας Λόγος Προσοχής

Τα αυγά του Πάσχα είναι όλα χωρίς έγγραφα και κρυμμένα χαρακτηριστικά, και θα μπορούσαν να εξαφανιστούν χωρίς προειδοποίηση σε οποιοδήποτε σημείο.