Προσθήκη δωματίων σε σελίδες του Facebook με το RumbleTalk

01 από 05

Προσθέστε μια συνομιλία στη σελίδα σας στο Facebook

(Screenshot από το / us / rumbletalk.com)

Οι σελίδες του Facebook και οι ιδιοκτήτες τους αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους να εμπορευθούν τα συμφέροντα ή τους οργανισμούς τους και να διατηρήσουν τους επισκέπτες να ασχολούνται. Όπως εντοπίζονται σε ιστότοπους, οι χώροι συνομιλίας κάνουν μια μεγάλη προσθήκη στις σελίδες κοινωνικών μέσων και μπορούν να προχωρήσουν σε μεγάλο βαθμό στην ενθάρρυνση επαναλαμβανόμενων επισκεπτών.

Ευτυχώς, η υπηρεσία RumbleTalk chat room παίρνει τις εικασίες από τη δημιουργία των δικών σας chat rooms για τις Σελίδες Facebook και μπορεί να έχει το site σας εξοπλισμένο και λειτουργικό μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Ξεκινώντας με το RumbleTalk στο Facebook
Για να ξεκινήσετε με την προσθήκη του δικού σας χώρου συνομιλίας στις σελίδες σας στο Facebook, ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα:

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook.
  2. Επισκεφθείτε τη σελίδα RumbleTalk στο Facebook.
  3. Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Προσθήκη τώρα" για να συνεχίσετε την εγκατάσταση του δωματίου συνομιλίας.

Πόσα άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δωμάτιο συνομιλίας μου;
Η δωρεάν υπηρεσία του RumbleTalk θα σας επιτρέψει να φιλοξενήσετε μέχρι και 25 άτομα στο δωμάτιο συνομιλίας σας ταυτόχρονα. Αν θέλετε να επεκτείνετε τον αριθμό των χρηστών που μπορείτε να έχετε στη συνομιλία σας, είναι διαθέσιμες οι λογαριασμοί RumbleTalk Premium.

02 του 05

Επιλέξτε τη σελίδα σας στο Facebook

(Screenshot από το / us / rumbletalk.com)

Στη συνέχεια, επιλέξτε τη σελίδα Facebook που θέλετε να εγκαταστήσετε και ενσωματώστε ένα νέο δωμάτιο συνομιλίας RumbleTalk , όπως απεικονίζεται παραπάνω. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε τη σελίδα Facebook από μια λίστα διαθέσιμων σελίδων.

Μόλις επιλέξετε τη σελίδα για να ενσωματώσετε τη συζήτηση, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Προσθήκη καρτέλας σελίδας" για να συνεχίσετε.

03 του 05

Εγκατάσταση της αίθουσας συνομιλίας

(Screenshot από το / us / rumbletalk.com)

Στη συνέχεια, ανοίξτε τη σελίδα σας στο Facebook. Στις καρτέλες της σελίδας, θα πρέπει να παρατηρήσετε ένα εικονίδιο με μπαλόνι πράσινης λέξης με ένα πρόσωπο συναισθημάτων, όπως απεικονίζεται παραπάνω. Αυτή είναι η καρτέλα RumbleTalk chat room στη σελίδα σας στο Facebook. Κάντε κλικ στην καρτέλα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο σας chat room τώρα.

04 του 05

Πώς να χρησιμοποιήσετε το δωμάτιο συνομιλίας RumbleTalk για τις σελίδες του Facebook

(Screenshot από το / us / rumbletalk.com)

Το νέο σας chat room της σελίδας Facebook θα εμφανιστεί όπως παρουσιάζεται παραπάνω. Αυτό είναι το προεπιλεγμένο δέρμα, το οποίο μπορεί να αλλάξει χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις RumbleTalk κάνοντας κλικ στην καρτέλα "Ρυθμίσεις".

Πώς να συνδεθείτε στο δωμάτιο συνομιλίας σας
Όταν φορτώνετε για πρώτη φορά το δωμάτιο συζήτησης του Facebook Pages, θα εμφανιστεί μια ερώτηση για σύνδεση χρησιμοποιώντας είτε τον λογαριασμό σας στο Facebook (ευκολότερος), έναν λογαριασμό επισκέπτη (ιδιαίτερα χρήσιμος για άτομα χωρίς λογαριασμούς Facebook που εξακολουθούν να θέλουν να συμμετάσχουν στη σελίδα σας και στους αναγνώστες του) , ή έναν λογαριασμό RumbleTalk.

Μπορείτε να επιλέξετε ποιοι λογαριασμοί απαιτούνται για τη συζήτηση, εκτός από ποιος μπορεί να δει μηνύματα στον πίνακα ρυθμίσεων.

Χρησιμοποιώντας τη νέα αίθουσα συζήτησης στο Facebook
Θα παρατηρήσετε μια λίστα φίλων που θα εμφανιστεί στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Εδώ είναι όπου κάθε χρήστης είναι εισηγμένη που εισέρχεται στο chat. Στα δεξιά της λίστας φίλων βρίσκεται το πεδίο μηνυμάτων σας. Σε αυτήν την περιοχή, κάθε μήνυμα αποστολής που θα σταλεί θα εμφανιστεί σε αυτό το πλαίσιο. Τέλος, το μαύρο ορθογώνιο στο κάτω μέρος της οθόνης είναι το πεδίο κειμένου, όπου μπορείτε να εισάγετε τα μηνύματά σας κατά τη σύνδεση με την υπηρεσία.

RumbleTalk Facebook Chat Room Ελέγχου
Μόλις συνδεθείτε, θα βρείτε ένα πεδίο μαύρων κουμπιών ελέγχου που βρίσκεται στα αριστερά του πεδίου κειμένου. Αυτά τα κουμπιά περιλαμβάνουν:

05 του 05

Προσαρμογή της αίθουσας συνομιλίας RumbleTalk στο Facebook

(Screenshot από το / us / rumbletalk.com)

Ενώ το προεπιλεγμένο δωμάτιο συνομιλίας RumbleTalk είναι ωραίο, μπορεί να θέλετε να προσαρμόσετε τη συνομιλία για τις σελίδες σας στο Facebook. Κάνοντας κλικ στην καρτέλα ρυθμίσεων RumbleTalk στην κορυφή της αίθουσας συνομιλίας, μπορείτε να προσαρμόσετε την υπηρεσία για τους επισκέπτες σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Από αυτήν την καρτέλα, μπορείτε να τροποποιήσετε ή να αλλάξετε: