Οι ιστορίες Snapchat εξηγούνται

Μοιραστείτε στιγμιότυπα σε ένα αφηγηματικό στυλ

Αναρωτιέστε τι είναι οι ιστορίες Snapchat ; Δεν είσαι ο μόνος.

Αν είστε έμπειρος χρήστης, τότε πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι το Snapchat είναι μια δημοφιλής εφαρμογή που χρησιμοποιείται για την αποστολή γρήγορων φωτογραφιών και βίντεο σε άτομα και ομάδες φίλων με τον πιο απλό τρόπο - επειδή αυτοί αυτοί "αυτοκαταστρέφονται" και αυτομάτως διαγράφηκε μόλις δευτερόλεπτα μετά το άνοιγμα του παραλήπτη.

Αλλά οι ιστορίες Snapchat σας δίνουν έναν ολοκαίνουργιο τρόπο να μοιράζεστε υλικό με τους φίλους σας. Στην πραγματικότητα, αυτό το νέο μικρό χαρακτηριστικό μοιάζει πολύ περισσότερο με μια προσωπική τροφή παρά με ένα μήνυμα. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για αυτό.

Οι ιστορίες Snapchat εξηγούνται

Μια ιστορία Snapchat είναι μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που δημοσιεύετε στο δικό σας τμήμα ιστοριών (ή ζωοτροφών) του λογαριασμού σας, το οποίο είναι ορατό από εσάς και όλους τους φίλους σας. Απλά σπρώξτε από τα δεξιά προς τα αριστερά σε οποιαδήποτε καρτέλα της εφαρμογής Snapchat μέχρι να δείτε μια καρτέλα με την ετικέτα "Ιστορίες". Οι ιστορίες των φίλων σας θα εμφανιστούν στις "Πρόσφατες ενημερώσεις".

Μπορείτε να πατήσετε το όνομα κάποιου για να ενεργοποιήσετε την προβολή της ιστορίας ενός φίλου ή ιστορίες με τη σειρά που δημοσιεύτηκε αν ο χρήστης δημοσίευσε πολλά από αυτά. Οι ιστορίες ζουν για 24 ώρες και μπορούν να προβληθούν ξανά και ξανά για εκείνη την περίοδο. Μόλις λήξει η προθεσμία των 24 ωρών, διαγράφονται αυτόματα.

Όταν δημοσιεύετε μια ιστορία, οι φίλοι σας θα την δουν να εμφανίζονται στην ενότητα ιστοριών τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν τις ρυθμίσεις απορρήτου τους έτσι ώστε οι ιστορίες τους να μπορούν να προβληθούν από οποιονδήποτε στο Snapchat, απλά φίλους ή μια προσαρμοσμένη ομάδα χρηστών.

Δημοσιεύοντας μια ιστορία Snapchat

Η δημοσίευση μιας ιστορίας στο Snapchat είναι εύκολη. Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε.

Κατ 'αρχάς, μπορείτε να το κάνετε απευθείας από την οθόνη snap / record . Μόλις τελειώσετε με τη φωτογραφία ή το βίντεό σας, θα πρέπει να παρατηρήσετε ένα ορθογώνιο εικονίδιο με ένα σύμβολο συν στο κάτω μέρος της οθόνης. Επιλέγοντας αυτό θα το προσθέσετε στη ροή της ιστορίας σας και εάν είναι η πρώτη σας φορά, ένα αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανίσει ένα μήνυμα που θα σας ζητά να το επιβεβαιώσετε και επίσης να σας δώσω μια σύντομη εξήγηση για το τι κάνει το εικονίδιο.

Λάβετε υπόψη ότι μόλις πατήσετε το μικρό εικονίδιο για να το προσθέσετε στις ιστορίες σας, δεν υπάρχει επιστροφή. Γίνεται αναρτήθηκε στη ζωοτροφή σας και από την εμφάνιση των πραγμάτων αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει τρόπος να διαγραφεί μόνοι σας. Θα διαγραφεί μόνο μετά από 24 ώρες, οπότε απλά θα πρέπει να το περιμένετε.

Ο δεύτερος τρόπος να προσθέσετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στην ενότητα ιστοριών σας είναι να πατήσετε στην καρτέλα "Αποστολή σε ..." και να πατήσετε τον κύκλο δίπλα στην "Η ιστορία μου" που βρίσκεται στο επάνω μέρος της λίστας φίλων σας. επιλέξτε όλους τους φίλους που θέλετε να λάβετε ατομικά το μήνυμά σας.

Γενικά, η πρώτη μέθοδος απόσπασης είναι χρήσιμη αν θέλετε αποκλειστικά το μήνυμά σας να τοποθετηθεί απευθείας στις ενότητες ιστοριών σας και αυτό είναι. Η δεύτερη μέθοδος σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε το μήνυμα στις ιστορίες σας, ενώ ταυτόχρονα επιλέγετε όσους φίλους θέλετε να λάβετε ως κανονικό μήνυμα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τις ιστορίες Snapchat;

Με τόσες πολλές άλλες μικρο-βίντεο και casual εφαρμογές κοινής χρήσης φωτογραφιών, όπως το Instagram και άλλοι, γιατί θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε το Snapchat Stories ούτως ή άλλως;

Η ιδέα είναι ότι οι χρήστες μπορούν να δουν μια ιστορία για όλη την ημέρα τους με αφηγηματικό τρόπο μέσα από ιστορίες. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται για να δώσει στους φίλους μια σύντομη ματιά σε όσα ενδιαφέροντα πράγματα έχει κάνει ένας φίλος τις τελευταίες 24 ώρες.

Οι άνθρωποι που έχουν μεγάλες ακολουθίες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις ιστορίες. Το Snapchat ήταν πάντα γνωστό ως ιδιωτική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, αλλά οι ιστορίες προσφέρουν έναν πιο κοινό τρόπο κοινής χρήσης. Πολλά πρόσωπα, μάρκες και άλλοι χρήστες με υψηλό προφίλ μπορούν να μοιράζονται το όνομα χρήστη Snapchat με το χέρι ή με snapcode, έτσι ώστε οι ιστορίες που δημοσιεύουν να μπορούν να προβληθούν από χιλιάδες και χιλιάδες χρήστες που αποφασίζουν να τα προσθέσουν.

Παρόλο που όλοι έχουμε πρόσβαση σε τόσες άλλες εφαρμογές feed-style για να μοιραστούμε τη ζωή μας με τους φίλους μας, οι ιστορίες Snapchat είναι τουλάχιστον μια μεγάλη νέα επιλογή για να χρησιμοποιήσετε αν πάρετε ένα φανταστικό snap που θα θέλατε να είναι ορατό για περισσότερο από μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Μερικές φορές, ένα μήνυμα είναι τόσο καλό που πρέπει να είναι προσβάσιμο τουλάχιστον μερικές φορές.

Αν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε τα snaps τελευταία ακόμα περισσότερο, δείτε το άρθρο μας σχετικά με τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης Snapchat .