Οι καλύτερες εφαρμογές για το Android Tablet σας

01 του 06

Εφαρμογές βελτιστοποιημένες για το tablet σας

Getty Images

Ένα νέο tablet είναι μια κενή πλάκα που περιμένει να φορτωθεί με παιχνίδια, μουσική, βίντεο και εργαλεία παραγωγικότητας. Μόλις δημιουργήσετε το νέο tablet Android , ήρθε η ώρα να φορτώσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Όταν χρησιμοποιείτε ένα tablet, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για μεγαλύτερες οθόνες και, ευτυχώς, σήμερα είναι οι περισσότεροι. Θα διαπιστώσετε ότι πολλές από τις εφαρμογές smartphone σας είναι συμβατές με διαφορετικά μεγέθη οθόνης. Με αυτό κατά νου, εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές για ανάγνωση, παρακολούθηση ταινιών και τηλεόρασης και πολλά άλλα για το tablet Android σας.

02 του 06

Καλύτερες εφαρμογές tablet για ανάγνωση

Getty Images

Το tablet σας είναι ένα φυσικό πρόγραμμα ανάγνωσης eBook και οι εφαρμογές eBook είναι ιδανικές για μεγάλες οθόνες. Αυτό που επιλέγετε εξαρτάται περισσότερο από το πού προτιμάτε να αγοράσετε υλικό ανάγνωσης. Η πιο δημοφιλής εφαρμογή είναι το Kindle του Amazon, το οποίο διπλασιάζεται ως περιβάλλον ανάγνωσης και βιβλιοπωλείο.

Μπορείτε να διαβάσετε βιβλία χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Kindle και από άλλες πηγές, συμπεριλαμβανομένης της τοπικής βιβλιοθήκης σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε επίσης να δανείσετε ή να δανειστείτε Ηλεκτρονικά Βιβλία από άλλους χρήστες του Amazon, κάτι που είναι δροσερό.

Μια άλλη επιλογή είναι η εφαρμογή Nook από Barnes και Noble, η οποία προσφέρει επίσης μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη, περιλαμβάνει πολλά δωρεάν βιβλία. Άλλες πηγές για eBooks περιλαμβάνουν τα Βιβλία Google Play, τα Βιβλία Kobo (από Kobo eBooks) και το OverDrive (από την OverDrive Inc.), το τελευταίο από τα οποία σας επιτρέπει να δανειστείτε eBooks και audiobooks από την τοπική βιβλιοθήκη σας.

03 του 06

Εφαρμογές Tablet για Ειδήσεις

Getty Images

Οι ειδήσεις κινούνται γρήγορα και οι εφαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν να κρατήσετε κορυφαίες ιστορίες και τρέχοντα γεγονότα, ώστε να μην χάσετε τίποτα. Το Flipboard είναι μια δημοφιλής εφαρμογή που σας επιτρέπει να καθαρίζετε τα νέα. Επιλέγετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και η εφαρμογή θα συλλέξει τις πιο δημοφιλείς σχετικές ιστορίες σε μια εύκολη στην ανάγνωση και ελκυστική διεπαφή. Το SmartNews προσφέρει μια διεπαφή με καρτέλες, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε γρήγορα τις κατηγορίες ειδήσεων. Για να περιηγηθείτε στους τίτλους και να λάβετε τις καθημερινές προβλέψεις, ανατρέξτε στις Ειδήσεις και τον Καιρό της Google, οι οποίες επίσης προσφέρουν μια προσαρμοσμένη αρχική οθόνη.

Η ροή ειδήσεων Feedly είναι ένας άλλος μεγάλος πόρος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον ιστό και σε όλες τις συσκευές σας για να ανακαλύψετε και να αποθηκεύσετε άρθρα που θέλετε να διαβάσετε, οργανωμένα ανά κατηγορία. Υπάρχει επίσης το Pocket, το οποίο είναι ένα αποθετήριο για όλες αυτές τις ιστορίες που θέλετε να "αποθηκεύσετε για αργότερα". Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και για να αποθηκεύσετε βίντεο και άλλο περιεχόμενο από το Flipboard και άλλες υπηρεσίες. Τόσο το Feedly όσο και το Pocket είναι επίσης διαθέσιμα στην επιφάνεια εργασίας, ώστε να μπορείτε εύκολα να αλλάζετε μεταξύ συσκευών χωρίς να χρειάζεται να κάνετε σελιδοδείκτες ή συνδέσμους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

04 του 06

Εφαρμογές Tablet για ταινίες, μουσική και τηλεόραση

Getty Images

Είναι πολύ πιο ευχάριστο να βλέπετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο tablet σας παρά στο smartphone σας και, ευτυχώς, οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές παίζουν ωραία με μεγάλες και μικρές οθόνες. Κατεβάστε το Netflix και το Hulu (απαιτούνται συνδρομές), όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις λίστες σας και να παραλάβετε από πού σταμάτησες στην πιο πρόσφατη συνεδρία σας.

Στο μέτωπο της μουσικής, έχετε τη Μουσική Google Play, το Slacker Radio, το Spotify και την Pandora, το καθένα από τα οποία προσφέρει διάφορους τρόπους για να ανακαλύψετε νέες μελωδίες και επιλογές για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Η Μουσική Google Play έχει τη μικρότερη μουσική βιβλιοθήκη προς το παρόν. Οι περισσότερες υπηρεσίες προσφέρουν δωρεάν λογαριασμούς που υποστηρίζονται από διαφημίσεις, αλλά συνήθως απαιτούν συνδρομή συνδρομητικής τηλεόρασης για ακρόαση μέσω κινητού τηλεφώνου.

Και για τα βίντεο και για τη μουσική, το YouTube είναι ένας εξαιρετικός πόρος και η επιλογή του χωρίς σύνδεση κρατά το τρέξιμο ακόμη και όταν είστε εκτός εμβέλειας Wi-Fi.

05 του 06

Εφαρμογές Tablet για Εξερεύνηση

Getty Images

Φέρτε τον εξερευνητή σε σας με το Google Earth, την εφαρμογή NASA και την εφαρμογή Star Tracker. Με το Google Earth, μπορείτε να πετάξετε σε επιλεγμένες πόλεις σε 3D ή να κατεβείτε στην προβολή δρόμου. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και βίντεο της NASA, να μάθετε για νέες αποστολές και ακόμη να παρακολουθείτε δορυφόρους στην εφαρμογή της NASA. Τέλος, μπορείτε να ανακαλύψετε τι είναι στον ουρανό πάνω από το Star Tracker, το οποίο σας βοηθά να αναγνωρίσετε τα αστέρια, τους αστερισμούς και άλλα αντικείμενα (πάνω από 8.000).

06 του 06

Μια εφαρμογή για τη σύνδεση των συσκευών σας

Getty Images

Τέλος, το Pushbullet είναι μια δημοφιλής εφαρμογή που κάνει κάτι μάλλον απλό: συνδέει το smartphone, το tablet και τον υπολογιστή μεταξύ τους. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε κείμενα και να προβάλλετε ειδοποιήσεις στον υπολογιστή σας. Οι φίλοι σας δεν θα πιστέψουν πόσο γρήγορα πληκτρολογείτε. Μπορείτε επίσης να μοιράζεστε συνδέσμους μεταξύ συσκευών, αντί να επικοινωνείτε με τον εαυτό σας. Αυτή η εφαρμογή είναι απαραίτητο για λήψη, αν χρησιμοποιείτε πολλές διαφορετικές συσκευές όλη την ημέρα.