Πώς να επαναφέρετε εφαρμογές και παιχνίδια στο iPad σας

Ένα από τα μεγάλα οφέλη της κατοχής μιας συλλογής ψηφιακών εφαρμογών είναι η δυνατότητα εύκολης αποκατάστασης των αγορών σας χωρίς να τους πληρώσετε ξανά. Είτε είχατε ένα πρόβλημα με το iPad σας και το βάζατε στο εργοστάσιο, αναβαθμίσατε σε ένα νέο iPad ή απλά θυμηθείτε ένα παιχνίδι που απολαύσατε μήνες πίσω αλλά έπρεπε να διαγράψετε για να εξοικονομήσετε χώρο αποθήκευσης, είναι πολύ απλό να κατεβάσετε μια εφαρμογή που έχετε ήδη αγορασμένο. Δεν χρειάζεται καν να θυμάστε το ακριβές όνομα της εφαρμογής.

  1. Αρχικά, ξεκινήστε το App Store. Εάν έχετε κατεβάσει πολλές εφαρμογές στο iPad σας και δεν θέλετε να ψάξετε για το εικονίδιο του App Store, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Spotlight Search για να βρείτε γρήγορα και να ξεκινήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή.
  2. Μόλις ανοίξει το App Store, πατήστε "Αγορά" από την κάτω γραμμή εργαλείων. Είναι το δεύτερο κουμπί από τα δεξιά. Αυτό θα οδηγήσει σε μια οθόνη που θα εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που έχετε αγοράσει.
  3. Στην κορυφή, αγγίξτε το στοιχείο "Δεν είναι σε αυτό το iPad" για να περιορίσετε τις εφαρμογές σε εκείνες που δεν έχετε πλέον εγκαταστήσει στο iPad.
  4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λίστα, μέχρι να εντοπίσετε την εφαρμογή και απλά πατήστε το κουμπί σύννεφο δίπλα στο εικονίδιο της εφαρμογής για να το επαναφέρετε στο iPad.
  5. Εάν διαθέτετε iPad της 1ης γενιάς ή δεν έχετε αναβαθμίσει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος του iPad, ενδέχεται να ειδοποιηθείτε ότι δεν βρίσκεστε στην έκδοση που υποστηρίζεται από την εφαρμογή. Μπορείτε να επιλέξετε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής που υποστηρίζει το λειτουργικό σας σύστημα - το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για iPad της 1ης γενιάς - ή να επιλέξετε να ενημερώσετε το iOS στην πιο πρόσφατη έκδοση πριν προχωρήσετε στη λήψη της εφαρμογής.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση για μια εφαρμογή στο App Store. Οι εφαρμογές που έχετε αγοράσει προηγουμένως θα έχουν το κουμπί σύννεφο αντί να έχουν τιμή. Μπορείτε ακόμη και να αναζητήσετε εφαρμογές στην Spotlight Search χωρίς να ανοίξετε απευθείας το App Store.