Μιλήστε σαν μια ημέρα πειρατών: Πειρατική Clip Art και Γραμματοσειρές

Δημιουργία πρόσκλησης με πειράματα: Διακοσμήσεις για μια ομιλία σαν μια βασίλισσα ημέρας πειρατών

Ahoy, matey! Εδώ είναι μεγάλη ποινή! Μπορεί να μην είναι διπλασιασμοί χρυσού, αλλά αυτές οι συλλογές εικονογραφίας και γραμματοσειρών με ελεύθερα πειρατικά θέματα εξακολουθούν να αποτελούν θησαυρούς. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε διακοσμητικά για το μαγειρείο ή για να χτυπήσετε με χιούμορ τις προσκλήσεις σε ένα πειρατικό κορίτσι. Εάν οι καλεσμένοι του πάρτι παραβιάζουν, μπορείτε να τους κάνετε να περπατήσουν τη σανίδα.

Φυσικά, δεν περιορίζεστε στη χρήση αυτών των εικόνων και γραμματοσειρών για το Talk Like a Pirate Day. Ένα πάρτι γενεθλίων με θέματα πειρατών μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό για τα παιδιά (ενήλικες επίσης).

Για να κατεβάσετε μια εικόνα στο Mac σας, κάντε δεξί κλικ στην εικόνα και επιλέξτε Αποθήκευση εικόνας Όπως από το αναδυόμενο μενού. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις εικόνες στο φάκελο "Downloads" ή στη θέση της επιλογής σας.

Οι περισσότερες από αυτές τις εικόνες και οι γραμματοσειρές είναι δωρεάν για προσωπική χρήση, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τη συμφωνία αδειοδότησης, τις πληροφορίες σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα ή τους όρους χρήσης προτού κατεβάσετε και χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε εικόνες ή γραμματοσειρές.

Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει γραμματοσειρές πριν, ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης των γραμματοσειρών στο OS X.

Το Clip art μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή γραφικών που μπορεί να έχετε στο Mac σας, συμπεριλαμβανομένων των σελίδων, του επεξεργαστή κειμένου και της εφαρμογής διάταξης σελίδων από την Apple.

Χαριτωμένο γραφικό μου: Pirate Clip Art

Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του My Cute Graphics

Η συλλογή Pirate Clip Art από το My Cute Graphics έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά. Οι εικόνες περιλαμβάνουν πειρατές αγόρι και κορίτσι, μερικοί με παπαγάλο στον ώμο τους, μερικοί χωρίς. Οι πειρατές φορούν το τρίκοκο του καπετάνιου ή το μαντήλι ενός πρώτου συντρόφου. Άλλες εικόνες περιλαμβάνουν μια ποικιλία παπαγάλων, Jolly Rogers, κρανία και σταυροί, θησαυροφυλάκια γεμάτα χρυσά διπλανάκια, πειρατικά πλοία υπό πλήρη πλεύση, χάρτες θησαυρών, κοπές και τηλεσκόπια.

Οι περισσότερες εικόνες είναι διαθέσιμες τόσο σε έγχρωμες όσο και ασπρόμαυρες εκδόσεις που είναι κατάλληλες για εκτύπωση και χρωματισμό με κραγιόνια, σημειωτές ή χρωματιστά μολύβια. Οι εικόνες είναι σε μορφή PNG, η οποία είναι συμβατή με τις περισσότερες εφαρμογές επεξεργασίας desktop και επεξεργασίας κειμένου. Περισσότερο "

Webweaver: Δωρεάν Pirate Clip Art και κινούμενες Gifs

Εικόνα ευγενική προσφορά του Webweaver

Το Webweaver διαθέτει μια πολύχρωμη συλλογή clip art και ζωντανές gifs για να διαλέξετε, που κυμαίνονται από ελαφρώς διασκεδαστική έως ελαφρώς αμαρτωλή. Κάθε σελίδα εικόνων ταξινομείται ανά κατηγορίες, όπως πειρατές, κρανία και σταυροί, σημαίες, θησαυρός και πειρατικά πλοία.

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει κινούμενα gifs πριν, είναι πραγματικά πολύ εύκολο. Κάντε δεξί κλικ στην εικόνα και επιλέξτε Αποθήκευση εικόνας Όπως από το αναδυόμενο μενού. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το gif στο φάκελο "Downloads" ή στη θέση της επιλογής σας. Για να χρησιμοποιήσετε την κινούμενη εικόνα σε μια τοποθεσία web, μεταφορτώστε την στον ιστότοπό σας με τον ίδιο τρόπο που θα ανεβάσετε μια τυπική εικόνα. Περισσότερο "

Η νεράιδα γραφικών: Πειρατές

Η εικόνα προσφέρθηκε από το The Graphics Fairy

Η ιστοσελίδα της Graphics Fairy έχει μια σχεδόν ατελείωτη συλλογή vintage clip art, με μεγάλη ποικιλία στυλ και θέμα. Στην κατηγορία των πειρατών, μας άρεσε ιδιαίτερα αυτός ο πειρατής που έβλεπε αυστηρά και φορούσε ένα σκουλαρίκι από χρυσό στεφάνι και ένα καπέλο στολισμένο με κρανίο και σταυροειδή. Υπάρχει επίσης μια vintage εικόνα ενός πειρατικού πλοίου. μπορεί να είναι και το πλοίο του. Δεν ήμασταν αρκετά γενναίοι να ρωτήσουμε.

Αλλά η γραφική νεράιδα έχει πολύ περισσότερες εικόνες που σχετίζονται με πειρατές, συμπεριλαμβανομένων των παπαγάλων, μπύρας steins για τους διψασμένους πειρατές, και αρκετά περισσότερο. Μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας στην κατηγορία vintage images. Περισσότερα »

dafont.com: Πειρατικές δύο γραμματοσειρές

Η εικόνα προσφέρθηκε από την Intellecta Design

Η γραμματοσειρά Pirates Two από το Intellecta Design είναι μια συλλογή από κρανίο και crossbones dingbats, καθώς και άγκυρες και άλλα ναυτικά σύμβολα. Οι Πειρατές Δύο είναι δωρεάν για προσωπική χρήση.

Θα βρείτε επίσης μερικές πρόσθετες συλλογές γραμματοσειρών πειρατών, μερικές που είναι δωρεάν για προσωπική χρήση και άλλες που απαιτούν τη χρήση δωρεάς.

Openclipart: Πειρατές

Χορηγία εικόνας από Moini

Η ιστοσελίδα του Openclipart είναι μια βιβλιοθήκη clip art από περισσότερους από 100.000 καλλιτέχνες. Οι εικόνες με πειρατικά θέματα περιλαμβάνουν χάρτες θησαυρού, θώρακες θησαυρών, πειρατικά πλοία, Jolly Rogers, πειρατές ζώων, κρανία και crossbones και, φυσικά, πειρατές.

Η συλλογή περιλαμβάνει ασπρόμαυρες και έγχρωμες εικόνες. Όλες οι εικόνες είναι σε μορφή PNG, η οποία είναι συμβατή με τις περισσότερες εφαρμογές επεξεργασίας desktop και επεξεργασίας κειμένου. Περισσότερο "

dafont.com: Κομμάτια των Οκτώ γραμματοσειρών

Η εικόνα προσφέρθηκε από τον Steve Ferrera

Τα κομμάτια των Οκτώ από τον Steve Ferrera είναι μια vintage γραμματοσειρά που θυμίζει τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται στις διαφημιστικές αφίσες, διαφημίσεις και τίτλους ταινιών για τη σειρά Disney των ταινιών "Πειρατές της Καραϊβικής". Τα γράμματα είναι όλα κεφαλαία, αλλά η γραμματοσειρά περιλαμβάνει επίσης αριθμούς, ειδικούς χαρακτήρες και μερικά πειρατικά θέματα, όπως το Jolly Roger, το κρανίο και τα κορδόνια, τις κοπές και τα άγκιστρα (όπως στον Captain Hook).

Το Pieces of Eight Font προσθέτει ένα άγγιγμα χαρακτήρα σε κάθε πρόσκληση κομματικού πειρατή. Περισσότερο "

FontSpace: Χάρτης θησαυρών Deadhand γραμματοσειράς

Η εικόνα προσφέρθηκε από την GemFonts

Θέλατε ποτέ να δημιουργήσετε τον δικό σας χάρτη θησαυρού; Λάβετε κάποιο χαρτί περγαμηνής, εγκαταστήστε τη γραμματοσειρά Treasure Map Deadhand από το GemFonts και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χάρτη που είναι τόσο απλός όσο και απλός όπως θέλετε. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα κυνήγι θησαυρού για πάρτι γενεθλίων ή άλλο γεγονός. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταλάβετε τι να χρησιμοποιήσετε για τον θησαυρό και πού να το θάψει.

Μην ανησυχείτε αν δεν είστε ο πιο δημιουργικός δημιουργός χαρτών, το Treasure Map Deadhand Font περιλαμβάνει τους συνήθεις χαρακτήρες γραμματοσειράς για τη δημιουργία πινακίδων, ετικετών και προσκλήσεων.

Η γραμματοσειρά του Treasure Map Deadhand είναι δωρεάν για προσωπική χρήση. Επικοινωνήστε με τον σχεδιαστή για πληροφορίες σχετικά με την εμπορική χρήση. Περισσότερο "