Το χάνω! iPhone Διατροφή & απώλεια βάρους Αναθεώρηση App

Η μέτρηση των θερμίδων μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ρίξουν λίρες, αλλά η παρακολούθηση κάθε τελευταίας μπουκιάς είναι μια αγγαρεία. Το χάσει! app (δωρεάν, με αγορές εντός εφαρμογής ) είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την καταγραφή της πρόσληψης τροφής και της άσκησης. Το καλύτερο κομμάτι? Σε αντίθεση με την εφαρμογή Weight Watchers , χάστε το! δεν συσχετίζεται με κάποια συγκεκριμένη διατροφή, γι 'αυτό είναι χρήσιμο, ανεξάρτητα από το ποια προσέγγιση για το φαγητό προτιμάτε.

Το καλό

Το κακό

Μια εκτεταμένη βάση δεδομένων για τα τρόφιμα

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι οι διαιτολόγοι που κρατούν καθημερινό ημερολόγιο τροφίμων χάνουν περισσότερο βάρος από όσους δεν το κάνουν. Σύμφωνα με τον Kristin Kirkpatrick, καταχωρημένο διαιτολόγο στην κλινική Cleveland, οι περισσότεροι άνθρωποι υποτιμούν πόσο τρώνε καθημερινά. Ένα ημερολόγιο τροφίμων, στο οποίο παρακολουθείτε όλα όσα τρώτε καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, σας βοηθά να σας κρατήσουμε υπεύθυνους. Αυτή είναι η ιδέα πίσω από το Lose It! app, η οποία είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές απώλειας βάρους στο App Store .

Όταν συνδέεστε πρώτα στην εφαρμογή, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού βάρους, του βάρους στόχου, του φύλου και του ύψους. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε το βάρος που θέλετε να χάσετε κάθε εβδομάδα, το οποίο θα επηρεάσει τα συνολικά θερμίδων που προτείνει η εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η διαδικασία ρύθμισης διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια το "Lose It! app θα εμφανίσει τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας σε θερμίδες. Η αρχική οθόνη περιλαμβάνει μια γραφική παράσταση που δείχνει πόσες θερμίδες έχετε αφήσει να φάτε όλη την ημέρα, μείον κάθε άσκηση που καταγράφετε.

Η προσθήκη τροφίμων στο ημερολόγιό σας είναι εξαιρετικά εύκολη. Η αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε. Εντυπωσιάστηκα με πόσο εκτεταμένη είναι η βάση δεδομένων για τα τρόφιμα. Μια αναζήτηση για "μπέικον", για παράδειγμα, φέρνει κανονικό μπέικον, γαλοπούλα γαλοπούλας, χορτοφάγο μπέικον, λίπος μπέϊκονου, στάγδην μπέικον και πολλά άλλα. Η εφαρμογή συμπεριέλαβε όλα τα τρόφιμα που μπορούσα να σκεφτώ, αλλά αν λείπει κάτι, μπορείτε να προσθέσετε το φαγητό με μη αυτόματο τρόπο (και θα αποθηκευτεί έτσι ώστε να μπορείτε να το επιλέξετε ξανά αργότερα). Αγαπώ επίσης ότι περιλαμβάνει τόσες πολλές τροφές εστιατορίων, οι οποίες είναι χρήσιμες για τον έλεγχο των θερμίδων, ακόμα και όταν γευματίζετε.

Μην ξεχάσετε να ασκήσετε!

Είναι επίσης εύκολο να προσθέσετε τα σύνολα άσκησής σας για την ημέρα. Το χάσει! app περιλαμβάνει τα πάντα, από curling έως κανό, έτσι ώστε το κάψιμο θερμίδων σας να υπολογίζεται αυτόματα για μια ποικιλία ασκήσεων. Μόλις προσθέσετε μια άσκηση, η εφαρμογή συνδυάζει τα θερμιδικά σας καύσιμα και τα σύνολα άσκησης, έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκεστε για την ημέρα.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης κάποια άλλα ικανά χαρακτηριστικά. Με τον δωρεάν λογαριασμό σας, μπορείτε να προσθέσετε φίλους, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας online και να δείτε αναφορές απώλειας βάρους. Υπάρχει επίσης ένα σημείο όπου μπορείτε να καταγράφετε το ημερήσιο βάρος σας, ώστε να μπορείτε να δείτε την πρόοδό σας σε ένα γράφημα.

Η κατώτατη γραμμή

Το χάνω! είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης θερμίδων που προσπάθησα. Είναι μάλλον χρονοβόρο να καταγράφετε το φαγητό σας κάθε μέρα, αλλά γίνεται γρηγορότερο μόλις προσθέσετε κάποια φαγητά στα αγαπημένα σας και παίρνετε το κρέμα της διεπαφής. Μιλώντας για τη διεπαφή, είναι πολύ καλά. Η εφαρμογή είναι διαισθητική και ο καθημερινός προϋπολογισμός θερμίδων σάς βοηθά να λαμβάνετε γρήγορα αποφάσεις σχετικά με το φαγητό που τρώτε. Εάν η απώλεια βάρους είναι το ψήφισμα της Πρωτοχρονιάς σας, το χάσετε! app θα πρέπει να είναι ένα από τα πρώτα σας λήψεις.

Συνολική βαθμολογία: 5 αστέρια από τα 5.

Τι χρειάζεστε

Η εφαρμογή Lose It λειτουργεί με τα iPhone , iPad και iPod touch . Απαιτεί iPhone OS 7.0 ή νεότερη έκδοση.

Κατεβάστε στο iTunes