Λήψη εφαρμογών iPhone από το App Store

01 από 05

Παρουσιάζοντας τη χρήση του App Store

Ίσως το πιο συναρπαστικό και συναρπαστικό πράγμα για τις συσκευές iOS - το iPhone, το iPod touch και το iPad - είναι η ικανότητά τους να τρέχουν την τεράστια ποικιλία των διαθέσιμων εφαρμογών στο App Store. Από τη φωτογραφία έως την ελεύθερη μουσική, τα παιχνίδια στην κοινωνική δικτύωση, το μαγείρεμα και το τρέξιμο , το App Store διαθέτει μια εφαρμογή - ίσως δεκάδες εφαρμογές - για όλους.

Η χρήση του App Store δεν είναι πολύ διαφορετική από τη χρήση του iTunes Store (και όπως συμβαίνει και με το iTunes, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη εφαρμογών στη συσκευή iOS χρησιμοποιώντας την εφαρμογή App Store), αλλά υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές.

Απαιτήσεις
Για να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές και το App Store, θα χρειαστείτε:

Με την εκπλήρωση αυτών των απαιτήσεων, ξεκινήστε το πρόγραμμα iTunes στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας, εάν δεν εκτελείται ήδη. Στην επάνω δεξιά γωνία, υπάρχει ένα κουμπί με το όνομα iTunes Store . Κλίκαρέ το. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτό θα σας μεταφέρει στο iTunes Store, στο οποίο ανήκει το App Store.

02 του 05

Εύρεση Εφαρμογών

Μόλις βρίσκεστε στο iTunes Store, έχετε δύο επιλογές. Καταρχήν, μπορείτε να αναζητήσετε μια εφαρμογή πληκτρολογώντας το όνομά της στο πεδίο αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του iTunes. Ή μπορείτε να αναζητήσετε τη σειρά κουμπιών στην κορυφή. Στη μέση αυτής της γραμμής βρίσκεται το App Store . Μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα του App Store.

Ψάξιμο
Για να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή ή έναν γενικό τύπο εφαρμογής, πληκτρολογήστε τον όρο αναζήτησης στη γραμμή αναζήτησης επάνω δεξιά και πατήστε Επιστροφή ή Εισαγωγή .

Στη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης θα εμφανίζονται όλα τα στοιχεία του iTunes Store που αντιστοιχούν στην αναζήτησή σας. Αυτό περιλαμβάνει μουσική, ταινίες, βιβλία, εφαρμογές και πολλά άλλα. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε:

Ξεφυλλίζω
Αν δεν γνωρίζετε την ακριβή εφαρμογή που ψάχνετε, θα θέλετε να περιηγηθείτε στο App Store. Η αρχική σελίδα του App Store διαθέτει πολλές εφαρμογές, αλλά μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερα κάνοντας κλικ στους συνδέσμους στη δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας ή κάνοντας κλικ στο βέλος στο μενού App Store στο πάνω μέρος της σελίδας. Αυτό αφαιρεί ένα μενού που εμφανίζει όλες τις κατηγορίες εφαρμογών που είναι διαθέσιμες στο κατάστημα. Κάντε κλικ στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει να προβάλλετε.

Είτε αναζητήσατε είτε περιηγηθείτε, όταν βρήκατε την εφαρμογή που θέλετε να κατεβάσετε (αν είναι δωρεάν) ή αγοράστε (αν δεν είναι), κάντε κλικ σε αυτήν.

03 του 05

Κάντε λήψη ή αγορά της εφαρμογής

Όταν κάνετε κλικ στην εφαρμογή, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της εφαρμογής, η οποία περιλαμβάνει μια περιγραφή, στιγμιότυπα οθόνης, κριτικές, απαιτήσεις και έναν τρόπο λήψης ή αγοράς της εφαρμογής.

Στην αριστερή πλευρά της οθόνης, κάτω από το εικονίδιο της εφαρμογής, θα δείτε μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή.

Στη δεξιά στήλη, θα δείτε μια περιγραφή της εφαρμογής, στιγμιότυπα οθόνης από αυτήν, σχόλια χρηστών και τις απαιτήσεις για την εκτέλεση της εφαρμογής. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή και η έκδοση του iOS είναι συμβατές με την εφαρμογή πριν αγοράσετε.

Όταν είστε έτοιμοι να αγοράσετε / κατεβάσετε, κάντε κλικ στο κουμπί κάτω από το εικονίδιο της εφαρμογής. Μια πληρωμένη εφαρμογή θα εμφανίσει την τιμή στο κουμπί. Οι δωρεάν εφαρμογές θα διαβαστούν δωρεάν . Εάν είστε έτοιμοι να αγοράσετε / κατεβάσετε, κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί. Ενδέχεται να χρειαστεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο iTunes (ή να δημιουργήσετε έναν , αν δεν έχετε) για να ολοκληρώσετε την αγορά.

04 του 05

Συγχρονίστε την εφαρμογή στη συσκευή σας iOS

Σε αντίθεση με άλλα λογισμικά, οι εφαρμογές iPhone λειτουργούν μόνο σε συσκευές που εκτελούν το iOS, όχι σε Windows ή στο Mac OS. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συγχρονίσετε την εφαρμογή με το iPhone, το iPod touch ή το iPad για να το χρησιμοποιήσετε.

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τις οδηγίες για συγχρονισμό ενός:

Όταν ολοκληρώσετε τον συγχρονισμό, η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη στη συσκευή σας και είναι έτοιμη για χρήση!

Μπορείτε επίσης να ορίσετε τις συσκευές και τους υπολογιστές σας να κάνουν αυτόματη λήψη κάθε νέας εφαρμογής (ή μουσικής και ταινιών) χρησιμοποιώντας το iCloud. Με αυτό, μπορείτε να παραλείψετε τελείως τον συγχρονισμό.

05 του 05

Επεκτείνετε τις εφαρμογές με το iCloud

Αν κατά λάθος διαγράψετε μια εφαρμογή - ακόμη και μια πληρωμένη εφαρμογή - δεν είστε κολλημένοι να αγοράσετε ένα άλλο αντίγραφο. Χάρη στο iCloud, το σύστημα αποθήκευσης μέσω διαδικτύου της Apple, μπορείτε να κάνετε ξανά λήψη των εφαρμογών σας δωρεάν είτε μέσω του iTunes είτε μέσω της εφαρμογής App Store στο iOS.

Για να μάθετε πώς να ανανεώσετε τις εφαρμογές, διαβάστε αυτό το άρθρο .

Το Redownloading λειτουργεί επίσης για μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και βιβλία που αγοράζονται στο iTunes.