Πώς να επαναφέρετε το Xbox One

Εάν το Xbox One σας επιδρά, μπορεί να είναι καιρός να το επαναφέρετε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί λόγοι που ίσως θέλετε να επαναφέρετε ένα Xbox One στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Εάν το σύστημα λειτουργεί, τότε σκουπίστε την πλάκα μπορεί να την επιστρέψει σε καλή κατάσταση λειτουργίας. Αυτός είναι ο τύπος της τελευταίας λύσης, διότι η πλήρης επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα σας κάνει να χάσετε όλα τα δεδομένα σας και θα πρέπει ακόμα να κάνετε λήψη τυχόν παιχνιδιών και εφαρμογών που έχετε αγοράσει ξανά, (αυτή είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία ).

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ επαναφοράς, σκληρής επαναφοράς και εργοστασιακής επαναφοράς;

Προτού επαναφέρετε εργοστασιακά το Xbox One, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους διαφορετικούς τύπους επαναφοράς που μπορεί να υποστεί η κονσόλα σας:

Χρειάζεται να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασίου;

Προτού να επαναφέρετε πλήρως ένα Xbox One, καλό θα ήταν να δοκιμάσετε πρώτα τις λιγότερο αυστηρές διορθώσεις . Για παράδειγμα, εάν το σύστημα δεν ανταποκρίνεται, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα. Αυτό θα πραγματοποιήσει μια σκληρή επαναφορά, η οποία καθορίζει πολλά προβλήματα χωρίς πραγματικά να απαλείψει όλα τα δεδομένα στο σύστημά σας.

Εάν το Xbox One σας δυσλειτουργεί τόσο σοβαρά ώστε να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού ρυθμίσεων ή να μην εκπέμπετε βίντεο στην τηλεόρασή σας, μετακινηθείτε μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο πραγματοποίησης της επαναφοράς από το εργοστάσιο χρησιμοποιώντας μια μονάδα flash USB .

Ο άλλος λόγος για την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ενός Xbox One είναι η κατάργηση όλων των προσωπικών σας στοιχείων, της ετικέτας παιχνιδιών σας και των εφαρμογών και παιχνιδιών που έχετε λάβει, προτού προβείτε σε συναλλαγές ή να πουλήσετε μια παλιά κονσόλα. Αυτό εμποδίζει οποιονδήποτε άλλον να αποκτήσει πρόσβαση στα περιεχόμενα σας.

Εάν έχετε ήδη πουλήσει την κονσόλα σας ή έχει κλαπεί και αναρωτιέστε πώς μπορείτε να σκουπίσετε το Xbox One εξ αποστάσεως, αυτό δυστυχώς δεν είναι δυνατό. Ωστόσο, μπορείτε να αποτρέψετε οποιονδήποτε από την πρόσβαση στα στοιχεία σας αλλάζοντας τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού της Microsoft που είναι συνδεδεμένος με την ετικέτα παιχνιδιών σας.

Δείτε το πώς μπορείτε να επαναφέρετε το εργοστάσιο το Xbox One από την αρχή μέχρι το τέλος

Επαναφορά ενός Xbox One στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις για την επίλυση προβλημάτων ή πριν την πώληση ή την εμπορία σε μια παλιά κονσόλα. Αποτύπωση οθόνης

Βασικές οδηγίες για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ενός Xbox One:

  1. Πατήστε το κουμπί Home ή πατήστε το αριστερό στο d-pad έως ότου ανοίξει το κύριο αρχικό μενού.
  2. Επιλέξτε το εικονίδιο γραναζιού για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων .
  3. Μεταβείτε στην επιλογή Πληροφορίες συστήματος > Κονσόλα .
  4. Μεταβείτε στην Επαναφορά κονσόλας > Επαναφορά και κατάργηση όλων για πλήρη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Σημαντικό: Το σύστημα θα επανέλθει αμέσως μετά την επιλογή της μεθόδου επαναφοράς. Δεν υπάρχει μήνυμα επιβεβαίωσης, οπότε προχωρήστε προσεκτικά.

Το Xbox One θα υποστεί μια σκληρή επαναφορά και η διαδικασία θα αυτοματοποιηθεί μετά από αυτό το σημείο. Αφήστε το σύστημα μόνο του και το Xbox One θα επαναρυθμιστεί και θα επανεκκινήσει σκληρά.

Για περισσότερες λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς ενός Xbox One, συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων βημάτων και πατημάτων, συνεχίστε την ανάγνωση παρακάτω.

Επαναφέρετε το Xbox One στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Screenshot

Το πρώτο βήμα για την επαναφορά ενός Xbox One είναι να ανοίξετε το κύριο μενού. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί είτε με δύο διαφορετικούς τρόπους:

Ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις Xbox One

Screenshot

Το επόμενο βήμα είναι να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων.

  1. Πιέστε προς τα κάτω το d-pad μέχρι να φτάσετε στο εικονίδιο με το γρανάζι .
  2. Πατήστε το κουμπί A για να επιλέξετε το εικονίδιο με το γρανάζι .
  3. Με όλες τις ρυθμίσεις να επισημαίνονται, πατήστε το κουμπί A ξανά για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων .

Μεταβείτε στην οθόνη πληροφοριών κονσόλας

Screenshot

Το επόμενο βήμα είναι η πρόσβαση στην οθόνη πληροφοριών κονσόλας.

  1. Πιέστε προς τα κάτω το d-pad μέχρι να φτάσετε στο System .
  2. Πατήστε το κουμπί A για να ανοίξετε το υπομενού System (Σύστημα) .
  3. Με τις πληροφορίες κονσόλας που επισημαίνονται, πατήστε το κουμπί A ξανά.

Επιλέξτε την επαναφορά της κονσόλας

Screenshot
  1. Πιέστε προς τα κάτω το d-pad για να επιλέξετε την κονσόλα επαναφοράς .
  2. Πατήστε το κουμπί A για να επιλέξετε αυτή την επιλογή και να προχωρήσετε στο τελικό βήμα.

Αποφασίστε για τον τύπο της επαναφοράς για εκτέλεση

Screenshot
  1. Πατήστε αριστερά στο d-pad για να επιλέξετε την επιλογή επαναφοράς που θέλετε.
  2. Εάν θέλετε να αφήσετε τα δεδομένα παιχνιδιών και εφαρμογών στη θέση τους, επιλέξτε " Επαναφορά" και κρατήστε τα παιχνίδια και τις εφαρμογές μου . Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί A. Αυτή είναι η λιγότερο ολοκληρωμένη από τις δύο επιλογές, καθώς επαναφέρει μόνο το firmware και τις ρυθμίσεις του Xbox One χωρίς να αγγίζει τα παιχνίδια και τις εφαρμογές σας. Δοκιμάστε αυτό πρώτα, καθώς σας επιτρέπει να αποφύγετε να κατεβάζετε τα πάντα ξανά.
  3. Για να επαναφέρετε το σύστημα στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις και να καταργήσετε όλα τα δεδομένα, επισημάνετε την επαναφορά και την κατάργηση όλων . Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί A. Επιλέξτε αυτήν την επιλογή αν πουλάτε την κονσόλα.

Σημαντικό: δεν υπάρχει οθόνη επιβεβαίωσης ή προτροπή. Όταν πιέζετε το κουμπί A με επιλεγμένη επιλογή επαναφοράς, το σύστημα θα επανέλθει αμέσως.

Πώς να επαναφέρετε το Xbox One με μια μονάδα USB

Μπορείτε να επαναφέρετε σκληρά ένα Xbox One χρησιμοποιώντας ένα stick USB, αλλά αυτή η επιλογή σκουπίζει τα πάντα χωρίς καμία επιλογή για να διατηρήσει οποιαδήποτε δεδομένα. Τζέρεμι Λουκκόνεν

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος επαναφέρει αυτόματα το Xbox και διαγράφει όλα τα δεδομένα. Δεν υπάρχει επιλογή να διατηρήσετε τίποτα.

Χρησιμοποιώντας έναν επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή:

  1. Συνδέστε μια μονάδα flash USB στον υπολογιστή σας.
  2. Κάντε λήψη αυτού του αρχείου από τη Microsoft.
  3. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε απόσπασμα όλων .
  4. Αντιγράψτε το αρχείο που ονομάζεται $ SystemUpdate από το αρχείο zip στη μονάδα flash.
  5. Αφαιρέστε τη μονάδα flash.

Στο Xbox One:

  1. Αποσυνδέστε το καλώδιο Ethernet εάν είναι συνδεδεμένο.
  2. Απενεργοποιήστε το Xbox One και αποσυνδέστε το.
  3. Αφήστε το σύστημα να σβήσει για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα.
  4. Συνδέστε ξανά το σύστημα.
  5. Συνδέστε τη μονάδα flash USB σε μια θύρα USB στο Xbox One.
  6. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Bind και το κουμπί εξαγωγής και , στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί λειτουργίας .
    • Σημείωση: Το Bind βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της κονσόλας για το αρχικό Xbox One και κάτω από το κουμπί τροφοδοσίας στο Xbox One S. Το κουμπί εξαγωγής βρίσκεται δίπλα στη μονάδα δίσκου στο μπροστινό μέρος της κονσόλας.
  7. Κρατήστε τα πλήκτρα Bind και Eject για 10 έως 15 δευτερόλεπτα ή έως ότου ακούσετε τον ήχο ενεργοποίησης του συστήματος δύο φορές στη σειρά.
    • Σημείωση: Η διαδικασία έχει αποτύχει αν δεν ακούσετε τον ήχο ενεργοποίησης ή ακούσετε τον ήχο διακοπής.
  8. Αφήστε τα κουμπιά Bind και Eject αφού ακούσετε τον δεύτερο ήχο ενεργοποίησης.
  9. Περιμένετε να γίνει επανεκκίνηση της κονσόλας και αφαιρέστε τη μονάδα USB.
  10. Η κονσόλα θα πρέπει να υποστεί μια σκληρή επαναφορά, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά για να ολοκληρωθεί. Όταν τελειώσει, θα πρέπει να αποκατασταθεί στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.