Τα 7 καλύτερα γραφεία Lap να αγοράσουν το 2018

Είναι η τέλεια λύση αν δεν έχετε χώρο για πραγματικό γραφείο

Ιδανικό για σπουδές σε μικρούς χώρους ή για δουλειές κατά τη διάρκεια ταξιδιών, τα γραφεία lap μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά σας και να μεγιστοποιήσουν την άνεση σας. Οι ημέρες που εξισορροπούν ένα ζεστό φορητό υπολογιστή στην αγκαλιά σας έχουν τελειώσει. Πιάσε το φορητό υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σου και κλωτσάει ενώ δουλεύεις με τις κορυφαίες επιλογές γραφείου μας.

Αυτό το γραφείο lap είναι η κορυφαία επιλογή για αγοραστές με προϋπολογισμό. Αν και ελαφρώς μικρότερη από κάποια από τα άλλα γραφεία της λίστας μας, αυτό το κομψό lap-top ακόμα άνετα χωράει σε ένα φορητό υπολογιστή 15 ιντσών. Σχεδιάστηκε με ένα κανάλι για την ενθάρρυνση της ροής του αέρα και μια ομαλή, επίπεδη επιφάνεια που παρέχει κατάλληλο αερισμό για το φορητό σας υπολογιστή, έτσι ώστε εσείς και ο υπολογιστής σας να παραμείνετε δροσεροί. Δύο ενσωματωμένοι δίσκοι αποθήκευσης βοηθούν στην οργάνωση τηλεφώνων, στυλό, φωτιστικών ή άλλων μικρών αντικειμένων. Ιδανικό για μαθητές γυμνασίου ή φοιτητές, αυτό το lap-top έρχεται σε τέσσερα διασκεδαστικά χρώματα, όπως το aqua και το ζεστό ροζ.

Με ένα λεπτό πλαίσιο και μοναδική σκαλιστή επιφάνεια, αυτό το lap-top γραφείο μπορεί να υπερηφανεύεται για μινιμαλιστικό στυλ που συμπληρώνει κάθε διακόσμηση. Αυτό το ελαφρύ ηλεκτρονικό γραφείο είναι κατασκευασμένο από οικολογικό μπαμπού, δημιουργώντας ένα ανθεκτικό και ελκυστικό φινίρισμα. Οι τρύπες σε σχήμα διαμαντιού κάτω από την επιφάνεια εργασίας ενθαρρύνουν τον καλό εξαερισμό και διατηρούν τα πόδια σας δροσερά, ενώ το ενσωματωμένο ποντίκι αυξάνει την άνεση και την παραγωγικότητα. Το όνειρο ενός multitasker, αυτό το lap-top έχει σχεδιαστεί με μία μεγάλη υποδοχή για να κρατάει ένα tablet και δύο άλλες υποδοχές για να κρατάει smartphones ή άλλα μικρά αντικείμενα.

Δημιουργήστε το δικό σας γραφείο ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε με αυτό το κομψό lap desk. Οι χρήστες αγαπούν το πακέτο ποντικιού που μπορεί να τραβήξει έξω είτε από τη δεξιά είτε από την αριστερή πλευρά του γραφείου που φιλοξενεί τα άτομα με το δεξί ή το αριστερό χέρι και παρέχει επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Αυτό το επαγγελματικό lap-top γραφείο περιλαμβάνει υποδοχές για να κρατάτε το tablet και smartphone σας και έρχεται με ένα εύκαμπτο USB φως ιδανικό για έναν επαγγελματία ταξιδιώτη που εργάζεται αργά σε ένα αεροδρόμιο ή ένα ξενοδοχείο. Με μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας 18,5 x 14 x 3,5 ίντσες, μαξιλάρι αφρού μνήμης και ενσωματωμένο στήριγμα καρπού, αυτό το lap desk κερδίζει σίγουρα ένα βραβείο δρόμου πολεμιστή.

Οι χρήστες που επιθυμούν μια πιο κομψή επιλογή θα πρέπει να ελέγξουν αυτό το lap desk. Λίγο βαρύτερο από μερικές από τις άλλες επιλογές μας, αυτό το γραφείο έρχεται σε ένα βαθύ καρυδιά ή ουδέτερο φυσικό φινίρισμα και μοιάζει περισσότερο με πραγματικά έπιπλα από τα περισσότερα άλλα γραφεία lap στην αγορά. Ο μεγάλος δίσκος χωράει μέχρι φορητούς υπολογιστές 18 ιντσών, αλλά τα πτυσσόμενα πόδια καθιστούν αυτό το γραφείο εύκολο στην αποθήκευση όταν δεν χρησιμοποιείται. Η κορυφή είναι ρυθμιζόμενη, ώστε να μπορείτε να κρατάτε τη συσκευή ή το βιβλίο σας σε βέλτιστη γωνία και ένα ενσωματωμένο συρτάρι αποθήκευσης κρατά τακτοποιημένα στυλό, μολύβια ή άλλα απαραίτητα εργαλεία. Αυτό το γραφείο θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει ιδανικό δίσκο για φαγητό, ποτό ή παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια ή παιχνίδια με χαρτιά ενώ χαλαρώνετε στο κρεβάτι ή στον καναπέ.

Όταν ο χώρος είναι εξαιρετικός, δοκιμάστε αυτό το ευέλικτο lap desk με ενσωματωμένη αποθήκευση. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό μαύρο πλαστικό, αυτό το πρακτικό και αξιόπιστο lap-top γραφείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φορητός σταθμός εργασίας ή δίσκος για φαγητό, ανάγνωση ή μελέτη. Με άφθονο χώρο για την αποθήκευση χαρτιού, ειδών τέχνης, αναλώσιμων γραφείου ή βιβλίων, αυτή η ελαφριά επιλογή διπλώνει επίπεδη όταν δεν χρησιμοποιείται, καθιστώντας την ιδανική για στούντιο διαμερίσματα, dorm δωμάτια ή ακόμα και οδικά ταξίδια.

Από όλες τις επιλογές αυτής της λίστας, ο υπερμεγέθης σχεδιασμός αυτού του lap desk προσφέρει αυτό το μεγαλύτερο χώρο εργασίας. Μπορεί να φιλοξενήσει φορητούς υπολογιστές χωρητικότητας έως και 20 ιντσών, καθώς και ένα πολυτελές μαξιλάρι αφρού μνήμης και μια λαβή για εύκολη μεταφορά. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν αυτό το γραφείο επιλέγοντας το χρώμα ή προσθέτοντας ένα ενσωματωμένο στήριγμα καρπού για καλύτερη υποστήριξη ή αποσπώμενο φωτισμό USB.

Αυτό το ελαφρύ γραφείο περιστρέφεται με μαξιλάρι για να προσφέρει άνεση και σταθερότητα και διαθέτει επίσης χώρο εργασίας αρκετά μεγάλο για φορητούς υπολογιστές μέχρι 17 ιντσών. Υπάρχει επίσης υποδοχή πολυμέσων για smartphone ή άλλα μικρά αντικείμενα. Μια στενή ανυψωμένη μπάρα βοηθά στην αποφυγή μετακίνησης βιβλίων, περιοδικών ή άλλων ελαφρών αντικειμένων, ενώ μια ελαστικοποιημένη μπάντα γύρω από τη μια γωνία περιέχει μολύβια, φωτογραφίες ή χαρτιά με ασφάλεια. Με επτά εξεζητημένα μοτίβα και συντονιστικά χρώματα επιφάνειας για να διαλέξετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και αυτό το γραφείο lap ως ένα κομμάτι προφορά στην κρεβατοκάμαρα ή στο σαλόνι σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .