Τα 8 καλύτερα παιχνίδια Game Boy Advance για να αγοράσετε το 2018

Δεν χρειάζεται να είστε παιδί της δεκαετίας του '90 για να απολαύσετε αυτό το κλασικό handheld

Μπορείτε να ευχαριστήσετε το Gameboy για τη δημιουργία της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών για κινητά. Όταν το μικρό φορητό σύστημα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1989, θα πωλούσε μόνο τις 40.000 μονάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες την πρώτη του μέρα, αλλά μέχρι το τέλος της λειτουργίας του στα τέλη της δεκαετίας του 90, περισσότερα από 118,7 εκατομμύρια Gameboys πωλήθηκαν σε όλο τον κόσμο. Το Game Boy Advance - το τελευταίο "Game Boy" στην οικογένεια προϊόντων, θα κυκλοφορήσει το 2001, φέρνοντας στο τραπέζι φορητά παιχνίδια με παρόμοια ισχύ και γραφικά παρόμοια με το Super Nintendo. Κατά την εκτόξευση, ήταν η κοντινότερη κονσόλα παιχνιδιών βίντεο στην Αμερική και θα έβλεπε αργότερα τις επαναλήψεις με τα πτυσσόμενα μοντέλα παρόμοια με το αρχικό σχεδιασμό του Game Boy, έστω και με μια μικρο έκδοση που μπορείτε να χωρέσετε στην παλάμη του χεριού σας.

Μέχρι σήμερα, το Game Boy Advance (GBA) κρατά ψηλά. Αν δεν έχετε χρόνο για τυχερά παιχνίδια και βρείτε παιχνίδια παιχνιδιών κινητού τηλεφώνου που είναι πολύ βαρετά ή προβλέψιμα, το GBA μπορεί να σας κρατήσει με πολλούς διαφορετικούς τίτλους που θα σας αρέσει και θα μπορείτε να καθίσετε με ώρες στο τέλος.

Παρακάτω είναι τα καλύτερα παιχνίδια Game Boy Advance όλων των εποχών και αν είστε παιδί της δεκαετίας του '90 ή όχι, θα βρείτε ένα παιχνίδι για αγάπη. Ανάμεσα στον κατάλογο των παιχνιδιών αναπαράγονται τίτλοι για το Super Nintendo που μπορεί να χτυπήσουν μια νοσταλγική χορδή, τα παιχνίδια που επαναπροσδιόρισαν τη βιομηχανία με διαδραστικούς ελέγχους και ανεξερεύνητα είδη και ακόμη και παιχνίδια που ποτέ δεν υποτίθεται ότι υπήρχαν. Το Gameboy Advance μπορεί να παίξει ακόμα και όλα τα αρχικά σας παιχνίδια Gameboy και Gameboy Color, καθιστώντας τη βιβλιοθήκη της μία από τις μεγαλύτερες για οποιαδήποτε κονσόλα παιχνιδιών χειρός που υπάρχει. Ας ρίξουμε μια ματιά παρακάτω για να βρείτε τα καλύτερα Game Boy Advance Games για να αγοράσετε σήμερα.

WarioWare: Twisted! είναι το πιο εθιστικό παιχνίδι στη λίστα και ίσως το καλύτερο παιχνίδι Game Boy Advance ποτέ. Βασίζεται στο θεμέλιο της δημιουργίας ενός παιχνιδιού διασκέδασης και απλού: WarioWare: Twisted! είναι γεμάτη με 200 microgames σε μια σειρά που διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και απαιτεί να περιστρέψετε το Gameboy Advance ή απλά πατήστε το κουμπί A. Αυτό είναι.

Το φυσίγγιο παιχνιδιού διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα γυροσκοπίου, ο οποίος ανιχνεύει πότε μπορείτε να γυρίσετε το Gameboy Advance σας προς τα πλάγια, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε ένα αεροπλάνο, να ρυθμίσετε το αεροπλάνο, να ρυθμίσετε τα ακουστικά κάποιου ή να παραμείνετε ως αυγό για να αποφύγετε το σπάσιμο. WarioWare: Twisted! χαρακτηρίζεται ως παιχνίδι παζλ και με τους διάφορους τρόπους παιχνιδιού, το απίστευτο χιουμοριστικό κομμάτι της ιστορίας και την καινοτόμο μηχανική παιχνιδιού (που το κέρδισε πολλά βραβεία) την κατατάσσει στην κορυφή της λίστας μας.

Το παιχνίδι του σκεπτόμενου προσώπου, Advance Wars, είναι ένα παιχνίδι βίντεο τακτικής που βασίζεται σε σειρά, όπου οι παίκτες διοικούν έναν στρατό διαφορετικών μονάδων που δημιουργούν και πολεμούν εναντίον άλλων στρατών. Θεωρούμενος ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, η επιτυχία του Advance Wars άλλαξε τη στάση της Nintendo σχετικά με τη γεύση των δυτικών παικτών για τα είδη, τελικά ανακουφίζοντας την δίψα στην Αμερική, όπου οι παίκτες έχουν μια ιστορία αγάπης για στρατηγικά πολεμικά παιχνίδια όπως Command & Conquer Starcraft.

Το Advance Wars είναι εξίσου εξαρτημένο από άλλα παιχνίδια σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Βασίζεται στην καθυστερημένη ικανοποίηση, επιβραβεύοντας τους παίκτες για τον προγραμματισμό μπροστά, κατασκευάζοντας και ελέγχοντας μονάδες σε χάρτες βασισμένους σε πλέγμα ενώ καταπολεμά τους εχθρούς, κινούνται γύρω από εμπόδια και συλλαμβάνουν ουδέτερα κτίρια ή καταφύγια του εχθρού τους. Διαφορετικές μονάδες όπως τα ελικόπτερα, οι δεξαμενές και τα ρομπότ mech έχουν μοναδικά πλεονεκτήματα και αδυναμίες που μπορούν να αντισταθμίσουν ο ένας τον άλλον σε μάχη. Το καλύτερο από όλα, αν έχετε έναν καλωδιακό σύνδεσμο για το GBA σας, μπορείτε και τρεις άλλοι φίλοι (με ένα πακέτο παιχνιδιών) να πολεμήσετε ο ένας τον άλλον, ώστε να μπορείτε τελικά να διευθετήσετε το σκορ για τον ποιος είναι ο καλύτερος πολεμιστής.

Εντάξει, είναι ένα λιμάνι του νησιού του Yoshi για το Super Nintendo, αλλά το Super Mario Advance 3: Το νησί του Yoshi είναι ένα επανακαθορισμένο πλατφόρμα πλατφόρμας όπου οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο του Yoshi που φέρνει ένα μωρό Mario και είναι έτοιμος να τον επανασυνδέσει με τον αδελφό του Luigi . Το παιχνίδι παιχνιδιού αισθητικής, το παιχνίδι παζλ / επίλυση αντικειμένων / παιχνιδιού συλλογής και διασκεδαστικές ικανότητες (ρίχνοντας τα αυγά, πηδώντας άλματα και μετατρέποντας σε οχήματα) το καθιστούν ένα γοητευτικό παιχνίδι Mario, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο.

Super Mario Advance 3: Το νησί του Yoshi περιέχει 48 επίπεδα σε έξι κόσμους, έχοντας σας περάσει από αγρωστώδη εδάφη γεμάτα αγρούς και βραχώδεις βραχώδεις βουνά σε κλιμακωτά καρουσέλ ενώ παλεύουν εχθρούς όπως σαρκοφάγα φυτά με δόντια και ακόμη και στωικές κάμπιες. Οι παίκτες μπορούν να προβάλουν τη μακρά γλώσσα των δεινοσαύρων τους, τρώγοντας λιγότερο επιβλητικούς εχθρούς και χωνεύοντάς τους σε αυγά που μπορούν να ριχτούν σε άλλους εχθρούς. Το νησί του Yoshi έχει ένα μοναδικό σύστημα ζωής: Δεν πεθαίνεις, αλλά αν χτυπήσεις από έναν εχθρό, χάνεις τον μωρό Mario σε μια κυμαινόμενη φούσκα και έχεις μόνο 30 δευτερόλεπτα για να τον ανακαλύψεις μέχρι να απαχθεί και να χάσεις.

Απλά δεν θα ήταν ένας κατάλογος μεγάλων παιχνιδιών της Nintendo χωρίς τον Mario Kart στον πίνακα, και το Mario Kart Super Circuit φέρνει όλες τις χαρές του κλασσικού δρομέα με πάνω από σαράντα διαφορετικά κομμάτια και οκτώ χαρακτήρες. Το καλύτερο παιχνίδι αγώνων για το Gameboy Advance είναι επίσης ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για πολλούς παίκτες, όπου εσείς και τρεις άλλοι φίλοι μπορείτε να αγωνιστείτε μαζί με μια κασέτα παιχνιδιού και έναν καλωδιακό σύνδεσμο.

Το Mario Kart Super Circuit συνδυάζει το πρωτότυπο παιχνίδι Super Mario Kart για SNES και Mario Kart 64 για να κάνει ένα συναρπαστικό handheld 2D δρομέας. Το παιχνίδι περιλαμβάνει αποσύρσιμα κομμάτια με λειτουργία Time Trial για να εξασκήσετε τους χρόνους ταχύτητας lap και ένα Grand Prix που λειτουργεί ως το κύριο παιχνίδι όπου ανταγωνίζεστε σε ένα πρωτάθλημα εναντίον άλλων παικτών της AI.

Η μητέρα 3 για το Gameboy Advance θεωρείται μία από τις πιο αμφισβητούμενες και δημοφιλείς σειρές παιχνιδιών (που ονομάζεται Earthbound in America) για τη Nintendo με ατελείωτες θεωρίες σχετικά με τους σκούρους τόνους της, μια 12ετή εξέλιξη και μια αφοσιωμένη βάση ανεμιστήρων που συγκέντρωσε πάνω από 30.000 υπογραφές Αμερικανική έκδοση. Το παιχνίδι ποτέ δεν έφυγε επίσημα εκτός Ιαπωνίας, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους οπαδούς να κάνουν μια αγγλική μετάφραση, αναπαράγοντας το παιχνίδι (ένα μεγάλο no-no για τη Nintendo) και τη Nintendo ... απλά το επέτρεψαν.

Τι είναι η Μητέρα 3; Πρόκειται για ένα εναέρια, 2D, στρεφόμενο, παιχνίδι ρόλων στυλ με μια ιστορία παρόμοια με μια κινούμενη ταινία Spielberg. ένα καλά γραπτό, γελοιογραφικό αλλά σοβαρό οικόπεδο για ένα νεαρό ψυχικό αγόρι που συμμετέχει σε ένα πάρτι διαφορετικών χαρακτήρων (ένας καουμπόι και μια πριγκίπισσα, για να αναφέρουμε μερικούς) που είναι μοιρασμένοι να σταματήσουν ένα κακό κοράλλι να καταστρέψει και να καταστρέψει τον κόσμο.

Οι παίκτες ελέγχουν τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες, ο καθένας με τις δικές του ειδικές ικανότητες και ικανότητες, καταπολεμώντας τους εχθρούς όπως οι ανήθικες εργαστηριακές χίμαιρες, τα κακόβουλα διαδιάστατα όντα και ακόμη και το σημάδι των ανδρών. Ακουγεται περιεργο? Μέρος της έκκλησης της Μητέρας 3 δεν είναι μόνο τα γοητευτικά γραφικά, οι αξέχαστοι χαρακτήρες και η ελκυστική μουσική, αλλά ένα παιχνίδι που παίρνει μια δική της ζωή λόγω της απεριόριστης φαντασίας της συναντήθηκε με καρδιά. Όταν το τελειώσετε, θα κλάψετε.

Το Gunstar Future Heroes είναι η συνέχεια του παιχνιδιού Genesis του 1993, του Gunstar Heroes, της απόκρισης των ονείρων του Sega στα δημοφιλή παιχνίδια Run-and-gun, όπως το Contra, όπου οι γρήγοροι αγώνες και οι έντονες μάχες είναι πάντα κοντά. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν πωλεί καλά, έλαβε παγκόσμιο έπαινο, έχοντας κερδίσει πολλαπλά βραβεία "Best GBA Game of E3 2005" για το συναρπαστικό παιχνίδι δράσης-περιπέτειας.

Το Gunstar Future Heroes χρησιμοποιεί μια μοναδική προσέγγιση για το gameplay με στυλ "run-and-gun" με προηγμένα ευέλικτα χειριστήρια που έχουν παίκτες να εκτελούν πολλαπλές επιθέσεις με σώμα και να χρησιμοποιούν τρεις διαφορετικούς τύπους όπλων ανά πάσα στιγμή. Οι παίκτες μπορούν να χρεώνουν υπερβολικά τα όπλα τους, καθώς αποφεύγουν μια επίθεση μηχανισμένων εχθρών και εκρήξεων όλα ενώ ταξιδεύουν σε διάφορα φεγγάρια. Εκτός από το να είναι το καλύτερο pick-and-gun pick στη λίστα, είναι επίσης ένα από τα πιο υποτιμημένα μυστικά πολύτιμων λίθων του φορητού συστήματος, ακόμη και το επίσημο περιοδικό της Nintendo που παροτρύνει τους παίκτες να το δοκιμάσουν - τώρα μπορείτε.

Αρχικά, ο Legend of Zelda: Ένας σύνδεσμος με το παρελθόν ήταν ένα παιχνίδι Super Nintendo όπου παίξατε ως νεαρό αγόρι με το όνομα Link, πηγαίνοντας σε μια περιπέτεια για να σώσετε μια πριγκίπισσα και τελικά να εισέλθετε και να βγαίνετε από έναν διαφορετικό περίεργο κόσμο. Το καλύτερο παιχνίδι περιπέτειας που κράτησε στη συνέχεια, με την εκ νέου απελευθέρωσή του στο Game Boy Advance, και ακόμη και τώρα, απορροφώντας τους παίκτες σε έναν κόσμο που δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια (συμπεριλαμβανομένων των φτερωτών φύλλων δέντρων) και σας επιτρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να σώσετε ο κόσμος.

Ο μύθος του Zelda: Ένας σύνδεσμος με το παρελθόν σας ξεκινάει σε μια βροχερή νύχτα καθώς ρίχνετε και γυρίζετε στο κρεβάτι σας, ακούγοντας τις ψυχικές προσευχές της πριγκίπισσας Zelda, και σηκώνεστε για να κάνετε μια βόλτα. Από εκεί, οι παίκτες μπαίνουν σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από έναν κακό μάγο, περπατώντας στα κάστρα, βρίσκοντας το σπαθί του θείου τους και στη συνέχεια συλλέγοντας στοιχεία και πληροφορίες από χαρακτήρες μέσα στο παιχνίδι που σας οδηγούν στην περιπέτεια σας.

Εξοικονομήστε την πριγκίπισσα νωρίς, αλλά ο στόχος σας είναι να σπάσετε μια σφραγίδα συλλέγοντας τρία μενταγιόν από τρία μπουντρούμια, εισερχόμενα μαγευτικά δάση γεμάτα κλέφτες, μαθαίνοντας μαγικά κόλπα, εκτρέποντας τα βέλη με την ασπίδα σας σε σκούρα σπήλαια και καταδύσεις μέσα και έξω από ένα φθαρμένο σκοτάδι κόσμο και στη συνέχεια πίσω στο δικό σας και πάλι.

Ναι, το Grand Theft Auto, ένα παιχνίδι M, το έφτασε στο Gameboy Advance και είναι το καλύτερο παιχνίδι ώριμης βαθμολογίας στον κατάλογο. Ζήστε τη φαντασία σας ότι είσαστε εγκληματίας στο over-the-top, κορυφαίο παιχνίδι όπου η ιστορία ξετυλίγεται καθώς αναλαμβάνετε διάφορους στόχους και αποστολές οργανωμένου εγκλήματος και εισέρχεστε στο βαθύ άθλιο υπόβαθρο του εγκληματικού κόσμου ακριβώς στην παλάμη του το χερι σου.

Το Grand Theft Auto εξερευνά την πόλη Liberty City, ένα αστικοποιημένο τοπίο γεμάτο με μεγάλους δρόμους και κτίρια, απρόβλεπτο καιρό και πεζούς, καθώς και πλήθος οχημάτων όπως σπορ αυτοκίνητα, δεξαμενές και ταξί, που μπορείτε ... να δανειστείτε. κάτι για αυτό το παιχνίδι δεν χρειάζεται να διαπράξετε έγκλημα: οι παίκτες δίνουν τη δική τους ελεύθερη βούληση να περπατούν και να λαμβάνουν εκατοντάδες πλευρικές αποστολές (μπορείτε να αναλάβετε το ρόλο του οδηγού ταξί, παραϊατρικού, πυροσβέστης και ακόμη και δρόμου αλλά αν θέλετε απλώς να πάτε γύρω και να φυσήξετε αντικείμενα και να φτιάξετε μπαζούκα, μπορείτε να το κάνετε και αυτό.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .