Τα 7 καλύτερα παιχνίδια αγώνων αυτοκινήτου για αγορά για το PS4 το 2018

Ανανεώστε τον κινητήρα σας και ανταγωνίστε τα χρήματα, τα αυτοκίνητα και το χρυσό

Το PlayStation 4 διαθέτει μερικά από τα καλύτερα αγωνιστικά βιντεοπαιχνίδια στην αγορά και όλοι φαίνεται να έχουν εντυπωσιακά γραφικά. Αλλά αν είστε fan του αγώνα βίντεο, μπορείτε να είστε ιδιαίτερα για αυτό που ψάχνετε: Θέλετε την πιο ρεαλιστική εμπειρία οδηγού διαθέσιμη ή απλώς ψάχνετε για έναν αλαζονικό δρομέα διασκέδασης για να παίξετε εκτός σύνδεσης με φίλους; Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε, ολοκληρώσαμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια αγώνων για το PlayStation 4. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές που είναι φιλικές προς τους αρχάριους και παρέες τέλειες για να προσθέσετε σε μια συλλογή τυχερών παιχνιδιών, αλλά εάν θέλετε μια αληθινή εμπειρία αγωνιστικών αυτοκινήτων με πραγματικά τα αυτοκίνητα και τα κομμάτια και μερικά από τα πιο όμορφα γραφικά στο PS4, θα το βρείτε και εδώ. Έτσι διαβάζετε για να δείτε τα καλύτερα παιχνίδια αγωνιστικών αυτοκινήτων για το PlayStation 4.

Το Project CARS είναι μακράν το πιο ρεαλιστικό των αγώνων PS4 στον κατάλογο λόγω της περίπλοκης ανάπτυξης πίσω από τη δημιουργία του παιχνιδιού για την αναπαραγωγή της πραγματικής ζωής. Το Project CARS σημαίνει Κοινοτικό Υποβοηθούμενο Racing Simulator, όπου η ανάπτυξη ήρθε με μια ομάδα που καθοδήγησε, εξέτασε και ενέκρινε διάφορες επιλογές για να τελειοποιήσει το παιχνίδι, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αληθινό.

Το Project CARS σας ξεκινάει ξεκινώντας από ένα μοναδικό οδηγό που αναλαμβάνει διάφορες κατηγορίες (δυσκολίες) και οδηγεί διαφορετικά αυτοκίνητα (από τα οχήματα F1 έως τα σπορ αυτοκίνητα) καθώς ανταγωνίζεστε άλλους οδηγούς AI για τίτλους και τρόπαια. Το παιχνίδι έχει πάνω από 74 οδηγικά αυτοκίνητα με πάνω από 30 μοναδικές τοποθεσίες και 110 διαφορετικά μαθήματα (23 από αυτά είναι πραγματικά, κλειστά κυκλώματα, ακτογραμμές και αυτοκινητόδρομοι). Για να προσθέσετε στο ρεαλισμό του, το παιχνίδι διαθέτει μια δυναμική ώρα της ημέρας, το σύστημα καιρού και το βαθύ συντονισμό για τα αυτοκίνητα μαζί με τη λειτουργία στάσης pit κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Cars 3: Driven to Win δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι αγώνων, αλλά αληθεύει με την ταινία στην οποία βασίζεται με ένα cast γνωστών χαρακτήρων και ρυθμίσεων. Το καλύτερο παιχνίδι αγώνων PS4 στον κατάλογο για τα παιδιά το παίρνει εύκολο στην ένταση και δίνει μια συνολική διασκεδαστική πρόκληση που είναι απλή για να πάρει και να παίξει, ακόμα και για τους ενήλικες.

Τα αυτοκίνητα 3: Driven to Win έχουν να πηδούν, να παρασύρουν και να ενισχύουν το turbo καθώς παίζετε σε πάνω από 20 κομμάτια με έναν από τους 23 χαρακτήρες όπως ο Lighting McQueen, ο Cruz Ramirez και ο Tow Mater. Το παιχνίδι διαθέτει έξι διαφορετικούς τρόπους, όπως το Battle Race, το οποίο χρησιμοποιεί διάφορα όπλα pickup και λειτουργία Playground, όπου οι παίκτες μπορούν να αγωνιστούν, να προχωρήσουν σε προκλήσεις ή απλά να κάνουν κρουαζιέρες για να συνηθίσουν τους ελέγχους.

Υπάρχουν πολλές επιλογές δυσκολίας, έτσι ανάλογα με τα παιδιά σας και την εξοικείωσή τους με τα αγωνιστικά παιχνίδια, μπορούν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις ώστε να ταιριάζουν με την εμπειρία τους.

Το TrackMania Turbo είναι το θέμα της άγριας φύσης, όπου οι παίκτες αγωνίζονται με κορυφαίες ταχύτητες και περνούν από πολλά εμπόδια, χρονομέτρηση πότε να παρασύρονται και να πετούν πάνω σε κάθετες ράμπες. Το παιχνίδι αγώνων PS4 έχει ένα από τα πιο έντονα και άγρια ​​στυλ παιχνιδιού στον κατάλογο και είναι γεμάτο από χαρακτηριστικά όπως split-screen multiplayer και δημιουργία custom course, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας κομμάτια.

Στον τρόπο λειτουργίας της καμπάνιας, το TrackMania Turbo προκαλεί τους παίκτες με πάνω από 200 διαφορετικές πίστες, όπου ανταγωνίζονται πάλι αγώνες φάντασμα για να κερδίσει διάφορα ρεκόρ χρόνου για να πάρουν χρυσά μετάλλια. Ο ξέφρενος και γρήγορος αγωνιστής έχει τους παίκτες να μετακινούνται σε στροφές, να υφαίνουν μέσα από πολλαπλά εμπόδια και να εκτοξεύουν τεράστιες ράμπες με μεγάλο βάθος πεδίου ώστε να μπορούν να το προβλέψουν όλα σε πάνω από 400 mph. Υπάρχει μια λειτουργία offline για πολλούς παίκτες με split screen, ώστε να μπορείτε να παίξετε με τέσσερις άλλους παίκτες, αλλά αν θέλετε πιο έντονο gameplay, το online multiplayer σας δίνει την ευκαιρία να αγωνιστείτε ενάντια σε άλλους 100 παίκτες ταυτόχρονα.

Τα γραφικά που σπρώχνουν τη σιαγόνα, το επικό σχέδιο ήχου και τα σφιχτά στοιχεία ελέγχου, κάνουν το DriveClub το πιο ρεαλιστικό παιχνίδι αγωνιστικού αυτοκινήτου PS4 στη λίστα. Το DriveClub είναι το είδος του παιχνιδιού όπου μπορείτε να αγωνίζεστε σε αυτοκίνητα πραγματικού βίου όπως Aston Martins, BMWs και Ferraris στη βροχή και να δείτε την αντανάκλαση του περιβάλλοντος στον βρεγμένο δρόμο καθώς πατάτε τον επιταχυντή και ακούτε το φλογερό βόμβο του κινητήρα σας.

Το DriveClub σας ξεκινάει είτε με την είσοδο σε μια λέσχη (ή με τη δική σας), όπου θα συνεργαστείτε με άλλους οδηγούς για να πετύχετε αποστολές και καθήκοντα για το νόμισμα του παιχνιδιού που σας βοηθά να ξεκλειδώσετε ειδικά αντικείμενα και εξοπλισμό. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των multiplayer, των μεμονωμένων γεγονότων και της περιοδείας (η οποία περιλαμβάνει πάνω από 224 διαφορετικούς τύπους αγώνων, όπως παρασύρεται και ανταγωνίζεται σκληρή AI).

Υπάρχουν πάνω από 114 διαφορετικά αυτοκίνητα και 20 ποδήλατα που παίρνουν οι παίκτες για να ξεκλειδώσουν και να επιλέξουν από όλα, τα οποία έχουν διαμορφωθεί με τις μικρότερες λεπτομέρειες του ισοδύναμου πραγματικής ζωής τους.

Το F1 2017 αισθάνεται σαν να βλέπετε πραγματικά μια φυλή της Formula 1 σε δράση. οι παίκτες πηδούν στο πιλοτήριο ενός αυτοκινήτου της Formula 1 και ξαναζήσουν τη σεζόν 2017 Formula One με πάνω από 20 κυκλώματα, 20 οδηγούς και 10 ομάδες που ανταγωνίζονται την εποχή. Το σχολιασμό του παιχνιδιού από τον David Croft και τον Anthony Davidson προσθέτει ότι το επιπλέον αίσθημα ρεαλισμού που δίνει στους παίκτες μια πιο αυθεντική αίσθηση για το πραγματικό πράγμα.

Στο F1 2017, οι παίκτες επιλέγουν μια από τις πέντε ομάδες με 12 κλασικά αυτοκίνητα σε τρόπο διαχείρισης ομάδας όπου μπορούν να ανταγωνιστούν σε 20 μοντέρνα και κλασικά πρωταθλήματα με κυκλώματα πραγματικής ζωής, όπως το Circuit Suzuka και το Circuit Silverstone. Καθώς οι παίκτες ολοκληρώνουν κάθε κομμάτι, τους δίνεται η ευκαιρία να ερευνήσουν και να αναπτύξουν εξαρτήματα αυτοκινήτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν το όχημά τους, όλα ενώ αντιμετωπίζουν την πρόκληση της συντήρησης με τα εξαρτήματα του κινητήρα και τα κιβώτια ταχυτήτων.

Το online multiplayer βασίζεται σε ένα σύστημα εξέλιξης όπου οι παίκτες ανταγωνίζονται για ανταμοιβές και αγωνίζονται μέχρι και 20 διαφορετικά άτομα με παρόμοια στατιστικά στοιχεία με τον εαυτό τους, δίνοντάς του ένα ισορροπημένο gameplay με πολλές πιθανότητες αντιστοίχισης του αυχένα και του λαιμού.

Όπως και το κύριο προβάδισμα σε μια ταινία δράσης, το Need for Speed ​​Payback έχει εμπλακεί σε ένα πριτσίνι, καθώς καταπατάτε οχήματα, σπάζετε τα εχθρικά αυτοκίνητα και στη συνέχεια τα βλέπετε να πέφτουν και να προκαλούν σπινθήρα σε αργή κίνηση. Είναι ένα από τα μοναδικά παιχνίδια αγώνων του PS4 που απαιτούν από εσάς να ξεπεράσετε την αστυνομία, να οδηγήσετε σε επικείμενη κυκλοφορία και να προκαλέσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά.

Η ανάγκη για ταχύτητα αποπληρωμής ορίζεται σε ένα περιβάλλον ανοιχτού κόσμου και περιλαμβάνει τρεις χαρακτήρες με δυνατότητα αναπαραγωγής με διαφορετικά σύνολα δεξιοτήτων που συνεργάζονται και τους αποδίδεται μια αποστολή να κλέψουν ένα σπάνιο αυτοκίνητο. Παίρνουν στους παίκτες ένα όχημα που μπορούν να συντονίζουν ατελείωτα την απόδοση και το στυλ, δίνοντάς του την αίσθηση της ιδιοκτησίας με το να ξοδεύει το νόμισμα εντός του παιχνιδιού μέσω της ολοκλήρωσης των αποστολών. Υπάρχει πάντα μια έκκληση για δράση στην Need for Speed ​​Payback όπου οι παίκτες μπορούν να πηδήξουν άμεσα σε γεγονότα, αποστολές και αναζητήσεις υψηλής ταχύτητας με μια συνολική κινηματογραφική εμπειρία όπου μπορεί να συμβεί κάτι.

Το DiRT 4 - ο αγωνιστής εκτός δρόμου με το κατάλληλο όνομα - είναι για τους πιο σκληρούς αγωνιστικούς παίκτες όπου ισχυρά αυτοκίνητα αντιδρούν στους κινδύνους του περιβάλλοντος (στο χιόνι, τα δάση και τη λάσπη). Στο DiRT 4, οι παίκτες ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους δημιουργώντας το δικό τους χαρακτήρα με το όνομα, την εμφάνιση, την ηλικία τους και την επιλογή των leaderboard. Το παιχνίδι προσφέρει δύο τρόπους: μια λειτουργία gamer ("ακριβώς εδώ για διασκέδαση") και προσομοίωση ("Είμαι εδώ για να αμφισβητηθεί"), παρέχοντας στους παίκτες δύο διαφορετικές εμπειρίες που τελικά αλλάζουν τη δυναμική, καθιστώντας την κατάλληλη και για casual και σοβαρούς παίκτες.

Το DiRT 4 δεν σας περιμένει και σας ρίχνει αμέσως σε ένα κομμάτι, δίνοντάς σας ένα λεπτομερές φροντιστήριο για να περιηγηθείτε στους δρόμους μπροστά σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες: Αυστραλία, Ισπανία, Σουηδία, Ουαλία και Μίτσιγκαν. Το DiRT 4 είναι τελικά ένα από τα πιο ικανοποιητικά, αν και προκλητικά αγωνιστικά παιχνίδια στον κατάλογο αν είστε σε θέση να ακολουθήσετε τις οδηγίες και να εκτελέσετε προσεκτικά τις κατάλληλες οδηγικές δεξιότητες, προσαρμόζοντάς σας σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο, ταραχώδες περιβάλλον.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .