Τα 8 καλύτερα αξεσουάρ Nintendo Switch για Αγορά το 2018

Βεβαιωθείτε ότι έχετε βαθμολογήσει αυτά τα πρόσθετα και απολαύστε ακόμη περισσότερο το σύστημα παιχνιδιών σας

Έτσι αγοράσατε ένα Nintendo Switch, αλλά τώρα χρειάζεστε κάποια πρόσθετα για να πάρετε την εμπειρία παιχνιδιού σας στο επόμενο επίπεδο. Παρακάτω είναι τα οκτώ καλύτερα αξεσουάρ Nintendo Switch που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα. Τα απαραίτητα στοιχεία για τους ιδιοκτήτες του Switch της Nintendo είναι μια θήκη μεταφοράς, προστατευτικό οθόνης και φορητό φορτιστή αυτοκινήτου. Έχουμε συμπεριλάβει και πρακτικά αξεσουάρ στο σπίτι, όπως μια μονάδα χρέωσης και ακόμη και μια προσαρμοσμένη τροποποίηση του σώματος για να κάνετε τη δική σας εναλλαγή. Όποια και αν είναι η ανάγκη, αυτά τα αξεσουάρ θα σας καλύψουν και θα σας προστατεύσουν.

Το σκληρό κέλυφος ProCase είναι ο ευκολότερος, ασφαλέστερος και πιο βολικός τρόπος να ταξιδέψετε με το Nintendo Switch. Η θήκη μεταφοράς σκληρού κελύφους γίνεται ανθεκτική και αρκετά μεγάλη ώστε να μεταφέρει το διακόπτη Nintendo σας όλα καλά για κάτω από $ 15.

Το ProCase δημιουργεί ένα μικρό και καθαρό θήκη μεταφοράς που προστατεύει πλήρως το Nintendo Switch από τυχόν γρατζουνιές. Είναι κατασκευασμένο με velcro που ασφαλίζει την κονσόλα και τον ελεγκτή σας σε μια σταθερή και βολική θέση. Η θήκη διαθέτει μεγάλη θήκη με θήκες για πλέγματα, έτσι μπορείτε να εξασφαλίσετε αξεσουάρ όπως φορτιστή, καλώδιο, λεπτή τροφοδοσία, δύο επιπλέον Joy-Cons και οκτώ υποδοχές καρτών παιχνιδιών. Τα προϊόντα της Hestia προσφέρουν ακόμη πλήρη επιστροφή ή αντικατάσταση εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπόθεση.

Η εταιρεία amFilm είναι γνωστή για τα κορυφαία προστατευτικά οθόνης οθόνης και τα καθιστούν τα καλύτερα για το Nintendo Switch. Το εξαιρετικά διαφανές προστατευτικό οθόνης υψηλής ευκρίνειας παρέχει διαφάνεια 99,9% και προστατεύει από προσκρούσεις, γρατζουνιές, καθώς και από τη συνολική φθορά με το επίπεδο σκληρότητας 9H.

Το προστατευτικό οθόνης amFilm Tempered Glass είναι εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό (πλαστικό πάχους 0,3mm) και λόγω του ειδικού σχεδιασμού του με το σύστημα, είναι εύκολο να εγκατασταθεί στην οθόνη παιχνιδιών του Nintendo Switch. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις φυσαλίδες αέρα που βρίσκονται κάτω από τον προστάτη. Το κιτ περιλαμβάνει δύο προστατευτικά γυαλιού, υγρά και στεγνά σκουπίδια, μια κάρτα συμπίεσης, αυτοκόλλητα απομάκρυνσης σκόνης και οδηγό χρήστη εγκατάστασης.

Ο διακόπτης Nintendo είναι κατασκευασμένος για φορητή δυνατότητα αναπαραγωγής και το Hori Compact Playstand διευκολύνει την εγκατάσταση του οπουδήποτε. Το ελαφρύ περίπτερο είναι συμπαγές, οικονομικό και επίσης επίσημα εξουσιοδοτημένο από τη Nintendo.

Το Hori Compact Playstand μετράει σε 3,8 x 9,9 x 6,7 ίντσες και ζυγίζει μόνο 6,4 ουγκιές. Η βάση μπορεί να προσφέρει την τέλεια τοποθέτηση για παιχνίδια με το διακόπτη Nintendo με τρεις διαφορετικές γωνίες (30, 50, 60 μοίρες) και διπλώνει σταθερά στη θέση του όταν δεν χρησιμοποιείται. Το περίπτερο είναι κατασκευασμένο με ελαστικές λαβές, έτσι ώστε ο διακόπτης σας να παραμείνει σταθερά στη θέση του, αλλά διαθέτει επίσης έναν αναπνεύσιμο χώρο για τη φόρτιση.

Η ισχύς είναι ωραία και όταν ταξιδεύετε εν κινήσει με το διακόπτη Nintendo Switch, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εκμεταλλευτείτε την ισχύ με το φορτιστή αυτοκινήτου της Nintendo HORI High Speed. Ο φορτιστής αυτοκινήτου υψηλής ταχύτητας Hori είναι ιδανικός για οποιαδήποτε οικογένεια σε οδικό ταξίδι ή ταξιδιώτη που δεν θέλει να ανησυχεί για χαμηλή μπαταρία στον διακόπτη Nintendo.

Το φορτιστή αυτοκινήτου Nintendo High Speed ​​από την HORI φορτίζει γρήγορα το διακόπτη Nintendo με ισχύ 5 volts / 3.0. Ο συμπαγής φορτιστής είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό πλαστικό περίβλημα και έχει ένα καλώδιο 6 ποδιών, έτσι ώστε οι παίκτες στο πίσω κάθισμα να μπορούν να απολαμβάνουν φόρτιση χωρίς κανένα χτύπημα. Η Nintendo - η οποία παίρνει σοβαρά την μάρκα της - αδειοδοτεί επίσημα τον φορτιστή αυτοκινήτου υψηλής ταχύτητας Hori, έτσι είστε βέβαιοι ότι θα έχετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα λειτουργήσει αρμονικά με το Nintendo Switch.

Εάν είστε συνηθισμένοι με τους παραδοσιακούς ελεγκτές, οι Γρήγορες λουρίδες Joy-Con κάνουν την καλύτερη προσθήκη στον ελεγκτή Joy-Con σας. Οι ελεγκτές Joy-Con είναι μικροί, αλλά το FastSnail παρέχει ένα βολικό καλούπι που τα μετατρέπει σε έναν πιο φυσικό ελεγκτή αίσθησης.

Το FastSnail Joy-Con Grips είναι εργονομικά σχεδιασμένο με μια λαβή υποδοχής για να διευκολύνει το χειρισμό παιχνιδιών. Είναι ανθεκτικά στη φθορά και έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση του παίκτη για έντονο παιχνίδι ακόμα και με τους μικρούς ελεγκτές Joy-Con. Εκτός από την ενίσχυση του παιχνιδιού σας, οι γάντζοι FastSnail Joy-Con παρέχουν ένα προστατευτικό κέλυφος για το Joy-Con σας προστατεύοντας από γρατζουνιές και ακαθαρσίες. Τα χρώματα έρχονται σε μαύρο, κόκκινο και μπλε, καθώς και κίτρινο. Κάθε παραγγελία έρχεται με ένα πακέτο δύο.

Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε από το πλήθος, δεν υπάρχει τίποτα πιο δροσερό από την τροποποίηση του διακόπτη Nintendo με το Bonafide's Hardware Replacement Housing. Η μοναδική αντικατάσταση του κελύφους του κελύφους μετατρέπει το Nintendo Switch σας σε ένα διαφανές σχέδιο χρωμάτων που δίνει στην κονσόλα το δικό του στυλ.

Μην ανησυχείτε αν είστε αρχάριος - Το Bonafide's Hardware Replacement Housing έρχεται με πολύ σαφείς οδηγίες για χρήστες που θέλουν να κάνουν απολύτως βέβαιοι ότι το κάνουν σωστά την πρώτη φορά. Οι χρήστες του Amazon που κατέχουν το κέλυφος του σπιτιού το αγαπούν για το ύφος του που ξεχωρίζει από τον τυπικό σχεδιασμό χρωμάτων του διακόπτη Nintendo Switch. Τα χρώματα έρχονται σε μπλε, πράσινο, γκρι, ροζ, μοβ και διαφανή.

Το Nintendo Switch Pro Controller κάνει τα παιχνίδια στο Nintendo Switch ευκολότερα για τους παραδοσιακούς gamers, χάρη στον σχεδιασμό του ειδικού ελεγκτή. Ο ελεγκτής πρώτου μέρους από τη Nintendo είναι εργονομικά σχεδιασμένος και κάνει τον καλύτερο ελεγκτή σε όλο τον κόσμο. Σκεφθείτε ως απάντηση της Nintendo στους ελεγκτές του PlayStation 4 και του Xbox One.

Σίγουρα, οι ελεγκτές Nintendo Switch Joy-Con είναι διασκεδαστικοί, αλλά οι παίκτες που θέλουν ένα οικείο πρόγραμμα ελεγκτών θα βρουν άνεση στο Nintendo Switch Pro Controller. Ο ασύρματος ελεγκτής έρχεται γεμάτος με χειριστήρια κίνησης, HD βουητό, καθώς και μια ενσωματωμένη Amiibo λειτουργικότητα, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με κάθε παιχνίδι Switch στην αγορά. Ο ελεγκτής διαθέτει επίσης ένα καλώδιο φόρτισης USB-C σε USB-A, επιτρέποντας έτσι μια ζωή μπαταρίας 40 ωρών με πλήρη φόρτιση.

Απλή, βολική και κηλίδα, η BD & A, η οποία είναι επίσημα εξουσιοδοτημένη για το Dock Joy-Con της Nintendo Switch, φτιάχνει μια χροιά. Καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο, μετρώντας σε .2 x .1x .2 ίντσες και έχει μια σταθμισμένη βάση για σταθερότητα. Ο σχεδιασμός συμπληρώνει επίσης το στυλ της κονσόλας του Nintendo Switch.

Η υποδοχή φόρτισης Joy-Con της Nintendo Switch μπορεί να φορτίσει έως και τέσσερις ελεγκτές Joy-Con. Η αποβάθρα επιτρέπει μια εύκολη λειτουργικότητα σχεδίασης διαφανειών για να κρατάτε την πολλαπλή Joy-Cons σας. Οι ενδεικτικές λυχνίες LED στην κορυφή δείχνουν κόκκινο όταν κάθε ελεγκτής φορτίζει και πράσινο όταν είναι πλήρως φορτισμένο. Η αποβάθρα φόρτισης διαρκεί περίπου πέντε με έξι ώρες για έναν ελεγκτή με μηδενική διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να πάρει μια πλήρη φόρτιση, καθιστώντας έτσι βιώσιμη την εναλλαγή μεταξύ των ελεγκτών εάν είναι απαραίτητο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .