Πώς να προσθέσετε μηχανές αναζήτησης στον Internet Explorer 11

01 του 01

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer

Scott Orgera

Αυτό το σεμινάριο ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 23 Νοεμβρίου 2015 και προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης IE11 σε λειτουργικά συστήματα Windows.

Ο Internet Explorer 11 έρχεται με το δικό του Bing της Microsoft ως τον προεπιλεγμένο κινητήρα ως μέρος της λειτουργίας του One Box, το οποίο σας επιτρέπει να εισάγετε όρους αναζήτησης απευθείας στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης. Το IE σάς δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε εύκολα περισσότερες μηχανές αναζήτησης επιλέγοντας από ένα προκαθορισμένο σύνολο πρόσθετων που είναι διαθέσιμα στο Internet Explorer Gallery.

Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης IE και κάντε κλικ στο κάτω βέλος που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της γραμμής διευθύνσεων. Ένα παράθυρο pop-out θα εμφανιστεί τώρα κάτω από τη γραμμή διευθύνσεων, εμφανίζοντας μια λίστα προτεινόμενων διευθύνσεων URL και όρων αναζήτησης. Στο κάτω μέρος αυτού του παραθύρου υπάρχουν μικρά εικονίδια, το καθένα από τα οποία απεικονίζει μια εγκατεστημένη μηχανή αναζήτησης. Η ενεργή / προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης υποδηλώνεται με τετράγωνο περιθώριο και ανοιχτόχρωμη απόχρωση. Για να ορίσετε μια νέα μηχανή αναζήτησης ως την προεπιλεγμένη επιλογή, κάντε κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο.

Για να προσθέσετε μια νέα μηχανή αναζήτησης στο IE11, κάντε πρώτα κλικ στο κουμπί Προσθήκη , που βρίσκεται στην άκρα δεξιά αυτών των εικονιδίων. Η συλλογή του Internet Explorer πρέπει τώρα να είναι ορατή σε μια νέα καρτέλα προγράμματος περιήγησης, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν αρκετά πρόσθετα που σχετίζονται με την αναζήτηση, καθώς και μεταφραστές και υπηρεσίες λεξικών.

Επιλέξτε τη νέα μηχανή αναζήτησης, μεταφραστή ή άλλο σχετικό πρόσθετο που θέλετε να εγκαταστήσετε και κάντε κλικ στο όνομά του. Τώρα θα μεταφερθείτε στην κύρια σελίδα για το συγκεκριμένο πρόσθετο, το οποίο περιέχει λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της πηγής URL, τον τύπο, την περιγραφή και την αξιολόγηση χρηστών. Κάντε κλικ στο κουμπί με τον τίτλο Προσθήκη στον Internet Explorer .

Το παράθυρο διαλόγου " Προσθέστε αναζήτηση παρόχου" του IE11 θα πρέπει τώρα να εμφανίζεται, επικαλύπτοντας το κύριο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Μέσα σε αυτό το παράθυρο διαλόγου έχετε την επιλογή να ορίσετε αυτόν τον νέο πάροχο ως προεπιλεγμένη επιλογή του IE, καθώς και αν θέλετε ή όχι να δημιουργηθούν προτάσεις από αυτόν τον συγκεκριμένο παροχέα. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με αυτές τις ρυθμίσεις, κάθε ρυθμιζόμενο μέσω πλαισίου ελέγχου, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.