Μάθετε τον σωστό τρόπο εμφάνισης της γραμμής μενού στον Internet Explorer 7

Η γραμμή μενού IE7 δεν εμφανίζεται από προεπιλογή

Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά τον Internet Explorer 7 , το οποίο είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στα Windows Vista και μια δυνατότητα αναβάθμισης στα Windows XP, ίσως παρατηρήσετε ότι ένα στοιχείο κλειδιού λείπει από το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης - η γραμμή γραμμής μενού που περιέχει επιλογές όπως Αρχείο, Επεξεργασία, Σελιδοδείκτες και Βοήθεια. Σε παλαιότερες εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης, η γραμμή μενού εμφανίστηκε από προεπιλογή. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον IE7 να εμφανίζει τη γραμμή μενού σε μερικά απλά βήματα.

Τρόπος ρύθμισης του IE7 για εμφάνιση της γραμμής μενού

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ρυθμίσετε τη γραμμή μενού που εμφανίζεται κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το IE7:

  1. Κάντε κλικ στο μενού Εργαλεία , που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης.
  2. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Γραμμή μενού . Θα πρέπει τώρα να δείτε τη γραμμή μενού που εμφανίζεται στην ενότητα της γραμμής εργαλείων του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης.
  3. Για να αποκρύψετε τη γραμμή μενού, απλά επαναλάβετε αυτά τα βήματα.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε κενή περιοχή μιας ιστοσελίδας για να εμφανιστεί το μενού συμφραζομένων. Κάντε κλικ στη γραμμή μενού στο μενού για να εμφανίσετε τη γραμμή μενού οικείου.

Εκτέλεση του IE7 σε λειτουργία πλήρους οθόνης

Εάν εκτελείτε τον Internet Explorer σε λειτουργία πλήρους οθόνης, η γραμμή μενού δεν είναι ορατή ακόμα κι αν είναι ενεργοποιημένη. Η γραμμή διευθύνσεων επίσης δεν είναι ορατή στη λειτουργία πλήρους οθόνης εκτός κι αν μετακινήσετε τον κέρσορα στο επάνω μέρος της οθόνης για να την δείτε. Για εναλλαγή από πλήρη σε κανονική λειτουργία, απλά πατήστε το πλήκτρο F11.