Τα πιο αστεία κανάλια YouTube που πρέπει να ακολουθήσετε

Ποιος δεν αρέσει να γελάει; Η άνοδος της ψηφιακής εποχής ισοδυναμεί με πολλούς τρόπους και δεν είναι πουθενά πιο εμφανής από το YouTube, με τα πιο δημοφιλή κανάλια να ξεπερνούν τα περισσότερα από αυτά που παρακολουθούμε στην τηλεόραση. Είναι η χρυσή εποχή του βίντεο, και αν θέλετε να παρακολουθήσετε κάτι πραγματικά, πραγματικά αστείο, δεν χρειάζεται πλέον να εξαρτάται από την Comedy Central και ελπίζουμε ότι δείχνει πραγματικά κάτι καλό. Απλά πρέπει να γνωρίζετε ποια κανάλια μπορείτε να εγγραφείτε στο YouTube για να κάνετε καθημερινά αστεία αποτύπωση οστών.

Το πιο πιθανό να σας κάνει να γελάσετε τουλάχιστον μια φορά: Smosh

Η εικόνα προσφέρθηκε από το Wikimedia Commons / Gage Skidmore

Ένα από τα πιο αστεία κανάλια στο YouTube που είναι πραγματικά αφιερωμένο στην κωμωδία, Smosh στην πραγματικότητα πριν από την ιστοσελίδα βίντεο streaming από μερικά χρόνια. Οι Ian Hecox και Anthony Padilla ανέφεραν τη δημοσίευση βίντεο το 2003 και σε διάφορα σημεία της ύπαρξής του, ο Smosh κατείχε τις περισσότερες από τις συνδρομές του YouTube, έναν τίτλο που σήμερα κατέχει η PewDiePie.

Με μια ταινία κάτω από τη ζώνη τους, μια άλλη υπό κατασκευή και μια σειρά υπο-καναλιών, το Smosh είναι ένα από τα πιο αστεία κανάλια στο YouTube. Το ντουέτο έχει διακλαδιστεί πρόσφατα στο YouTube Red με Ghostmates.

Αν ψάχνετε για κάτι παρόμοιο με το Smosh, θα πρέπει να ελέγξετε την Shane Dawson TV.

Περισσότερο "

Το καλύτερο για καρύδια ταινιών: Screen Junkies

Έχετε ενοχληθεί ποτέ από αυτές τις κριτικές ταινιών που χρησιμοποιούν φράσεις όπως «κινηματογραφική βηματοδότηση» και «αποχρώσεις απόδοσης» και «εκπληκτικές αλλά προσεκτικές», αλλά αγνοούν πλήρως πώς το αυτοκίνητο πήδηξε από ένα επίπεδο ενός χώρου στάθμευσης σε έναν δρόμο για να προσγειωθεί σε ένα χαμηλότερο χωρίς στάθμευση;

Δεν θα βρείτε τίποτα από αυτά με τα Honest Movie Trailers που παράγονται από την Screen Junkies. Θα επισημάνουν πόσο ανόητη είναι η ταινία με τον τύπο λεπτομέρειας που συνήθως προορίζεται για τους λάτρεις του Star Trek να συζητούν την ομορφιά της γλώσσας του Klingon. Τα Honest Trailer Movie τείνουν να είναι μια από τις πιο σταθερά αστείες σειρές στο YouTube, ειδικά όταν παρακολουθείτε ρυμουλκούμενα για ταινίες που είτε αγαπάτε εντελώς είτε απολύτως μισούν.

Δεν έχετε τρία λεπτά για ένα τρέιλερ; Ελέγξτε 5 δευτερόλεπτα ταινίες για τα γρηγορότερα giggles ταινιών στον πλανήτη.

Περισσότερο "

Το πιο σαν Σάββατο βράδυ ζουν: Χιούμορ College

Ενώ το όνομα μπορεί να υποδηλώνει δευτερογενείς φάρσες και χιούμορ αδελφότητας, η αλήθεια μοιάζει περισσότερο με μια αστεία τηλεοπτική έκδοση του Funny or Die. Ένα από τα πρώτα κανάλια χιούμορ στο YouTube, το Humor College εξακολουθεί να είναι το πιο αστείο. Δεν θα δείτε τα γνωστά πρόσωπα, και όπως αστεία ή πεθαίνουν, τα σκετς μπορούν να χτυπήσουν ή να χάσουν. Αλλά όταν χτυπήσουν, είναι πολύ αστείο.

Το College Humor χρησιμοποιεί επίσης Dorkly στην πλευρά του nerdier του χιούμορ.

Αν ψάχνετε για άλλα συνεχώς αστεία βίντεο, ελέγξτε το κανάλι του κρεμμυδιού.

Περισσότερο "

Μεγάλες συμβουλές και παρατηρήσεις της ζωής: Jenna Marbles

Wikimedia Commons

Jenna Marbles είναι περίπου όπως μπορείτε να φτάσετε σε μια ολονύκτια αίσθηση. Ένα από τα πρώτα βίντεό της, ένα αστείο πώς να εξαπατήσει τους ανθρώπους να σκέφτονται ότι είστε καλό βλέμμα πήγε μαζικά ιογενή. Και έτσι γεννήθηκε ένα μάρμαρο.

Το κανάλι της είναι γεμάτο με μυστικά όπως το πώς να κάνει σχεδόν ο καθένας να πάει μακριά και πόσες μπαλόνια ηλίου θα πάρει για να σηκώσει το σκυλί του από το έδαφος. Συμβουλή: Μην δοκιμάσετε το τελευταίο έξω. Θα σας λείψουν τα Puddles!

Παρόμοια με άλλα ογκώδη αστέρια του YouTube, το κανάλι της έχει εξελιχθεί για να περιλαμβάνει πολλά βίντεο ημέρας και είναι η πραγματική φύση στην οποία η Jenna έχει αγκαλιάσει τη φήμη της που συνεχίζει να προσελκύει τους οπαδούς της.

Και σε μια πραγματικά όχι ό, τι παρόμοια φλέβα, ελέγξτε το Nigahiga για να μάθετε πώς η Γη είναι πραγματικά επίπεδη ή γιατί οι Illuminati είναι πραγματικοί.

Περισσότερο "

Το Best of Movie Satire: Κακή ανάγνωση Lip

Αν δεν έχετε βιώσει ποτέ Bad Lip Reading, απλά το κάνετε. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά αστείο, είναι αρκετά μια μορφή τέχνης για να βρείτε αστείες εναλλακτικές που ταιριάζουν τόσο καλά με αυτό που οι χαρακτήρες φαίνεται να λένε. Φυσικά, αυτό μερικές φορές οδηγεί σε μια σειρά από σχεδόν ακατανόητες επιλογές λέξεων και φράσεων, που είναι μέρος αυτού που το καθιστά τόσο αστείο.

Το Bad Lip Reading έχει ένα μείγμα γνωστών κινηματογραφικών σκηνών με εναλλακτικό διάλογο και σκηνές στο τραγούδι. Έχει έντονη έμφαση στα αγαπημένα των fan, όπως το Star Wars και το The Walking Dead, αλλά θα βρείτε τα πάντα από τους Bernie Sanders, Hillary Clinton και Barak Obama δίνοντας ομιλίες στο Δημοκρατικό Εθνικό Συνέδριο στο Black Eyed Peas τραγουδώντας "Every Poops."

Και αν σπρώξετε τη διασκέδαση σε ταινίες σας κάνει να γελάσετε, σίγουρα θέλετε να ελέγξετε πώς θα έπρεπε να έχουν τελειώσει, το οποίο κάνει ακριβώς αυτό που προτείνει ο τίτλος: σας λέει πώς ταινίες θα έπρεπε πραγματικά να έχουν τελειώσει. Αναμείνετε το τραγούδι και το χορό.

Περισσότερο "

Το πιο αστείο για τους παίκτες: Ο αποφυλακισμένος

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχει ένα τεράστιο τμήμα του YouTube κομμένο και αφιερωμένο στο παιχνίδι. Υπάρχει το τμήμα "Ας παίξουμε", το οποίο κυμαίνεται από την παρακολούθηση κάποιου παιχνιδιού και την σχολιασμό του σε περισσότερες παραλλαγές συμμετοχής κοινού, και υπάρχουν κριτικές παιχνιδιών, demos, συμβουλές, οδηγίες, κλπ.

Και έπειτα υπάρχει το χιούμορ, και εκεί είναι εκεί όπου ο Απόδημος λάμπει πραγματικά. Ξεχάστε να παίξετε ένα παιχνίδι και να κάνετε αστεία σχόλια. Ο Escapist αναλύει τα παιχνίδια και τα είδη παιχνιδιών και συνθλίβει το αστείο από αυτά σαν ένα πορτοκαλί που βγαίνει μέσα από έναν αποχυμωτή. Ουσιαστικά, ο Escapist είναι να παίζει τα Τίμια Ειλικρινά Τρέιλερ Κινηματογράφου σε ταινίες.

Ένα άλλο μεγάλο κανάλι παιχνιδιών φιλοξενείται από το Cr1TiKaL (penguinz0), το οποίο είναι στην πραγματικότητα πιο δημοφιλές από το The Escapist. Το Cr1TiKal εξυπηρετεί σίγουρα όσους έχουν μια περίεργη αίσθηση του χιούμορ, αλλά ενώ η μονότονη φωνή του μπορεί να σας βγάλει από τη φρουρά, είναι ξεκαρδιστική.

Περισσότερο "

Αν αγαπάς πραγματικά φάρσες: VitalyzdTv

Όταν το κανάλι σας YouTube μετατρέπεται σε ταινία του Χόλιγουντ, γνωρίζετε ότι έχετε πετύχει το μεγάλο χρονικό διάστημα. Ή ίσως το Χόλιγουντ απλά να σας φταίει.

Η φάρσα σφαγής αλυσοπρίονου του VitalyzdTv είναι μια από τις πιο εμπλεκόμενες και εντελώς φρικτές φάρσες στο Διαδίκτυο. Περιλαμβάνει την αφήγηση των ανθρώπων να περπατούν σε μια σκηνή από μια ταινία τρόμου. Αυτό συμβαδίζει με μερικές από τις άλλες φάρσες του, όπως μια σειρά ρωσικών βίντεο hitman με καθαρισμό σώματος, λήψη ομήρων κ.λπ.

Οι φάρσες του VitalyzdTv συχνά εμπλέκονται αρκετά με την τέχνη της μακιγιάζ που μπορείτε πραγματικά να δείτε γιατί οι άνθρωποι ξεγελιάζουν. Έχει επίσης ένα δεύτερο κανάλι με βίντεο πίσω από τα σκηνικά, τα οποία σας δίνουν μια υπέροχη ματιά στο πώς συναντιούνται μερικές από τις φάρσες.

Αν αγαπάτε τα φαντάσματα βίντεο, θα θελήσετε επίσης να δείτε τα fouseyTube και Roman Atwood.

Περισσότερο "

Το καλύτερο χιούμορ του Oddball: GloZell Green

Gage Skidmore μέσω του Flickr

Πώς περιγράφεις τον GloZell Green. Σκεφτείτε το πιο ενθουσιασμένο άτομο στον κόσμο και αναλάβετε την πρόκληση κανέλας, την πρόκληση κουβάδων πάγου, την πρόκληση πικάντικων τροφίμων, κλπ.

Το GloZell έχει επίσης πολλούς επεξεργασμένους χαρακτήρες και κομμάτια, όπως την ανάγνωση των στίχων ενός τραγουδιού και την παροχή συμβουλών στον καλλιτέχνη και ένα όχι τόσο φωτεινό χαρακτήρα που αποτυγχάνει εντελώς να δώσει συμβουλές μακιγιάζ.

Και επειδή και οι δύο είναι αρκετά περίεργες και περιλαμβάνουν ένα χρώμα στο όνομα του καναλιού, θα σας συστήσω και το Annoying Orange.

Περισσότερο "

Αστεία επίσης

Τι? Δεν υπάρχουν βίντεο κατοικίδιων ζώων;

Ενώ οι γάτες πέφτουν από τα έπιπλα και σέρνουν στα έντερα δεν το έκαναν αρκετά, εδώ μερικά άλλα κανάλια που θα μπορούσαν εύκολα να κάνουν τη λίστα: