ASUS ET2220IUTI-B019K 21,5 "

Η ASUS εξακολουθεί να παράγει τα all-in-one της σειράς ET2200, αλλά με ένα νέο όνομα Vivo AiO. Το ET2220IUTI-B019K δεν είναι πλέον κατασκευασμένο και πιθανόν να μην είναι διαθέσιμο για πώληση σε κανέναν στην αγορά υπερκατανάλωσης και χρήσης. Αν ψάχνετε για ένα τρέχον σύστημα "all-in-one", ανατρέξτε στη λίστα με τις καλύτερες συσκευές All-In-One PC .

Η κατώτατη γραμμή

Η ASUS προσπάθησε να είναι κάπως διαφορετική από το ET2220IUTI-B019K, αλλά δεν καταφέρνει να κάνει ένα πραγματικά μοναδικό σύστημα. Το μικρό μέγεθος και οι δυνατότητες τοποθέτησης σε τοίχο θα είναι ελκυστικές για όσους έχουν περιορισμένο χώρο για έναν υπολογιστή. Ο επεξεργαστής τετραπλού πυρήνα δίνει επίσης ένα μικρό πλεονέκτημα στην απόδοση για ένα σύστημα με τιμές κάτω από $ 1000. Το μειονέκτημα είναι ότι ο σχεδιασμός είναι αρκετά απλός και θυσιάζει ορισμένες επιδόσεις γραφικών που δεν είναι πραγματικά απαραίτητες. Οι αγοραστές μπορούν είτε να ξοδέψουν λίγο περισσότερο για λίγο πιο στρογγυλεμένο all-in-one ή να ξοδέψουν λιγότερα είτε για μικρότερο σχέδιο με ελαφρώς μικρότερη απόδοση.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Αναθεώρηση - ASUS ET2220IUTI-B019K

8 Ιανουαρίου 2012 - Το ASUS ET2220 είναι ένα αρκετά απλό συνολικό σχεδιασμό all-in-one που πραγματικά είναι απλώς ο πίνακας απεικόνισης με βάση στήριξης για το στήριγμα που το κάνει να μοιάζει με το αρκετά ευρύ πάνελ οθόνης. Πρόκειται για μια απόκλιση από τη σειρά ET2410 που χαρακτηρίζει έναν τυπικό σχεδιασμό βάσης οθόνης. Υπάρχει μια αρκετά μεγάλη μαύρη στεφάνη που περιβάλλει την οθόνη με γυαλιστερή επίστρωση και μια μικρή ασημένια λωρίδα κάτω από την οθόνη που στεγάζει τα ηχεία. Οι περισσότερες εταιρείες παράγουν μοντέλα all-in-one μεγέθους 24 ιντσών, οπότε αυτό έχει ένα πλεονέκτημα για εκείνους με πιο περιορισμένο συνολικό χώρο στο γραφείο. Στην πραγματικότητα, διαθέτει ακόμη και ένα σχέδιο VESA mount στο πίσω μέρος για χρήση με το κανονικό υλικό τοποθέτησης σε τοίχο.

Η τροφοδοσία του ASUS ET2220IUTI-B019K είναι επεξεργαστής επιφάνειας εργασίας Quad Core Intel Core i5-3330. Αυτός είναι ένας από τους χαμηλότερους βαθμούς επεξεργαστών τετραπλού πυρήνα, αλλά κάνει καλή δουλειά να εξισορροπήσει την απόδοση για γενικές εφαρμογές και να έχει κάποια πρόσθετη ισχύ για πιο απαιτητικές εφαρμογές ή για multitasking. Ο επεξεργαστής συνδυάζεται με 8GB μνήμης DDR3 που του παρέχει μια ομαλή συνολική εμπειρία με τα Windows 8.

Η αποθήκευση για το ASUS ET2220 είναι αρκετά χαρακτηριστική του μέσου συστήματος desktop all-in-one. Χρησιμοποιεί ένα σκληρό δίσκο ενός terabyte που του παρέχει ένα δίκαιο αποθηκευτικό χώρο για δεδομένα εφαρμογών και αρχεία πολυμέσων. Χρησιμοποιεί μια μονάδα δίσκου class class που περιστρέφεται με την τυπική ταχύτητα περιστροφής 7200rpm, η οποία παρέχει λίγο καλύτερη απόδοση από εκείνες που επιλέγουν τις πράσινες μονάδες 5400rpm. Εάν χρειάζεστε πρόσθετη αποθήκευση, συνοδεύεται από τέσσερις θύρες USB 3.0 για χρήση με εξωτερική αποθήκευση υψηλής ταχύτητας. Δύο βρίσκονται στην πίσω πλευρά, ενώ τα άλλα δύο βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Ένας καυστήρας DVD δύο επιπέδων περιλαμβάνεται για την αναπαραγωγή και την εγγραφή μέσων CD ή DVD.

Το μεγάλο χαρακτηριστικό του ASUS ASUS ET2220IUTI-B019K είναι η 21,5 ιντσών οθόνη αφής. Προσφέρει πλήρη υποστήριξη πολλαπλών τόνων 10 σημείων για τις χειρονομίες των Windows 8. Η ίδια η οθόνη προσφέρει εγγενή ανάλυση 1920x1080 για πλήρη υποστήριξη βίντεο υψηλής ευκρίνειας 1080p, η οποία είναι χρήσιμη καθώς διαθέτει επίσης είσοδο HDMI που επιτρέπει τη χρήση της για εξωτερικές συσκευές όπως κονσόλα παιχνιδιών, περιστρεφόμενο καλώδιο ή δορυφόρο ή συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray. Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα είναι η υποστήριξη στήριξης στο πίσω μέρος της οθόνης. Επιτρέπει μια κάπως καλύτερη από τη μέση γωνία κλίσης έως και 40 μοίρες, αλλά θα ήταν ωραίο να δούμε λίγο περισσότερη υποστήριξη από τον κύριο πίνακα οθόνης. Όσον αφορά τα γραφικά, χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή γραφικών Intel HD Graphics 2500 ενσωματωμένο στον επεξεργαστή Core i5. Αυτό το δίνει πολύ περιορισμένη υποστήριξη 3D γραφικών, ώστε να μην είναι κατάλληλη για τρισδιάστατα παιχνίδια. Υποστηρίζει την επιταχυνόμενη κωδικοποίηση πολυμέσων όταν χρησιμοποιεί συμβατές με το Quick Sync εφαρμογές, αλλά εξακολουθεί να μην επαρκεί από ό, τι μπορούν να επιτύχουν οι επεξεργαστές που βασίζονται στο HD Graphics 4000.

Η τιμολόγηση για το ASUS ET2220 είναι περίπου $ 1000. Αυτό είναι ένα κομμάτι στην υψηλότερη πλευρά για ένα συμπαγές σύστημα all-in-one, αλλά προσφέρει έναν επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα. Ο πρωταρχικός του ανταγωνισμός προέρχεται από την Apple iMac 21.5-ιντσών , το Inspiron One 23 Touch της Dell και το HP Envy 20. Το iMac της Apple είναι πιο ακριβό, αλλά προσφέρει μία από τις καλύτερες οθόνες για το μέγεθος καθώς και ειδικά γραφικά, αλλά έχει πιο αργό σκληρό δίσκο όχι οθόνη αφής. Η Dell προσφέρει πολλές από τις ίδιες γενικές προδιαγραφές αλλά είναι πιο ακριβή και χρησιμοποιεί οθόνη 23,6 ιντσών. Τέλος, το Envy 20 της HP είναι λίγο μικρότερο και οικονομικότερο, αλλά χρησιμοποιεί έναν πιο αργό επεξεργαστή, λιγότερη μνήμη και οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης.