Σχετικά με τις διαφημίσεις Buzzdock και πώς να απαλλαγείτε από αυτές

Από πού έρχονται και πώς μπορώ να τους ξεφορτωθώ;

Τι είναι το Buzzdock; Είναι adware;

Ένα από τα πιο κακόβουλα πρόσθετα των προγραμμάτων περιήγησης που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, ο Buzzdock ταιριάζει με τον ορισμό του adware σε ένα T. Ενώ αυτή η ελεύθερη επέκταση παρέχει "βελτιωμένα" αποτελέσματα αναζήτησης σε έναν επιλεγμένο αριθμό ιστότοπων όπως υποσχέθηκε, εισάγει επίσης δύσχρηστα διαφημίσεις τόσο στις μηχανές αναζήτησης όσο και σε πολλές δημοφιλείς ιστοσελίδες. Σαν να μην ήταν αρκετά αποτρεπτικό, το Buzzdock θα εξυπηρετεί περιστασιακά διαφημίσεις εντός κειμένου, που υποδηλώνονται με μπλε διπλή υπογράμμιση στην επιλεγμένη περιπλοκή της ιστοσελίδας, μαζί με άλλες αυτόνομες διαφημίσεις που εμφανίζονται στις δικές τους καρτέλες ή παράθυρα. Το Buzzdock τροποποιεί επίσης πολλές από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για τον υποτιθέμενο σκοπό της βελτιστοποίησης της απόδοσης του εργαλείου.

Ένα αυξανόμενο πρόβλημα ...

Όσο περισσότερο είναι εγκατεστημένο το Buzzdock, τόσο τα χειρότερα πράγματα φαίνεται να εμφανίζονται, καθώς συνεχίζουν να εμφανίζονται περισσότερες διαφημίσεις έως ότου η απόδοση του προγράμματος περιήγησής σας επιβραδυνθεί σε μια ανίχνευση. Σε κάθε δικαιοσύνη, το πρόσθετο παραδίδει όπως υποσχέθηκε από άποψη λειτουργικότητας σε ορισμένες όλο και πιο σπάνιες περιπτώσεις. Η βάση σύνδεσης αναζήτησης εμφανίζεται σε έναν επιλεγμένο αριθμό ιστότοπων που υποστηρίζει ότι υποστηρίζει. Ωστόσο, το εργαλείο δεν εμφανίζεται καθόλου σε πολλούς ιστότοπους όπου δήθεν θα έπρεπε. Λόγω των ευρέως αποδεκτών πρακτικών, ορισμένοι από τους προαναφερθέντες ιστότοπους έχουν αρχίσει να μπλοκάρουν προληπτικά το Buzzdock. ενώ το πρόσθετο απλά δεν λειτουργεί όπως αναμένεται σε άλλους. Επίσης, εάν εντοπίσετε και διαβάσετε ολόκληρη τη λεπτή εκτύπωση - την οποία πολλοί από εμάς αποτυγχάνουν να πράξουμε κατά καιρούς - γίνεται αναφορά στις διαφημίσεις Buzzdock που εμφανίζονται σε μια δειγματοληψία ιστοτόπων και αποτελεσμάτων αναζήτησης. Ωστόσο, καμία από τις Συχνές Ερωτήσεις ή τους Όρους και Προϋποθέσεις δεν μπορεί να σας προετοιμάσει για την επίθεση της διαφήμισης και της ακαταστασίας που συνοδεύει την εγκατάσταση του Buzzdock. Σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά σε παλαιότερες μηχανές, οι χρήστες έχουν αναφέρει ότι οι φυλλομετρητές τους έγιναν πρακτικά ακατάλληλοι μετά από αρκετές ημέρες.

Οι ανεπιθύμητες διαφημίσεις banner, που έρχονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, καλύπτουν περιστασιακά νόμιμες διαφημίσεις που πωλούνται στην πραγματικότητα από τους ιστότοπους στους οποίους εμφανίζονται. Σε άλλες περιπτώσεις, ωθούν αυτές τις "πραγματικές" διαφημίσεις κάτω κάτω από την πτυχή, έτσι ώστε να μιλήσουν, και μπορούν επίσης να προκαλέσουν λανθασμένη απόδοση του περιεχομένου του ιστότοπου ως αποτέλεσμα της έντονης τοποθέτησής τους.

Πώς έλαβα το Buzzdock;

Παρόλο που πολλά παράπονα προέρχονται από χρήστες που εγκατέστησαν εγκαίρως το Buzzdock - το οποίο ενεργοποιείται από το Chrome, τον Firefox και τον IE από προεπιλογή - υπάρχουν πολλές αναφορές στον ιστό των διαφημίσεων Buzzdock που εμφανίζονται σε υπολογιστές όπου το εργαλείο δεν εγκαταστάθηκε εν γνώσει ή εγκαίρως. Αυτή είναι ίσως η πιο ανησυχητική πτυχή εδώ, καθώς το Buzzdock θα μπορούσε να συσκευαστεί με άλλες επεκτάσεις ή προγράμματα προγραμμάτων αθέμιτων περιστατικών, αφήνοντας έναν άγρυπτο surfer στο Web με μια εικονική χρονοβόρα βόμβα διαφημίσεων που περιμένουν σιωπηλά να καταστρέψουν τον όλεθρο.

Επικίνδυνες προορισμοί

Ενώ πολλές από τις διαφημίσεις Buzzdock φαίνεται να είναι ασφαλείς από την άποψη του προορισμού, υπάρχουν δεκάδες αβάσιμες φήμες που υποστηρίζουν ότι ορισμένες από τις διαφημίσεις έχουν οδηγήσει σε ιστότοπους που περιέχουν κακόβουλο λογισμικό και μεταφορτώσεις . Εάν είναι αλήθεια, αυτό θα έκανε τη συμπεριφορά του Buzzdock όχι μόνο ακραία ενόχληση, αλλά και κίνδυνο ασφαλείας.

Πώς να απεγκαταστήσετε το Buzzdock

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι συμβατικοί διαφημιστικοί αποκλεισμοί δεν καταπνίγουν τις διαφημίσεις του Buzzdock από το να εμφανίζονται. Ενώ υπάρχουν πολλά εργαλεία αφαίρεσης adware / κακόβουλου λογισμικού που ισχυρίζονται ότι εξαλείφουν πλήρως το Buzzdock, το βήμα-προς-βήμα μας θα πρέπει να κάνει το κόλπο στις περισσότερες περιπτώσεις. Αν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα εντελώς και εξακολουθείτε να βλέπετε διαφημίσεις Buzzdock στο πρόγραμμα περιήγησής σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Αποποίηση ευθυνών : Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο προέρχονται από ένα συνδυασμό των προσωπικών μου εμπειριών με το Buzzdock καθώς και από άλλους που έχουν δημοσιεύσει τις προσωπικές τους εμπειρίες σε διάφορα μηνύματα και καταστήματα κοινωνικής δικτύωσης.