Τα αρχεία λήψης αρχείων και πρόσθετα μεταφοράς αρχείων

Τα καλύτερα δωρεάν πρόσθετα για λήψεις αρχείων και μεταφορές

Το άρθρο αυτό ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 25 Οκτωβρίου 2015.

Καθώς οι συνδέσεις Internet υψηλής ταχύτητας έχουν γίνει όλο και πιο συνηθισμένες, έχει και η δημοτικότητα της λήψης. Είτε πρόκειται για ένα τραγούδι, ένα παιχνίδι, μια ταινία, μια εφαρμογή λογισμικού ή κάτι άλλο εξ ολοκλήρου, πολλά από τα πράγματα που επιθυμούμε μπορούν να ληφθούν μέσω της μαγείας της λήψης. Ακούγεται αρκετά απλό, έτσι δεν είναι; Μπορεί να είναι αν έχετε τα σωστά όπλα. Τα παρακάτω πρόσθετα , σε συνδυασμό με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε αυτό που ψάχνετε και να σας βοηθήσουν να το κατεβάσετε.

DownThemAll!

(Εικόνα © Federico Parodi και Stefano Verna).

DownThemAll! είναι ένας εξαιρετικά ισχυρός διαχειριστής λήψεων και επιταχυντής για τον περιηγητή ιστού του Firefox. Αυτή η επέκταση πλούσια σε χαρακτηριστικά όχι μόνο επιταχύνει τις λήψεις σας αλλά σας επιτρέπει να ανακτήσετε εύκολα συνδέσμους και εικόνες από μια ιστοσελίδα.

FireFTP

(Εικόνα © Scott Orgera).

Το FireFTP σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ένα πλήρες πρωτόκολλο FTP ( File Transfer Protocol ) από το παράθυρο του browser σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ανεβάζετε και να κατεβάζετε αρχεία από και προς εξυπηρετητές FTP . Περισσότερο "

Λήψη Μάζας FlashGot

(Εικόνα © Giorgio Maone).

Μία από τις ισχυρότερες αλλά εύχρηστες επεκτάσεις που σχετίζονται με τη λήψη, το FlashGot Mass Downloader σάς επιτρέπει να κατεβάζετε εικόνες, ηχητικά και βίντεο κλιπ από σχεδόν οποιαδήποτε ιστοσελίδα στον τοπικό σας σκληρό δίσκο. Προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής και επιλογής των στοιχείων που θέλετε να αποθηκεύσετε, καθώς και τη λήψη όλων των αρχείων πολυμέσων από την ενεργή ιστοσελίδα σε μια συρρίκνωση. Με σχεδόν ένα εκατομμύριο χρήστες, αυτό το πρόσθετο υπήρξε ένα από τα αγαπημένα του πιστού του Firefox εδώ και πολλά χρόνια. Περισσότερο "

Flash Video Downloader

(Εικόνα © pos1t1ve).

Κάθε φορά που ένα ήχο ή βίντεο κλιπ στην ενεργή ιστοσελίδα μπορεί να μεταφορτωθεί μέσω αυτού του πρόσθετου, το κουμπί της γραμμής εργαλείων θα αλλάξει τα χρώματα για να σας ενημερώσει. Αυτή η ειδοποίηση που μοιάζει με χαμαιλέοντα είναι χρήσιμη και λειτουργεί καλά σε σημαντικούς ιστότοπους όπως το YouTube και το Metacafe. Οι ενσωματωμένες εικόνες μπορούν επίσης να μεταφορτωθούν σε ορισμένες περιπτώσεις, καθώς και πλήρη παιχνίδια Flash. Παρόλο που το Flash Video Downloader καθιστά τεχνικά δυνατή την ανάκτηση αυτών των στοιχείων, είναι σημαντικό να διαβάσετε την άδεια του πρόσθετου προτού το χρησιμοποιήσετε, καθώς κάποιο περιεχόμενο μπορεί να προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Περισσότερο "

Πρότυπο FoxyProxy

(Εικόνα © Eric H. Jung).

Ανάλογα με το δίκτυό σας και τους περιορισμούς, όπως μια εσωτερική ρύθμιση σχολείου ή εταιρίας, ενδέχεται να χρειαστούν πληρεξούσια για να έχετε πρόσβαση και να κατεβάσετε το επιθυμητό περιεχόμενο μέσω του προγράμματος περιήγησης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το FoxyProxy Standard θα ενεργοποιήσει τα καθορισμένα από το χρήστη proxy που βασίζονται σε μοτίβα διευθύνσεων URL και άλλους διαμορφώσιμους κανόνες. Αυτό το πρόσθετο, το οποίο υποστηρίζει σχεδόν τρεις δωδεκάδες γλώσσες, εξαλείφει μια μεγάλη επέμβαση του χρήστη. Για τους χρήστες που αναζητούν μια πιο απλή λύση, οι ίδιοι προγραμματιστές προσφέρουν το FoxyProxy Basic. Περισσότερο "

Video DownloadHelper

Το Video DownloadHelper σας δίνει τη δυνατότητα να καταγράφετε και να κατεβάζετε αρχεία ήχου, βίντεο και εικόνων από ιστότοπους όπως το YouTube και το MySpace. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που είναι διαθέσιμο ένα νέο βίντεο εντός της περιοχής ενδιαφέροντος σας σε μια επιλεγμένη ομάδα ιστότοπων. Περισσότερο "