Τι να κάνετε αν το iPad σας δεν φορτίζει ή χρεώνεται αργά

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη φόρτιση του iPad σας, πιθανώς δεν είναι το tablet. Ενώ οι μπαταρίες σε smartphones και tablet δεν θα διαρκέσουν για πάντα, τείνουν να εξασθενίζουν αργά. Γι 'αυτό, θα πάρει σιγά-σιγά λιγότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έξω από τη συσκευή. Εάν το iPad σας δεν φορτίζει καθόλου ή χρεώνεται πολύ αργά, το πρόβλημα πιθανότατα βρίσκεται αλλού.

Φορτίζετε το iPad σας με τον υπολογιστή σας;

Εάν χρησιμοποιείτε το φορητό υπολογιστή ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας για να φορτίσετε το iPad σας, μπορεί να μην εξάγει αρκετή ισχύ για να ολοκληρώσει τη δουλειά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τους παλαιότερους Η / Υ. Το iPad απαιτεί πολύ περισσότερη ισχύ για να φορτίσει από το iPhone, οπότε ακόμα και αν το smartphone σας ταιριάζει απόλυτα με τον υπολογιστή σας, το iPad μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Στην πραγματικότητα, αν συνδέετε το iPad με έναν παλαιότερο υπολογιστή, ίσως δείτε τις λέξεις "Δεν φορτίζεται". Μην ανησυχείτε, το iPad πιθανώς εξακολουθεί να φορτίζει, αλλά δεν παίρνει αρκετό χυμό για να εμφανίσει το μπουλόνι αστραπής που δείχνει ότι φορτίζει.

Η καλύτερη λύση είναι να συνδέσετε το iPad σε μια πρίζα χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα που συνοδεύει το iPad. Αν απολύτως χρεώνεστε με τη χρήση υπολογιστή, μην χρησιμοποιείτε το iPad ενώ φορτίζεται. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το iPad να μην έχει αρκετή ισχύ για να χρεώσει πραγματικά ή ακόμα και να χάσει περισσότερη ενέργεια από ό, τι κερδίζει.

Φορτίζετε το iPad με τον προσαρμογέα του iPhone σας;

Δεν είναι ίσοι όλοι οι προσαρμογείς ρεύματος. Ο προσαρμογέας iPhone που χρησιμοποιείτε μπορεί να παρέχει το iPad με το ήμισυ της ισχύος (ή και λιγότερο!) Από τον προσαρμογέα iPad. Και αν έχετε iPad Pro , ο φορτιστής iPhone θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο για να φτάσει μέχρι και το 100%.

Ενώ το iPad πρέπει να φορτίζεται με έναν προσαρμογέα iPhone, μπορεί να είναι πολύ πιο αργή διαδικασία. Αναζητήστε σημάνσεις στο φορτιστή που διαβάζουν "10w", "12w" ή "24w". Αυτά έχουν αρκετό χυμό για να ενεργοποιήσουν γρήγορα ένα iPad. Ο προσαρμογέας 5 watt που συνοδεύει το iPhone είναι ο μικρός φορτιστής που δεν έχει σημάδια στο πλάι.

Το iPad σας δεν φορτίζει ακόμα και όταν συνδέεται σε μια πρίζα τοίχου;

Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι το iPad δεν έχει πρόβλημα λογισμικού επανεκκινώντας τη συσκευή. Για να το κάνετε αυτό, κρατήστε πατημένο το κουμπί αναστολής στο πάνω μέρος του iPad. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, θα εμφανιστεί ένα κόκκινο κουμπί που σας δίνει οδηγίες να το σύρετε για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Αφήστε το να κλείσει εντελώς, και στη συνέχεια κρατήστε πατημένο το κουμπί αναστολής πάλι για να το ενεργοποιήσετε. Θα δείτε το λογότυπο της Apple να εμφανίζεται στη μέση της οθόνης κατά την εκκίνηση.

Αν το iPad εξακολουθεί να μην φορτίζεται μέσω της ηλεκτρικής πρίζας, ενδέχεται να έχετε πρόβλημα με το καλώδιο ή τον προσαρμογέα. Μπορείτε γρήγορα να μάθετε εάν έχετε πρόβλημα με το καλώδιο συνδέοντας το iPad στον υπολογιστή σας. Εάν δείτε τον αλεξικέραντα στον μετρητή μπαταρίας ή τις λέξεις "Δεν έχει συνδεθεί" δίπλα στο μετρητή μπαταρίας, γνωρίζετε ότι το καλώδιο λειτουργεί. Εάν συμβαίνει αυτό, απλά αγοράστε ένα νέο προσαρμογέα. Αγοράστε ένα καλώδιο κεραίας iPad από την Amazon.

Εάν ο υπολογιστής δεν αντιδράσει όταν συνδέετε το iPad, δεν αναγνωρίζει ότι το iPad είναι συνδεδεμένο, πράγμα που σημαίνει ότι το πρόβλημα πιθανότατα βρίσκεται στο καλώδιο.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν η αντικατάσταση του προσαρμογέα ή / και του καλωδίου δεν κάνει το τέχνασμα, μπορεί να έχετε ένα πραγματικό πρόβλημα υλικού με το iPad. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την Apple για υποστήριξη. (Εάν ζείτε κοντά σε ένα κατάστημα της Apple, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με το μεμονωμένο κατάστημα αντί να καλέσετε την κύρια γραμμή τεχνικής υποστήριξης της Apple . Οι υπάλληλοι της Apple Store μπορούν να είναι πολύ εξυπηρετικοί.)

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.