Το Elder Scrolls IV: Συχνές Ερωτήσεις για το βαμπίρ Oblivion

Ο οδηγός για το vampirism και η θεραπεία για τον vampirism στην Oblivion.

Οι περισσότεροι παίκτες που παίζουν Oblivion ξέρουν πόσο μεγάλο και τεράστιο μπορεί να είναι το παιχνίδι. Γνωρίζουν επίσης μερικές από τις μικρές εκπλήξεις που είναι κρυμμένες στο παιχνίδι. Μόλις πρόσφατα ανακάλυψα μια δυστυχία, ο χαρακτήρας μου αποκτούσε νέες δυνάμεις, σκοτώνονταν από το φως του ήλιου - γινόταν Βρικόλακας!

Vampirism in the Elder Κύλιση IV: Η Oblivion έχει πολλά οφέλη, καθώς και κάποια μειονεκτήματα. Δεν ήξερα για το όλο θέμα του Vampire Oblivion, γι 'αυτό, όπως και πολλοί άλλοι παίκτες του Oblivion το έψαξαν. Αποδεικνύει ότι ο Josh Warren είχε ήδη κάνει όλη τη σκληρή δουλειά για μένα και έχει γράψει ένα πολύ χρήσιμο FAQ Oblivion Vampire.

Oblivion Vampire FAQ

Αν ψάχνετε να θεραπεύσετε τον βαμπίρ στο Oblivion στον υπολογιστή γρήγορα χρησιμοποιώντας την κονσόλα εξαπάτησης τότε διαβάστε αυτό το άρθρο .

Αν θέλετε να γίνετε βαμπίρ, ή να γίνετε βαμπίρ και θέλετε να το σταματήσετε, συστήνω ανεπιφύλακτα την ανάγνωση των ερωτήσεων του Vampire Oblivion του Josh. Περιγράφει τα πολλά πλεονεκτήματα του να είναι ένας βαμπίρ, καθώς και τα πιθανά μειονεκτήματα για ορισμένους παίκτες. Ενώ οι βρικόλακες έχουν μερικές πραγματικά δροσερές ικανότητες, το μόνο πράγμα που με κράτησε από το να παραμένω ένα ήταν όλο το νυχτερινό ταξίδι. Παρόλο που υπάρχουν και τρόποι γύρω από αυτό, δεν μου άρεσε να παίζω σχεδόν αποκλειστικά το βράδυ.

Ίσως να είστε διαφορετικοί, όμως, διαβάστε το πλήρες FAQ για τις Βρικόλακες Oblivion για όλες τις λεπτομέρειες.

Εδώ είναι τι καλύπτει το FAQ για τα βαμπίρ:

Περισσότερες Βοήθεια Oblivion

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια στο Oblivion, έχουμε τους τόνους των πόρων που αναφέρονται στη σελίδα Κορυφαία παιχνίδια απατεώνων . Εδώ θα βρείτε κωδικούς εξαπατήσει PC, κωδικούς στοιχείων , περίπου είκοσι σελίδες συμβουλές και συμβουλές για τις εκδόσεις του υπολογιστή και του Xbox 360, καθώς και άλλες οδηγίες και FAQs.