Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης στο IE9

1. Εναλλαγή λειτουργίας πλήρους οθόνης

Αυτό το σεμινάριο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης Web του Internet Explorer 9 σε λειτουργικά συστήματα Windows.

Το IE9 σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε ιστοσελίδες σε λειτουργία πλήρους οθόνης, αποκρύπτοντας όλα τα στοιχεία εκτός του κύριου παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Αυτό περιλαμβάνει τις καρτέλες και τις γραμμές εργαλείων μεταξύ άλλων στοιχείων. Η λειτουργία πλήρους οθόνης μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί σε μερικά απλά βήματα.

Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης IE9. Κάντε κλικ στο εικονίδιο "εργαλείο", που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή με τίτλο Αρχείο . Όταν εμφανιστεί το υπομενού, κάντε κλικ στην επιλογή Πλήρης οθόνη .

Σημειώστε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη συντόμευση πληκτρολογίου αντί για κλικ στο παραπάνω στοιχείο μενού: F11 . Ο περιηγητής σας θα πρέπει τώρα να βρίσκεται σε λειτουργία πλήρους οθόνης, όπως φαίνεται στο παραπάνω παράδειγμα. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης και να επιστρέψετε στο τυπικό παράθυρο IE9, απλά πατήστε το πλήκτρο F11 .