Το Leef iBridge επεκτείνει τη μνήμη iPhone, iPad

Να πάρει επιπλέον μνήμη για τα gadgets μπορεί να είναι αρκετά φτηνό αυτές τις μέρες. Εκτός αν μιλάτε για iPhone και iPad της Apple , δηλαδή.

Χάρη στην απουσία μιας υποδοχής κάρτας μνήμης, η λήψη επιπλέον αποθηκευτικού χώρου για οποιαδήποτε συσκευή σημαίνει ουσιαστικά την πληρωμή επιπλέον για να λάβετε τα 64GB ή 128GB μοντέλα. Για τους ανθρώπους που επιλέγουν τις εκδόσεις 16GB της συσκευής λόγω κόστους ή απλώς της αρχής της, η ζωή με τις συσκευές μικρότερης χωρητικότητας της Apple συνεπάγεται τη συχνή διαγραφή μέσων, ιδιαίτερα με λειτουργίες μνήμης-hogging, όπως η λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας "Recently Deleted" ή όταν είναι ενεργοποιημένο το "Photo Stream". Πρόκειται για ένα ζήτημα που είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό για ανθρώπους που επιθυμούν να τραβήξουν βίντεο ή να κατεβάσουν ταινίες στις συσκευές τους, περιορίζοντας περαιτέρω τον διαθέσιμο χώρο για εφαρμογές.

Είναι προφανώς μια πρόκληση που αντιμετωπίζουν πολλοί λαοί αν το αυξανόμενο τμήμα των επιλογών επέκτασης μνήμης για το iPhone και iPad είναι οποιαδήποτε ένδειξη. Παραδείγματα τέτοιων συσκευών περιλαμβάνουν τους φορητούς δίσκους iXpand και Wireless Connect της Sandisk. Τώρα ένα άλλο παρόμοιο gadget εισέρχεται στο φράγμα με τη μονάδα Leef iBridge Mobile Memory. Όπως και το iXpand, η Γέφυρα αποφεύγει την ασύρματη προσέγγιση του Connect και επιλέγει μια φυσική σύνδεση. Στο ένα άκρο υπάρχει μια τυπική υποδοχή USB για σύνδεση με επιτραπέζιους υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές.

Μοναδικό σχέδιο

Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένας σύνδεσμος αστραπής για την προσάρτηση της συσκευής στις πιο πρόσφατες προσφορές iPhone και iPad της Apple. Σε αντίθεση με το iXpand, ωστόσο, το iBridge παίρνει μια λιγότερο απλή προσέγγιση σχεδιασμού που αφήνει το βρόχο πίσω από το iPhone ή το iPad. Είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή που έρχεται με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το κύριο πλεονέκτημα είναι μια καθαρότερη, πιο κομψή εμφάνιση. Αντί να βγαίνει ένα dongle, το καμπύλο σχέδιο του iBridge το κρύβει πίσω από το smartphone ή το tablet. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν θα λειτουργήσει με παχύτερες θήκες, οπότε θα πρέπει να αφαιρέσετε το τηλέφωνό σας από αυτές.

Η χρήση του iBridge είναι αρκετά εύκολη. Συνδεθείτε για πρώτη φορά και θα σας ζητήσει να κάνετε λήψη της εφαρμογής iBridge. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες του gadget. Αυτά περιλαμβάνουν τη μετακίνηση ή την αντιγραφή μέσων προς και από τη συσκευή σας Apple, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών ή βίντεο. Δεν μπορείτε να μετακινήσετε εφαρμογές όπως εσείς με τις συσκευές Android, αλλά αυτό είναι περισσότερο ένα πρόβλημα με το iOS σε αντίθεση με το iBridge. Οι ταχύτητες μεταφοράς δεν θα είναι τόσο γρήγορες όσο όταν συνδέετε το iPhone ή το iPad με έναν υπολογιστή, αλλά εξακολουθεί να είναι βολικό όταν βγαίνετε έξω και δεν έχετε κοντά σας το φορητό υπολογιστή ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Μου πήρε περίπου 6 λεπτά, για παράδειγμα, για να μεταφέρω λίγο παραπάνω από μισό χιλιόμετρο αξίας φωτογραφιών και βίντεο από το iPhone μου 6 στην κάρτα μνήμης.

Κάντε φωτογραφίες απευθείας από την εφαρμογή

Μπορείτε επίσης να τραβήξετε φωτογραφίες από το στυλ Instagram απευθείας από την εφαρμογή iBridge, η οποία θα τις αποθηκεύσει στη φορητή μονάδα δίσκου. Είναι μια λειτουργία που περιορίζεται στην λήψη φωτογραφιών και δεν ισχύει για βίντεο. Όπως το iXPand, ωστόσο, ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό για το iBridge είναι η δυνατότητα προβολής βίντεο απευθείας από το ραβδί στο iPhone και το iPad. Αυτό ισχύει για μορφές βίντεο που και οι δύο συσκευές κανονικά δεν μπορούν να αναπαραχθούν χωρίς να μεταφορτώσουν τις απαραίτητες εφαρμογές, όπως το MKV, για παράδειγμα.

Για να δοκιμάσω τη λειτουργικότητα, φόρτωσα μερικά fanbub anime σε μορφή MKV στο iBridge και μπόρεσε να τα παίξει και ακόμη και να δείξει υπότιτλους. Έτρεξα σε προβλήματα με μερικά αρχεία όπου η ταινία θα σταματήσει συχνά για να φορτώσει την επόμενη σκηνή και επίσης δεν θα εμφανίσει τους υπότιτλους. Για το μεγαλύτερο μέρος, ωστόσο, είναι μια λειτουργία που λειτουργεί καλά. Αντίθετα, θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο ζήτημα για τη συσκευή είναι η τιμή, η οποία κυμαίνεται από $ 60 για $ 16GB έως $ 400 για 256GB. Σε αυτές τις τιμές, μερικοί λαοί θα μπορούσαν απλώς να επιλέξουν μια φθηνότερη εναλλακτική λύση ή να χτυπήσουν σε ένα iPhone ή iPad μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Παρόλα αυτά, το Leef iBridge είναι μια ωραία προσθήκη στην αυξανόμενη σειρά φορητών μνημών και μονάδων δίσκου για συσκευές iOS. Αν ψάχνετε τρόπους για να επεκτείνετε γρήγορα τη μνήμη του iPhone ή του iPad σας και δεν σας πειράζει η τιμή, το iBridge είναι ένα gadget που αξίζει να δοκιμάσετε.

Βαθμολογία: 3.5 out of 5

Για περισσότερα άρθρα σχετικά με σχετικές συσκευές, δείτε το διανομέα Smartphones και Tablets ή την ενότητα Other Devices and Accessories.