Πού να κάνετε λήψη εγχειριδίων για κάθε μοντέλο iPad

Τελευταία ενημέρωση: Νοέμβριος 2015

Με το Internet να είναι τόσο κεντρικό για την εμπειρία των υπολογιστών σε όλες αυτές τις μέρες, είναι όλο και πιο σπάνιο να παίρνεις πράγματα όπως CD με λογισμικό πάνω σε αυτά ή τυπωμένα εγχειρίδια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα προϊόντα της Apple. Όταν ανοίξετε το κουτί που έρχεται το iPad, ένα πράγμα που δεν θα βρείτε είναι ένα πλήρες εγχειρίδιο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα θέλετε ένα. Οι παρακάτω σύνδεσμοι θα σας βοηθήσουν να λάβετε πλήρη εγχειρίδια για πολλά διαφορετικά μοντέλα iPad και εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων.

01 από 12

iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 4

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Τα περισσότερα εγχειρίδια που κυκλοφορεί η Apple για το iPad είναι συγκεκριμένα για μια έκδοση του iOS και όχι για την ίδια την συσκευή. Αυτό είναι πιθανό επειδή πολύ περισσότερες αλλαγές από την έκδοση στην έκδοση στο iOS από ό, τι κάνει στο υλικό του κάθε μοντέλου iPad. Ακόμα, η εταιρεία κυκλοφορεί κάποιες βασικές πληροφορίες για το υλικό, όπως αυτό το PDF για όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν επί του παρόντος στο iPad από το 2016.

02 από 12

iOS 9

Η πιο πρόσφατη έκδοση του iOS - iOS 9 - παρέχει όλα τα είδη εντυπωσιακών και χρήσιμων χαρακτηριστικών. Εκτός από τις λειτουργίες χαμηλής κατανάλωσης, την καλύτερη ασφάλεια και το εξειδικευμένο περιβάλλον εργασίας, το iOS 9 προσφέρει δροσερά χαρακτηριστικά για το iPad, όπως προβολή εικόνας σε εικόνα για βίντεο, split-screen multitasking και πληκτρολόγιο για το iPad.

03 από 12

iOS 8.4

Είναι καλό τα εγχειρίδια αυτά για το iOS 8. Όταν η Apple κυκλοφόρησε αυτή την έκδοση του iOS, έκανε σημαντικές αλλαγές στην πλατφόρμα. Τα πράγματα όπως το Handoff, το οποίο συνδέει τις συσκευές και τον υπολογιστή σας, το HealthKit, τα πληκτρολόγια τρίτου μέρους και το Family Sharing όλα ξεκίνησαν στο iOS 8.

04 από 12

iOS 7.1

Το iOS 7 ήταν αξιοσημείωτο τόσο για τα χαρακτηριστικά που εισήγαγε όσο και για τις μεγάλες οπτικές αλλαγές που εισήγαγε. Ήταν αυτή η έκδοση του OS που άλλαξε από την εμφάνιση και αισθάνεται ότι ήταν παρούσα από τότε που κυκλοφόρησε το iPad στο νέο, πιο μοντέρνο, πιο πολύχρωμη εμφάνιση που γνωρίζουμε σήμερα. Το εγχειρίδιο καλύπτει αυτές τις αλλαγές και νέες λειτουργίες όπως το Κέντρο ελέγχου, το αναγνωριστικό αφής και το AirDrop.

05 από 12

iOS 6.1

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Οι αλλαγές που εισήχθησαν στο iOS 6 είναι αρκετά συνηθισμένες αυτές τις μέρες από τότε που τις χρησιμοποιούμε για λίγα χρόνια, αλλά ήταν πολύ δροσερές εκείνη τη στιγμή. Αυτό το εγχειρίδιο καλύπτει νέες λειτουργίες όπως το Do Not Disturb, το Facebook Integration, το FaceTime μέσω κυψελοειδών δικτύων και μια βελτιωμένη έκδοση του Siri.

06 από 12

4η γενιά iPad και iPad mini

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Η Apple δεν δημοσιεύει τεκμηρίωση για κάθε μεμονωμένο μοντέλο iPad που κυκλοφορεί. Γενικά το παρέχει μόνο όταν υπάρχει μια αλλαγή τόσο μεγάλη που η προηγούμενη έκδοση είναι ξεπερασμένη. Αυτό συμβαίνει εδώ, όπου το iPad μίνι έκανε το δημόσιο ντεμπούτο του (το τέταρτο gen iPad έκανε επίσης, αλλά ήταν σχετικά παρόμοιο με το 3ο).

07 από 12

iOS 5.1

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Δεν μπορεί να υπάρξουν πολλοί άνθρωποι - αν υπάρχουν - που εξακολουθούν να εκτελούν το iOS 5 στο iPad τους, αλλά αν τυχαίνει να είστε ένας από τους λίγους εκεί έξω, αυτό το PDF μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 5, όπως το συγχρονισμό μέσω Wi-Fi, iMessage, iTunes Match, και νέες κινήσεις πολλαπλών κουμπιών για το iPad.

08 από 12

IPad 3ης γενιάς

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Το iPad 3ης γενιάς δεν έχει εγχειρίδιο αφιερωμένο στις εκδόσεις του iOS που μπορεί να τρέξει, αλλά έχει κάποιους βασικούς οδηγούς πληροφοριών προϊόντος. Υπάρχει ένα το καθένα για το μοντέλο Wi-Fi μόνο και το μοντέλο Wi-Fi + Cellular.

09 από 12

iPad 2 με iOS 4.3

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Στις πρώτες ημέρες του iPad, η Apple κυκλοφόρησε εγχειρίδια που συνδυάζουν λεπτομέρειες τόσο στην τελευταία έκδοση του iPad όσο και στο iOS. Όταν κυκλοφόρησε το iPad 2 που εκτελεί iOS 4.3, κυκλοφόρησε επίσης ένα συνδυασμό οδηγού χρήσης και έναν αυτόνομο οδηγό πληροφοριών προϊόντος.

10 από 12

Γνήσιο iPad με iOS 4.2

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Η έκδοση 4 του iOS ήταν η πρώτη που ονομάστηκε από αυτό το όνομα, ενώ η 4.2 ήταν η πρώτη που έφερε τις λειτουργίες του iOS 4 στο iPad (δεν υπήρχε 4.0 που να υποστηρίζει το iPad). Προηγουμένως, το λειτουργικό σύστημα είχε μόλις αναφερθεί ως iPhone OS, αλλά καθώς το iPad και το iPod touch έγιναν όλο και πιο σημαντικά τμήματα της σειράς, η αλλαγή ονόματος ήταν δικαιολογημένη. Αυτά τα εγχειρίδια καλύπτουν χαρακτηριστικά όπως AirPlay, AirPrint και πολλά άλλα.

11 από 12

Αρχικό iPad με iOS 3.2

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Αυτά είναι τα αρχικά εγχειρίδια που κυκλοφόρησε η Apple όταν το iPad πρώτης γενιάς έκανε το ντεμπούτο του το 2010. Πιθανόν να μην υπάρχουν πολλά για καθημερινή χρήση σε αυτό το στάδιο, αλλά και τα δύο έγγραφα είναι σίγουρα ενδιαφέροντα από ιστορική άποψη.

12 από 12

Οδηγίες για καλώδια

Τα σύνθετα καλώδια AV της Apple. εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Αυτοί οι οδηγοί βοηθούν τους ιδιοκτήτες του iPad να κατανοούν τον τρόπο χρήσης καλωδίων βίντεο που εμφανίζουν την οθόνη του iPad σε τηλεοράσεις και άλλες οθόνες. Έχετε δύο επιλογές: