Τι είναι το Remix 3D;

Μοιραστείτε και κατεβάστε 3D μοντέλα με την κοινότητα Remix 3D

Το Remix 3D της Microsoft είναι ένας χώρος όπου οι σχεδιαστές 3D της τέχνης μπορούν να παρουσιάσουν και να μοιραστούν τις δημιουργίες τους. Η εφαρμογή Paint 3D της Microsoft περιλαμβάνει ενσωματωμένη υποστήριξη για το Remix 3D για εύκολη αποθήκευση και λήψη 3D σχεδίων.

Η ιδέα πίσω από το Remix 3D είναι να "ανακατέψετε" τα μοντέλα με το Paint 3D. Δηλαδή, να κατεβάσετε τρισδιάστατα μοντέλα που δημιουργούνται από άλλους σχεδιαστές και να τα προσαρμόσετε στις προτιμήσεις σας. Οποιοσδήποτε μπορεί να ανεβάσει τα μοντέλα τους για να τα απολαύσει και υπάρχουν ακόμη και προκλήσεις στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε για να δείξετε τη δημιουργικότητά σας στο μοντέλο.

Εάν δεν είναι ήδη σαφές, το σημείο του Remix 3D είναι να μοιραστείτε 3D μοντέλα. Είναι για οποιονδήποτε δημιουργεί τρισδιάστατα μοντέλα για να μπορέσει να τα μοιραστεί με τον κόσμο ενώ παράλληλα κατεβάσει άλλα 3D σχέδια που μπορούν να ενσωματώσουν στα δικά τους έργα.

Επισκεφθείτε το Remix 3D

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το Remix 3D;

Οποιοσδήποτε μπορεί να επισκεφτεί το Remix 3D για να περιηγηθεί στα μοντέλα, αλλά απαιτείται δωρεάν προφίλ Xbox Live για να κατεβάσετε και να ανεβάσετε αρχεία. Αυτός ο λογαριασμός έχει ρυθμιστεί μέσω του λογαριασμού σας Microsoft, οπότε αν έχετε, είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσετε με το Remix 3D μόλις συνδεθείτε με αυτόν το λογαριασμό.

Ωστόσο, η λήψη των μοντέλων Remix 3D είναι δυνατή μόνο εάν διαθέτετε την εφαρμογή Paint 3D, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες Windows 10 . Μπορείτε να κατεβάσετε και να ανεβάσετε μοντέλα μέσω της ίδιας της εφαρμογής ή να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο Remix 3D.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Remix 3D

Υπάρχουν διάφορα μέρη στο Remix 3D. Παρακάτω είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε:

Εύρεση και λήψη 3D μοντέλων από το Remix 3D

Από την ιστοσελίδα του Remix 3D, μπορείτε να αναζητήσετε και να αναζητήσετε να βρείτε και να κατεβάσετε οποιοδήποτε μοντέλο. Τα τμήματα επιλογής του προσωπικού, της κοινότητας και της έμπνευσης παρέχουν διάφορες κατηγορίες για την εύρεση μοντέλων.

Δίπλα σε κάθε μοντέλο υπάρχει ένας απλός τρόπος για να μοιραστείτε τη διεύθυνση URL σε αυτό το μοντέλο μέσω Facebook , Tumblr, Twitter και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να δείτε πότε το μοντέλο μεταφορτώθηκε, να μάθετε ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του (π.χ. Maya, Paint 3D, 3ds Max, Blender, Minecraft, SketchUp κ.λπ.), "όπως" το μοντέλο, την ενότητα σχολίων και δείτε πόσο μεγάλο είναι το μέγεθος του αρχείου.

Για να κάνετε λήψη ενός μοντέλου από την ιστοσελίδα του Remix 3D, κάντε κλικ ή επιλέξτε Remix στο Paint 3D για να ανοίξετε το μοντέλο στο Paint 3D. Αν είστε ήδη στο Paint 3D, επιλέξτε Remix 3D από την κορυφή του προγράμματος και κάντε κλικ / πατήστε το μοντέλο που θέλετε να κατεβάσετε στον ανοιχτό καμβά.

Σας παρακαλούμε να ξέρετε ότι το κουμπί Remix στο Paint 3D δεν μπορεί να γίνει κλικ, εκτός και αν βρίσκεστε στα Windows 10. Δείτε πώς να κατεβάσετε το Paint 3D εάν χρειάζεστε την εφαρμογή.

Παίξτε Remix 3D Challenges

Οι προκλήσεις στο Remix 3D αποτελούνται από ένα σύνολο τρισδιάστατων μοντέλων που μπορείτε να κατεβάσετε και να ανακατασκευάσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, εφόσον ακολουθούν τους κανόνες της πρόκλησης. Μόλις τελειώσετε, η ιδέα είναι να φορτώσετε το μοντέλο πίσω στο Remix 3D για να απολαύσετε οι άλλοι.

Για παράδειγμα, δείτε αυτήν την Προκαταρκτική Πρόκληση από τη Microsoft. Σύμφωνα με τις οδηγίες αυτής της σελίδας, μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το μοντέλο γιατρού και να το κάνετε σε οποιαδήποτε σκηνή που σχετίζεται με αυτό το μοντέλο, όπως αυτή.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την περιοχή Challenges του Remix 3D για να δείτε όλες τις διαφορετικές προκλήσεις που υπάρχουν.

Δημιουργία Δημόσιων ή Ιδιωτικών Πινάκων 3D Remix

Οι πίνακες στο Remix 3D χρησιμοποιούνται για την οργάνωση των μοντέλων σας. Είναι από προεπιλογή ιδιωτικές, έτσι ώστε να είναι μόνο χρήσιμες για εσάς, αλλά μπορείτε να τις δημοσιεύσετε, ώστε όποιος βλέπει το προφίλ σας να μπορεί να δει τι έχετε καταχωρίσει εκεί.

Οι πίνακες μπορούν να αποτελούνται από δικά σας 3D μοντέλα, μοντέλα που έχουν ληφθεί από άλλους σχεδιαστές ή από συνδυασμό των δύο.

Μπορείτε να δημιουργήσετε νέες κάρτες από τη σελίδα MY STUFF , στην ενότητα Boards , χρησιμοποιώντας το κουμπί New board . Προσθέστε μοντέλα στις πλακέτες Remix 3D με το σύμβολο συν (+) δίπλα στο κουμπί "Like" (καρδιά) στη σελίδα λήψης του μοντέλου.

Τα ίδια τα μοντέλα δεν μπορούν να είναι ιδιωτικά. Ενώ ένας πίνακας μπορεί να παραμείνει ιδιωτικός, μόνο αυτή η συλλογή μοντέλων - αυτός ο φάκελος - είναι πραγματικά κρυμμένος. Κάθε μοντέλο που φορτώθηκε στο Remix 3D παραμένει διαθέσιμο στο κοινό για λήψη.

Μεταφορτώστε τα μοντέλα σε Remix 3D

Το Remix 3D σάς επιτρέπει να ανεβάσετε έναν απεριόριστο αριθμό μοντέλων, αρκεί να μεταφορτώνετε μόνο ένα αρχείο κάθε φορά, δεν είναι μεγαλύτερο από 64 MB και είναι σε μορφή αρχείου FBX, OBJ, PLY, STL ή 3MF.

Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε μέσω της ιστοσελίδας Remix 3D:

  1. Επιλέξτε το κουμπί " Μεταφόρτωση " στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας Remix 3D.
    1. Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας της Microsoft για να συνεχίσετε πέρα ​​από αυτό το βήμα.
  2. Κάντε κλικ / πατήστε Επιλογή αρχείου από το παράθυρο Upload your model .
  3. Βρείτε και ανοίξτε το μοντέλο.
  4. Επιλέξτε το κουμπί Μεταφόρτωση .
  5. Επιλέξτε ένα φίλτρο από τις επιλογές στο παράθυρο Ορισμός του σκηνικού . Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε προαιρετικά τη ρύθμιση Ελαφρού τροχού για να αποφασίσετε πώς εμφανίζεται η λάμπα στο μοντέλο.
    1. Σημείωση: Μπορείτε να αφήσετε αυτές τις τιμές ως προεπιλογές, αν θέλετε. Χρησιμοποιούνται για να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεται η σχεδίαση στην κοινότητα, αλλά μπορείτε πάντα να κάνετε αλλαγές σε αυτές τις δύο ρυθμίσεις μετά την μεταφόρτωση του μοντέλου.
  6. Πατήστε ή πατήστε Επόμενο .
  7. Αποφασίστε για ένα όνομα για το μοντέλο σας. Αυτό είναι αυτό που θα κληθεί όταν είναι στο Remix 3D.
    1. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε μια περιγραφή, ώστε οι επισκέπτες να κατανοήσουν το μοντέλο, καθώς και να συμπεριλάβουν ετικέτες, οι οποίες διευκολύνουν τους άλλους να βρουν το μοντέλο σας στο Remix 3D. Μια άλλη επιλογή από το αναπτυσσόμενο μενού ρωτά ποια εφαρμογή χρησιμοποιήθηκε για το σχεδιασμό της.
    2. Σημείωση: Το όνομα είναι η μόνη προϋπόθεση κατά τη μεταφόρτωση των μοντέλων 3D, αλλά και οι άλλες λεπτομέρειες μπορούν να αλλάξουν αργότερα, αν χρειάζεται να τα επεξεργαστείτε.
  1. Επιλέξτε Upload .

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε 3D δημιουργίες στο Remix 3D από την εφαρμογή Paint 3D μέσω του Menu> Upload to Remix .

Τα μοντέλα εμφανίζονται στην περιοχή MY STUFF του προφίλ σας, στην ενότητα Μοντέλα .

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες του 3D μοντέλου σας αφού το ανεβάσετε στο Remix 3D μεταβαίνοντας στη σελίδα του μοντέλου και επιλέγοντας το κουμπί More (τα τρία τελείες) και στη συνέχεια Edit mode . Εδώ μπορείτε επίσης να διαγράψετε το μοντέλο σας.

3D μοντέλα εκτύπωσης από Remix 3D

Η εφαρμογή 3D Builder της Microsoft μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μοντέλα 3D εκτύπωσης από το Remix 3D.

  1. Επισκεφθείτε τη σελίδα λήψης για το μοντέλο που θέλετε να εκτυπώσετε 3D.
  2. Κάντε κλικ ή επιλέξτε το μενού Περισσότερα . αυτό είναι το ένα με τρεις οριζόντιες κουκίδες.
  3. Επιλέξτε 3D εκτύπωση .