Πώς να εμφανίζετε πάντα τη γραμμή σελιδοδεικτών του Google Chrome

Χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις Chrome ή μια συντόμευση πληκτρολογίου για να εμφανίσετε τη γραμμή σελιδοδεικτών

Μπορεί να υπάρχουν φορές που παρατηρείτε ότι η γραμμή σελιδοδεικτών του Google Chrome ξαφνικά εξαφανίζεται και δεν είναι προσβάσιμη. Αν μόλις έχετε εισαγάγει όλους τους σελιδοδείκτες σας στο Chrome , δεν είναι πολύ χρήσιμο να χάσετε ξαφνικά την πρόσβαση σε όλους τους αγαπημένους σας συνδέσμους.

Μπορεί να χάσετε την ένδειξη της γραμμής σελιδοδεικτών μετά από την φόρτωση μιας ιστοσελίδας ή μετά από τυχαία χτυπήσουν μερικά πλήκτρα στο πληκτρολόγιό σας. Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να βεβαιωθείτε ότι οι σελιδοδείκτες σας εμφανίζονται πάντα στο επάνω μέρος του Chrome.

Ανάλογα με την έκδοση του Chrome που εκτελείτε, αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τα πλήκτρα συντόμευσης ή με την προσαρμογή των επιλογών του Chrome λίγο,

Πώς να εμφανίσετε τη γραμμή σελιδοδεικτών του Chrome

Η Γραμμή σελιδοδεικτών μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας τη συντόμευση πληκτρολογίου Command + Shift + B στο macOS ή το Ctrl + Shift + B σε έναν υπολογιστή με Windows.

Ακολουθεί τι πρέπει να κάνετε αν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του Chrome :

  1. Ανοίξτε το Chrome.
  2. Κάντε κλικ ή πατήστε στο κύριο κουμπί του μενού, που αντιπροσωπεύεται από τρεις τελείες που βρίσκονται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης.
  3. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Ρυθμίσεις .
    1. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην οθόνη Ρυθμίσεις εισάγοντας τις ρυθμίσεις chrome: // στη γραμμή διευθύνσεων του Chrome.
  4. Εντοπίστε την ενότητα Εμφάνιση , η οποία περιέχει μια επιλογή με την ένδειξη Να εμφανίζεται πάντα η γραμμή σελιδοδεικτών που συνοδεύεται από ένα πλαίσιο ελέγχου. Για να διασφαλίσετε ότι η γραμμή σελιδοδεικτών προβάλλεται πάντα στο Chrome, ακόμα και μετά τη φόρτωση μιας ιστοσελίδας, τοποθετήστε μια επιταγή σε αυτό το πλαίσιο κάνοντας κλικ σε αυτήν μία φορά.
    1. Για να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία σε μεταγενέστερο χρόνο, απλώς καταργήστε το σημάδι επιλογής.

Άλλοι τρόποι πρόσβασης στους σελιδοδείκτες του Chrome

Υπάρχουν και άλλες διαθέσιμες μέθοδοι για την πρόσβαση στους σελιδοδείκτες σας εκτός από τη γραμμή εργαλείων.

Ένας τρόπος είναι να επιλέξετε την επιλογή Σελιδοδείκτες από το κύριο μενού του Chrome, γεγονός που θα προκαλέσει την εμφάνιση υπομενού που θα περιέχει όλους τους σελιδοδείκτες σας καθώς και αρκετές σχετικές επιλογές.

Ένας άλλος είναι μέσω του Διαχειριστή σελιδοδεικτών , προσβάσιμο από αυτό το υπομενού επίσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση Ctrl + Shift + O στη συντόμευση Windows ή Command + Shift + O σε Mac .